Kocaeli, Sakarya ve Civar İller, İftar Yapmak İstesek Kimler Gelebilir Bakalım ?

çenebazım cumartesi cafe de la rue de 2de demi
kesinleştirelim ayarlıyalım kendimizide ona göre fıstuk

:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: arkadaşlar cumartesi buluşulacağı için ben gelemicem maalsef. :çok üzgünüm:
burda bir akrabanın düğününe gitmem lazım. :a015:
size iyi eğlenceler diliyorum.. çoooook eğlenin ama olurmu hihoyyyt

kızlar kusura bakmayın, şimdi girdim eve
buluşmamız var canlarım, hepinizi bekliyorum :teytey:

saat 2'de cafe de la rue'da, kimler geliyor bakalım :teytey:

merhaba çenebaz.bende bir izmit geliniyim ve cumartesi büyük ihtimalle orada olacağım.eğer musait olursam bende size katılmak isterim.benide aranıza alır mısınız????

merhaba çenebaz.bende bir izmit geliniyim ve cumartesi büyük ihtimalle orada olacağım.eğer musait olursam bende size katılmak isterim.benide aranıza alır mısınız????

tabii ki canım, seve seve hihoyyyt çok da memnun oluruz hihoyyyt
dediğim yerin nerde olduğunu biliyor musun ???

tabii ki canım, seve seve hihoyyyt çok da memnun oluruz hihoyyyt
dediğim yerin nerde olduğunu biliyor musun ???

canım ben bilmiyorum ama görümcem muhakkak biliyordur diye düşünüyorum.yinede nelerin yakınında olduğunu söylersen belki bulmamız daha kolaylaşırCADIARZUCADIARZU

anlatayım yerini...
yürüyüş yolundan dolphine doğru giderken sağ tarafta
eski starbucks'ı, green kafeyi az geçince, yıldız pastanesinden bir önceki kafe
tam karşısında (yani yürüyüş yolunun solunda) hacıoğlu var
umarım anlatabilmişimdir
bilmeyenler veya bulamayacaklar olursa söylesin, numaramı vereyim yerimseniben

son anda bir aksilik cıkmazsa bende gelicem bu kez yarın gorusmek uzereopuyorumnanaktan

ben ben ben pardon biz biz kızımla gelicez
görüşmek üzere kızlar :ecrin_bebek: :CüvCüv:

tabii ki çok da memnun oluruz opuyorumnanaktan
ama izmiti biliyormusun, gerçi farketmez ben istediğin yerden alırım seni opuyorumnanaktan

haftaya kısmetse görüşiciiz delikafadulden

izmiti bilmiyorum sakaryada oturuyorum ben gelemiyecem ozaman size iyi eğlenceler

kızlar ,pazar olsa gelebilirdim ama cumartesi benim ki gelecek. kaydirigubbakcemile .2 ay oldu görüşmeyeli..geçerken 5 dk uğrayabilirsem uğrıcam ama.. hepinize şimdiden iyi eğlenceler... kaydirigubbakcemile5

izmiti bilmiyorum sakaryada oturuyorum ben gelemiyecem ozaman size iyi eğlenceler

sakarya- izmit 45 dk yerimseniben
eğer gelirim diyorsan ben seni alırım canım izmitte indiğin yerden, gelemem diyorsan da sağol canım, başka türlü görüşmek üzere a.s.

kızlar ,pazar olsa gelebilirdim ama cumartesi benim ki gelecek. kaydirigubbakcemile .2 ay oldu görüşmeyeli..geçerken 5 dk uğrayabilirsem uğrıcam ama.. hepinize şimdiden iyi eğlenceler... kaydirigubbakcemile5

hadi ya, tüüüh... inşallah uğrayabilirsin o zaman, bidahakine artık delikafadulden

kızlar yarın kalabalık olalım ya hepinizle tanışmayı çok istiyorum
heyecan bastı hihoyyyt

lansor, nehir, nevin, ebruli, berna, fatolina, pembeperi ve ben delikafadulden
var mı arttıran delikafadulden
panterimle melocum en son geliriz demiştiniz
aysuncum beni arıcaktın ama unutmadın inşallah kaydirigubbakcemile3
müsait olan herkesi bekleriz opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…