Kocaeli Üniversitesi- Hemşirelik Yüksekokulu

sovalyemm

SAVAŞÇI RUHUM...
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2011
858
0
96
Kocaeli
slm arkadaslar benım derdımde bambaska bılıyorsunuzkı hemsırelık ıcın cabalıyorum ,sızlerde bu surecte yanımda oldunuz.bılenlere danısmak ıstıyorum ben kocaelide evlı oldugum ve bır oglum oldugu ıcın duzenımı bozmak ıstemememden dolayı,sadece kocaeli üniversıtesını tercıh etmek zorundayım. bıldıgım kadaryla ygs 2 den alıyor puanım333 sıralaamm 89 090 korkuma gelırsek tercıh zamanı ösym tutupta o okul mf3 ten öğrenci alıcak dermı acıkta kalırsam yıkılırım duz lıse mezunuyum,dıploma notum 4.27 sızce yerlesme sansım yuzde kactır lys ye gırmeme gerek var mı?net bılgısı olan yardım etsın .cunku lys basvuru zamanı basladı...

Kocaeli hemşirelik 2 sene önce YGS2 puan türünden 105bininciyi almış en son. Çok büyük ihtimal yerleşirsiniz oraya. Yanlış yönlendirmek istemem ama lys'ye girmenize gerek yok diye biliyorum ben. Yine de daha iyi bilen birine danışmakta yarar var.

4 senelik lisans programı olduğu için lys ye girmeniz gerekiyor.. Ayrıca ygs puanıyla alan açık öğretim ve bikaç önlisans programı var.. Yinede çevrenizdeki herhangi bir okulun rehberlik bölümüne danışırsanız size daha ayrıntılı yardımcı olabilirler..

ygs ileyse rahat girersiniz. yüksekokul degl de lisanssa lysye girmeniz gerekior ve mf puanı

Fakülteler MF3 ile alıyor. Kocaeli'ndeki Sağlık Yüksek Okulu. YGS2'yle alıyor.

hemşirelik için 4 yıllık yüksek okular ygs2,4yıllık fakülteler mf3 ile alıyor. kocaeli üni ygs ile alıyor gözüküyor. hemşirelik bölümü kocaeli sağlık yüksekokuluna bağlı olduğu için ygs ile almaya devam eder.
başka üniversite düşünmüyorsan girmen gereksiz olur.

diploma notun 4.27 olduğuna göre okuldan da güzel puan gelir ve sıralaman çok düşmez bu yüzden bu sıralamayla girebilirsin gibi görünüyor ayrıca diğer arkadaşların da dediği gibi sağlık yüksekokulu ygs-2 ile alıyor mf puanı istemez ayrıca biraz önce ösym den baktım ve işaretledim okuyabilirsiniz..

cok sagolasın ne bıleyım içim hiç rahat etmıyor acaba lys ye gırmessem ya mf3 alırlarsa dıye yınede basvurayım ben aksı gıbı canımda hıç çalısmak ıstemıyor nasıl ıs anlamadım ınsallah olur hemsırelık onla yatıp onla kalkıyorum

bence de içinde kalmasın başvur sen ama merak etme büyük ihtimalle gireceksin hemşireliğe...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…