Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar kocaelide bildiğiniz dövmeci varmı? HİJYEN OLARAK ÇOK TEMİZ OLMASI ÇOK ÖNEMLİ BENİM İÇİN.. Birde fiyat olarak bilgi verebilecek olursa sevinirim..
ben kendi dövmemi fethiye caddesinde Junnior Tattoo da yaptırdım fiyatları gayet iyi ayrıca çok temiz çalışanları da anlayışlı sana olcak ya da olmayacak deyip fikirler verebiliyorlar yardımcı oluyorlar tavsiye ederim
ben kendi dövmemi fethiye caddesinde Junnior Tattoo da yaptırdım fiyatları gayet iyi ayrıca çok temiz çalışanları da anlayışlı sana olcak ya da olmayacak deyip fikirler verebiliyorlar yardımcı oluyorlar tavsiye ederim
kasaba tattoo da yaptırdım ben ablamda oyle gayet iyi biryer yapan kiside hijyene dikkat ediyor cok pahalı biryerde degil butceye uygun..inonu caddesi koseoglu pasajı
kızlar dediğiniz yerleri bilmiyorum ama fethiye caddesinde alesta tatto var. ben orda yaptırdım, sakın yaptırmayın.yamuk mumuk yaptı dövmemi..afedersiniz b.k gibi oldu.
Ben kesinlikle Alesta tattoo'yu tavsiye ederim. İnternet sitelerine bakarsanız bütün sertifikalarını ve kiminle çalışacağınızı göre bilirsiniz. Bu sabah yaptırdım. Gayet memnun kaldım..
Ben kesinlikle Alesta tattoo'yu tavsiye ederim. İnternet sitelerine bakarsanız bütün sertifikalarını ve kiminle çalışacağınızı göre bilirsiniz. Bu sabah yaptırdım. Gayet memnun kaldım..
ben de bu akşam Alesta Tattoo'da Gazi M. Kemal imzası yaptırdım vee çokk güzel oldu :) Onun ellerinden gururla taşıyacağım, bir dövmeye daha sahibim :)
ben de bu akşam Alesta Tattoo'da Gazi M. Kemal imzası yaptırdım vee çokk güzel oldu :) Onun ellerinden gururla taşıyacağım, bir dövmeye daha sahibim :) Eki Görüntüle 817051 Eki Görüntüle 817052