• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocaeli konak hastanesi kadın dogum doktorları

pasam2015

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2016
19
4
16
39
15+3 haftalık hamileyim.akademi hastanesine gidiyorum.ama konak hastanesine gecmek istiyorum.fiyatları hakkında bilgim var ama doktorlar için yorum yapabilecek arkadaşlar varmı aranızda benim bi tanıdıģım temel tan'a gidiyodu dogum yaptı çok memnun kaldı ama ben ićim rahat etsin istiyorum.varmı arkadaşlar aranızda bilgisi olanlar doktorlar hakkında.bide medicalpark ta gökhan gümüştaş var eski doktorumdu ve çok memnundum ama akademi hastanesindeydi eskiden şimdi medical parka geçmiş oranın fiyatları ne bilen arkadaşlar yardım ....

Akademi hastanesine gidiyorum yazmısım marmara hastanesine gidiyorum yanlış yazmışim kusura bakmayın

Erkan bey Konakta iyi ama çok kalabalık ve sağı solu belli olmuyor ben tartışmstim doğrusu bana çıkismıştı fiyat olarak en uygun hastane akademi ve medicale gore ben 3. Dogumumu akademide yaptim dok yasar cegil de 1850 verdim eşim fatura almadı 78 tl muayene doğuma yakın 98 oluyor

Bende şimdi gebze konakla görüştüm.Dr Ergün Bilgiç te karar kıldım.Bakalım haftaya çarşamba dr hakkında bi bilgi sahibi olurum heralde.Muayne 78 liraymış.Normal doguma 1400 Sezeryana 1600 dedi.olsun bebegimin canısagolsun.inş iyi bi doktordurda anlaşabiliriz.

Erkan beyi bende duydum çok kalabalıķmış ve çok hastası olmasından dolayı bi razda kendini begenmişlik yapıyomuş o yüzden hiç düşünmedim.Medicalpark izmitte gökhan gümüştaş gebzedede amanullah çagatayı tavsiye ederim ama muayne ücretleri 135 liradan başlıyor

Back