Kocaeli/İzmit kadın doğum doktorları?

glcn1

Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2021
8
0
30
Merhaba izmitte yaşamaya başladım burda kimseyi tanımıyorum yaklaşık 1 yıldır hamile kalamadım ve kadın doğum doktoru arayışına girdim detaylı muayene ve tahliller ile araştırma yapıp ilgilenicek bir doktora ihtiyacım var yardımcı olursanız çok sevinirim 🙏🙏

Bertan Akar var. Bana histereskopi yapmıştı memnun kaldım. Bir görüşün isterseniz.

Teşekkürler. Hangi hastanede çalışıyor acaba
Özel kocaeli hastanesi. Aslında benim doktorum Eray Calışkan ama o tüp bebek filan yapıyor normal muayene yapıyor mu bilmiyorum. Histereskopide Bertan Bey denk gelmişti tecrübeli bir doktor. Hatta bana operasyonda önce rahim içi videolar gösterip anlatmıştı yaptığı işlemleri beni biraz anlıyo görünce. 🤣 Ben bu ilgiden memnun kalmıştım.

Özel kocaeli hastanesi. Aslında benim doktorum Eray Calışkan ama o tüp bebek filan yapıyor normal muayene yapıyor mu bilmiyorum. Histereskopide Bertan Bey denk gelmişti tecrübeli bir doktor. Hatta bana operasyonda önce rahim içi videolar gösterip anlatmıştı yaptığı işlemleri beni biraz anlıyo görünce. 🤣 Ben bu ilgiden memnun kalmıştım.
Bi Gitmekte fayda var Nuri hüseyinoğlu varmış akademi hastanesinde onun hakkında bilgin var mı

X