Gebeliğe Hazırlık Kocaeli Genetik Tarama Testi..?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

SoullessPrincess

Guru
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2014
162
22
318
İstanbul
Kocaeli'nde devlet ya da özel hastahanede hamilelik öncesi genetik tarama testi yapan hastahanelerin ücretleri hakkında bilgisi olan var mı aranızda?
Bir de jinekolog / kadın doğum uzmanı hakkında tavsiyelerinizi alabilirim. :KK16:

Genetik tarama testi arastirma hastaneleri yapabilir umuttepe ve derince kesin bilmiyorum. Doktor olarak sorunlu gebelikse medikal park bertan ya da gokhan bey cok yardimci oluyorlar. O hastanede eray bey var prof. Sira falan alamazsin dışardan zaten ates pahasi bana onunla gorusmem icin yardimci oldular takip ettiler vs. Ucretleri 160 tl normal doktorlar eray bey 400 dü en son.

Genetik tarama testi arastirma hastaneleri yapabilir umuttepe ve derince kesin bilmiyorum. Doktor olarak sorunlu gebelikse medikal park bertan ya da gokhan bey cok yardimci oluyorlar. O hastanede eray bey var prof. Sira falan alamazsin dışardan zaten ates pahasi bana onunla gorusmem icin yardimci oldular takip ettiler vs. Ucretleri 160 tl normal doktorlar eray bey 400 dü en son.

Teşekkür ederim. Gökhan beyin ismini çok duydum. Bir de Erkan beyin adı çok geçiyor ancak randevu almak sıkıntı ona da sanırım.

Back