B Birumutec Üye Kayıtlı Üye 13 Aralık 2019 11 3 6 27 3 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Birumutec #1 varmı önerisi olan anksiyete panik atak yasıyorum artık dayannyrnm bebeğim var 8 aylık emiyor yarımcı olursanız sevinirim
varmı önerisi olan anksiyete panik atak yasıyorum artık dayannyrnm bebeğim var 8 aylık emiyor yarımcı olursanız sevinirim
G Gokce411 Üye Kayıtlı Üye 5 Ocak 2021 2 0 16 31 4 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Birumutec #2 Birumutec .!.: varmı önerisi olan anksiyete panik atak yasıyorum artık dayannyrnm bebeğim var 8 aylık emiyor yarımcı olursanız sevinirim Genişletmek için tıkla...
Birumutec .!.: varmı önerisi olan anksiyete panik atak yasıyorum artık dayannyrnm bebeğim var 8 aylık emiyor yarımcı olursanız sevinirim Genişletmek için tıkla...
G Gokce411 Üye Kayıtlı Üye 5 Ocak 2021 2 0 16 31 4 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Birumutec #3 Kocaelinin neresinde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama izmitte denge tıp merkezinde ahmet kocabıyık var çok iyi bir doktor ben memnun kaldım
Kocaelinin neresinde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama izmitte denge tıp merkezinde ahmet kocabıyık var çok iyi bir doktor ben memnun kaldım