- 28 Eylül 2021
- 693
- 600
- 53
- Konu Sahibi waitingformymiracle
Kocaeli’de tüp bebek yaptıran oldu mu?
Doktor ve hastane ismini paylaşabilir misiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umuttepe de emek bey var canım sanırım konak hastanesi de yapıyor burda ama başka bildiğim yok benimde daha çok Gebze tuzla tarafında hep yerlerKocaeli’de tüp bebek yaptıran oldu mu?
Pendik’te olur orası da yakın İzmit’e teşekkür ederimEray Çalıskan idi benim doktor lablar pendikte ama. 1 kez yaptırdım 2.ye yaptıracaktım doğal hamile kaldım.
Evet çoğunluk İstanbul tarafı ama yakın gidip gelinir, teşekkür ederimUmuttepe de emek bey var canım sanırım konak hastanesi de yapıyor burda ama başka bildiğim yok benimde daha çok Gebze tuzla tarafında hep yerler
Konak hastanesinde var tüp bebek , laboratuvari ekibi bence başarılı 2 kimyasal gebelik geçirdim ama bunlar embriyo kaynaklı büyük ihtimalleKocaeli’de tüp bebek yaptıran oldu mu?
Bence Eray Çalışkan,.Ben İstanbulda ona gidiyorumKocaeli’de tüp bebek yaptıran oldu mu?
Doktor beyden memnun kaldiniz mi acaba? Tedavi icinize sindi miBence Eray Çalışkan,.Ben İstanbulda ona gidiyorum
Doktor beyden memnun kaldiniz mi acaba? Tedavi icinize sindi
Merhabalar, Bende Kocaeliden katılıyorum , yeni başlayanlardanım , salı veya cuma günü smear testi alınacak daha sonra rahim filmi çekilecek , Umuttepe eğitim araştırma hastanesinde emek bey'e başladım. bende çok araştırdım emek bey ve eray beyin mehtini duydum , ilk tüp bebek deneyimim olacağı için önce devleti tercih ettim , ancak duyumlarıma göre eray beyin öğrencisiymiş emek beyde ikisi birlikte çalıışıyorlarmış , eray beyin özel tüp bebek merkezi var kocaeli ve tuzlada mevcut iki hocayıda tercih edebilirsiniz. Şimdiden hayırlı olsunKocaeli’de tüp bebek yaptıran oldu mu?
Teşekkür ederim çok Sizin de Rabbim yardımcınız olsun inşMerhabalar, Bende Kocaeliden katılıyorum , yeni başlayanlardanım , salı veya cuma günü smear testi alınacak daha sonra rahim filmi çekilecek , Umuttepe eğitim araştırma hastanesinde emek bey'e başladım. bende çok araştırdım emek bey ve eray beyin mehtini duydum , ilk tüp bebek deneyimim olacağı için önce devleti tercih ettim , ancak duyumlarıma göre eray beyin öğrencisiymiş emek beyde ikisi birlikte çalıışıyorlarmış , eray beyin özel tüp bebek merkezi var kocaeli ve tuzlada mevcut iki hocayıda tercih edebilirsiniz. Şimdiden hayırlı olsun
Teşekkür ederimTeşekkür ederim çok Sizin de Rabbim yardımcınız olsun inş
Surec nasil gidiyor acaba bende arada kaldimMerhabalar, Bende Kocaeliden katılıyorum , yeni başlayanlardanım , salı veya cuma günü smear testi alınacak daha sonra rahim filmi çekilecek , Umuttepe eğitim araştırma hastanesinde emek bey'e başladım. bende çok araştırdım emek bey ve eray beyin mehtini duydum , ilk tüp bebek deneyimim olacağı için önce devleti tercih ettim , ancak duyumlarıma göre eray beyin öğrencisiymiş emek beyde ikisi birlikte çalıışıyorlarmış , eray beyin özel tüp bebek merkezi var kocaeli ve tuzlada mevcut iki hocayıda tercih edebilirsiniz. Şimdiden hayırlı olsun
Hayırlı Ramazanlar , adetimin üçüncü günü gittim ultrasonla baktılar rahim henüz ilaç için uygun değil pazartesi gel dediler dün gittim tekrar baktılar klomen başlattılar cuma günü tekrar gidicem inşallahSurec nasil gidiyor acaba bende arada kaldim
Sizlerede hayırlı ramazanlar Çok ileri tarihe mi gun veriliyor ne kadar beklediniz bir kac kisi 5 6 ay bekledim vs. Demis yogunluk var demişler of cok kararsızım emek bey icin diyecek bir sey yok ama hastane nasil ilgilenir acabaHayırlı Ramazanlar , adetimin üçüncü günü gittim ultrasonla baktılar rahim henüz ilaç için uygun değil pazartesi gel dediler dün gittim tekrar baktılar klomen başlattılar cuma günü tekrar gidicem inşallah