• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Kocaeli Gölcükte iğneli epilasyon...

sulee_g

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2013
80
2
28
34
Kocaeli
Arkadaşlar,Kocaeli Gölcük ya da İzmitte iğneli epilasyon için tavsiye edeceğiniz bir yer var mı,sonuçta güvenilir bir yer olması çok önemli,tavsiyelerinizi bekliyorum

bende iğneli epilasyon düşünüyorum canım lazerle olcak gibi değil bende kocaeli'ndeyim araştırıyorum şuan sanada haber veririm

İzmit merkezde kesinlikle gitmenizi tavsiye ederim soley güzellik merkezi 3 tane kız kardeş işletiyor ama bayanlar işleride süper özellikle igneli epilasyonda ben çenemden kolruk altımdan gittim çenem 2 seasta koltuk altımda 3 seansta bitti ve bir yıldır hiç çıkmıyor koltuk altım ceneme 2 yıld hiç yok simdide belimden gidiyorum ben mardinden geliyorum izmide epilasyn için ayağınızdaki fırsatı bence kaçırmayın derim isterseniz tlfn verebilirim

Kocaeli Derince'de Eylül epilasyona gidiyorum sonuç aldım ve memnunum. Adresi google yazdığınızda çıkıyor.

İzmit merkezde kesinlikle gitmenizi tavsiye ederim soley güzellik merkezi 3 tane kız kardeş işletiyor ama bayanlar işleride süper özellikle igneli epilasyonda ben çenemden kolruk altımdan gittim çenem 2 seasta koltuk altımda 3 seansta bitti ve bir yıldır hiç çıkmıyor koltuk altım ceneme 2 yıld hiç yok simdide belimden gidiyorum ben mardinden geliyorum izmide epilasyn için ayağınızdaki fırsatı bence kaçırmayın derim isterseniz tlfn verebilirim
Merhaba İzmit'teki oyerin telefonunu alabilir miyim? bir de dakikası kaç liradan ücretlendiriliyor acaba?

Ben golcukte afrodit guzellik salonuna gidiyorum.ercan kirtasiyenin ara sokaginda.yeni basladim fena aciyor ama ailemd3n cogu kisi gidiyor oraya cok memnunlar.ben henuz bi fark goremedim.2 seans gittim henuz

Arkadaşlar,Kocaeli Gölcük ya da İzmitte iğneli epilasyon için tavsiye edeceğiniz bir yer var mı,sonuçta güvenilir bir yer olması çok önemli,tavsiyelerinizi bekliyorum
MerhabDeğirmenderede Serpil hnm var işinin ehli.Kızı istanbulda,kendiside değirmenderede yapıyor.Ben kurtuldum tavsiye ederim

Back