Dövme Kocaeli İzmit'te dövme yapan yerler??

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,

gizem4191

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2011
4.644
4.622
Arkadaşlar kocaelide bildiğiniz dövmeci varmı? HİJYEN OLARAK ÇOK TEMİZ OLMASI ÇOK ÖNEMLİ BENİM İÇİN.. Birde fiyat olarak bilgi verebilecek olursa sevinirim..

cnmm fethiye caddesınde junior tatto tavsiye ederim faceden falan arat bak junior tattoo diee çalışmaları herşeyi görebilirsin ;9

ben kendi dövmemi fethiye caddesinde Junnior Tattoo da yaptırdım fiyatları gayet iyi ayrıca çok temiz çalışanları da anlayışlı sana olcak ya da olmayacak deyip fikirler verebiliyorlar yardımcı oluyorlar tavsiye ederim

dövmenizi yapan kadınmıydı erkekmi :)
tanıyorumda ben onları ondan sordum yukarda yazmıstım burayı tavsye ettim bende
en kısa zamanda gidip yaptırcam

kasaba tattoo da yaptırdım ben ablamda oyle gayet iyi biryer yapan kiside hijyene dikkat ediyor cok pahalı biryerde degil butceye uygun..inonu caddesi koseoglu pasajı

junior tatto yu tavsiye ederim vallaa fethiye caddesinde istnbuldada çalşıyolar satenn izmitte de
gayet hiijyeniik sağlıklı biyer ben memnun kaldım valla

kızlar dediğiniz yerleri bilmiyorum ama fethiye caddesinde alesta tatto var. ben orda yaptırdım, sakın yaptırmayın.yamuk mumuk yaptı dövmemi..afedersiniz b.k gibi oldu.

Ben kesinlikle Alesta tattoo'yu tavsiye ederim. İnternet sitelerine bakarsanız bütün sertifikalarını ve kiminle çalışacağınızı göre bilirsiniz. Bu sabah yaptırdım. Gayet memnun kaldım..

Ben kesinlikle Alesta tattoo'yu tavsiye ederim. İnternet sitelerine bakarsanız bütün sertifikalarını ve kiminle çalışacağınızı göre bilirsiniz. Bu sabah yaptırdım. Gayet memnun kaldım..

ben de bu akşam Alesta Tattoo'da Gazi M. Kemal imzası yaptırdım vee çokk güzel oldu :) Onun ellerinden gururla taşıyacağım, bir dövmeye daha sahibim :)

İzmitte dövme yaptırmayın pişman olursunuz işi bilene gidin istanbul dibimizde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…