Aşılama Kocaelide Aşılama yaptıranlar lütfen bakabilir misiniz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

pucky06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2014
1.686
641
merhaba bende aşılama yaptıracağım ve çok iyi bir doktor bulmam gerekiyor yardımlarınızı bekliyorum

merhaba bende aşılama yaptıracağım ve çok iyi bir doktor bulmam gerekiyor yardımlarınızı bekliyorum

Canim merhaba.. kocaelinde asilama yaptirdin mi? Hangi doktora yaptirdin.. bende kocaeliye tasinicam ve burada tedaviye baslamayi dusunuyorum

Merhaba nasilsinz kizlar asilama yada tup bebek yaptirdiniz mi hangi hastanede yaptirdiniz bende bu konuda arastirma yapiyorum ne yazikki hic bir doktora guvenemiyorum...

Eray caliskana gidiyorum arkadaslar..ozel muayenehanesi de var medical de calisiyor ayrica...bakalim surec devam ediyor kendisi cok taninan bir doktordur yalniz cok yogun randevuda sira bekliyoruz

Bende eray beye gitmeyi dusunuyorum cnm ama kafam karisik asilama ilaclari ne kadar tutuyor bi bilgin var mi ve ilk asilamamn mi sonucu bildirirsen sevinirim

Bende eray beye gitmeyi dusunuyorum cnm ama kafam karisik asilama ilaclari ne kadar tutuyor bi bilgin var mi ve ilk asilamamn mi sonucu bildirirsen sevinirim
Asilama raporu cikartiyorsun ilaclar 250 civari tutuyor asilama da 1000 tl. Medicalde yapiliyor. Ben 1. Yaptirdim bu ay ara verdik kendiliginden olma ihtimali var olmazsa 2. Yi yaptiracagiz..bilemiyorum diger dr lari ancak eray bey olana gore testlere gore konusur ve ciddi bir doktordur. Dedigim gibi cok da yoğun talep var. Insallah kisa zamanda sonuc aliriz...

Seni ozel hast. Birine yonlendiriyor ya da medicalde oradaki dr ilaclari yaziyor ve rapor cikartiyor..bazi belgeleri getirmeni istiyorlar evlilik cuz. Fot. Gibi..cok basit ve kisa suren bir islem..anlatir sana muayeneye gittiginde

Tsk ederim cnm bu ay alirim belgeyi ozaman onumuzdeko ay denemek istiyorum bende sizde sikinti var mi cnm yoksa sebepsiz infertilite mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…