Çocuk Hastalıkları Kocaeli yenidoğan sünneti

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Tugbatubatugba

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2020
140
174
33
33
Merhabalar Kocaeli şehrinde yaşıyorum yeni taşındık 40 günlük bir bebeğim var bebegimi sünnet ettirmek istiyorum ama bildigim bir doktor yok önerebileceginiz bir doktor var mı acaba

Özel İlgi Hastanesi ile görüşür müsünüz,yahyakaptanda yeri.

Çocuk cerrahı Dr. Arzu Özyer Bektaş var İzmit' te tavsiye ederim. Özellikle yeni dogan sünnet konusunda uzman. Aşağıda web adresini gonderiyorum. Instagramdan da takip edebilirsin, cok iyi bir hekim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar Kocaeli şehrinde yaşıyorum yeni taşındık 40 günlük bir bebeğim var bebegimi sünnet ettirmek istiyorum ama bildigim bir doktor yok önerebileceginiz bir doktor var mı acaba
Dr. Arzu Özyer Bektaş yeni doğan sünnette gerçekten çok iyi.

Gebze de Nazif Kargın hoca da çok iyi , estetik sünnet yöntemiyle bi kaç dakika içerisinde bitiveriyor, çocuğumuz ne olduğunu dahi anlamadı. Biz 21 günlükken yaptırmıştık boşa endişe ettiğimizi anladık çocuğu tutmak zorunda dahi kalmadık.

Gebze de Dr. Nazif Kargın hocayı tavsiye ederim . Kendisiyle görüşmeden sünnet yaptırmayın derim . Hem fiyat olarak hem işlem olarak çok başarılı.

Gebze de Dr. Nazif Kargın hocayı tavsiye ederim . Kendisiyle görüşmeden sünnet yaptırmayın derim . Hem fiyat olarak hem işlem olarak çok başarılı.
Bütün sünnet konularına aynı şeyleri yazıyorsun reklam mı yapıyorsun anlamadım hangi sünnet konusuna baksam aynı doktor ismi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…