Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar Kocaeli şehrinde yaşıyorum yeni taşındık 40 günlük bir bebeğim var bebegimi sünnet ettirmek istiyorum ama bildigim bir doktor yok önerebileceginiz bir doktor var mı acaba
Çocuk cerrahı Dr. Arzu Özyer Bektaş var İzmit' te tavsiye ederim. Özellikle yeni dogan sünnet konusunda uzman. Aşağıda web adresini gonderiyorum. Instagramdan da takip edebilirsin, cok iyi bir hekim.
Merhabalar Kocaeli şehrinde yaşıyorum yeni taşındık 40 günlük bir bebeğim var bebegimi sünnet ettirmek istiyorum ama bildigim bir doktor yok önerebileceginiz bir doktor var mı acaba
Çocuk cerrahı Dr. Arzu Özyer Bektaş var İzmit' te tavsiye ederim. Özellikle yeni dogan sünnet konusunda uzman. Aşağıda web adresini gonderiyorum. Instagramdan da takip edebilirsin, cok iyi bir hekim.
Gebze de Nazif Kargın hoca da çok iyi , estetik sünnet yöntemiyle bi kaç dakika içerisinde bitiveriyor, çocuğumuz ne olduğunu dahi anlamadı. Biz 21 günlükken yaptırmıştık boşa endişe ettiğimizi anladık çocuğu tutmak zorunda dahi kalmadık.