• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocaeli Gebze'de tavsiye edebileceğiniz kadın doğum doktoru var mı?

n1985

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2007
137
2
96
39
Kocaeli
Kocaeli Gebze'de tavsiye edebileceğiniz kadın doğum doktoru var mı?..Ben yeni hamileyim de iyi bir doktorla başlamak istiyorum..:49:

Kocaeli Gebze'de tavsiye edebileceğiniz kadın doğum doktoru var mı?..Ben yeni hamileyim de iyi bir doktorla başlamak istiyorum..:49:

öncelikle hayırlı olsun bebişiniz.allah sağlıkla kucağına nasip etsin inş.gebze tıp merkezinde ilkay filizcan var.çok iyi bir dr. bende 2 aylık hamileyim.hamilelikten önce 2-3 kere gittim çok memnun kaldım.çok tatlı şeker bir bayan. keşke orda olsamda o dr a gidebilsem diyorum.

teşekkür ederim canım..sadece 1 kişi mi cevap verdi ya..başka doktor var mı arkadaşlar bildiğiniz seçenek olsun istiyorum..

Slm nurcan ben de gebzede oturuyorum ve merkez hastanesinde ısmail metin feran var ona gidiyorum çok iyi bir doktor ama nöbetçi dr olarak çalışıyor ve sadece çarşamba akşamları ve cumartesi günleri oluyor ama hamile kalınca cihangir beye gidicem o da merkez hastanesinde çünki hamilelikte her an dr bulabilmek istiyorum ve cihangir beyin evi yakınmış hastaları için her an çıkıp gelebiliyormuş tavsiye ederim

Slm nurcan ben de gebzede oturuyorum ve merkez hastanesinde ısmail metin feran var ona gidiyorum çok iyi bir doktor ama nöbetçi dr olarak çalışıyor ve sadece çarşamba akşamları ve cumartesi günleri oluyor ama hamile kalınca cihangir beye gidicem o da merkez hastanesinde çünki hamilelikte her an dr bulabilmek istiyorum ve cihangir beyin evi yakınmış hastaları için her an çıkıp gelebiliyormuş tavsiye ederim

teşekkür ederim seçeneklerin arasına alıcam.yardımın için teşekkür ederim esra

eğer özele gidicekseniz Bülent Serdar San'ı tavsiye ederim...ama hastaneye gideceksenizde yüzyılda Amanullah beyi ,Merkez hastanesinde de cihangir beyin eşini tavsiye ederim...
bende 21 haftalık hamileyim,halen kendime hastane ve doktor bulabilmiş değilim...gebzeden istemediğim için sıkıntı yaşıyorum...sende acele etmeden doğru karar vermeye çalış,doktor ve hastane çok önemli....

bende ilkay filizcanı şiddete siye ediyorum ablamınn 2 tane düşüğü olmuştu sebei bilinmiyodu ilkay hanım araştırdı tedavisini yaptı ve ablamın şimdi 2 cocugu var ikisinin doktoruda ilkay hanım çok tatlı dilli çokda bilgili bir doktor

arkadaşlar İlkay hn yüzünden çocuğumu düşürebilirdim yanlış teşhis koymuştu bilginize...ben güvenmedim ve Anadolu sağlık hast. tedaviye başladım iyiki de başlamışım.İlkay antibiyotik vs vermişti gebeliğimin ilk ayında, kullansam bebek düşebilirmiş...evet tatlı dilli güler yüzlü ama bilgisine güvenmiyorum.
Cihangiri herkes övüyor herkes memnun ama hiç gitmedim yorumsuzum...
Amanullah ilgili ama hastane kötü...devlet hastanesinden herkes memnun en azından doktorları ve teknik donanımı iyi...
özel sigortanız yada imkanınız varsa tabiiki Asm derim, tüm doktorları süper hastane süper çok memnunum...

bugün merkez hastanesine cihangir beye gittim..doktor büyük ihtimalle düşük ihtimali var dedi..inşallah yanılırım dedi.............moralim çok bozuk...

öncelikle hayırlı olsun bebişiniz.allah sağlıkla kucağına nasip etsin inş.gebze tıp merkezinde ilkay filizcan var.çok iyi bir dr. bende 2 aylık hamileyim.hamilelikten önce 2-3 kere gittim çok memnun kaldım.çok tatlı şeker bir bayan. keşke orda olsamda o dr a gidebilsem diyorum.

kesinlikle ilkay hanımı tavsiye etmiyorum bilgisine guvenemiyorum ayrıca daha dun gıttım hiç de oyle guleryuzlu degıldı ki meslektasız ayrıca ayrıntılı usg deyip bi suru gereksiz para alıyolar normalde ayrıntılı ultrasyonun egitimini alıyolar ama calıştıgı kurum daha fazla para kazansın diye ayrıca usg istiyorlar fiyatı da 140 tl civarı eger imkanınız varsa gebze dışına bi yere gidin derim

yuzyil hastanesi ahmet riza esmeri tek gecerim

kesinlikle ve kesinlikle harika bir dr.ben onda yaptim dogumumu.ilk hamileligim di korkuyordum tecrubseiz dim ama bana cook cesaret verdinormal dogurdum.onu bulana kadar birsuru doktora gittim.

ve hic memnun kalmadim.

cok ilgili ve bilgili.hastane de guzel.hayirli olsun hamileliginiz.

uzulmeyin lutfen.rabbimin izniyle sag saglim dogurun insallah.

slm bende gebze de oturuyorum 2007 de doğum yaptım pendik hospitalde ama şimdi doktorum nene hatun da kaynarcada hale kayıran bide darıca farrabi devlet hastanesinde burcu hanım ve adem beyi tavsiye ediyolar ben bidaha hamiş kalırsam oraya gitmeyi düşünüyorum hiç gitmedim ama

Merhaba herkese bu yorumlara bakiyorum hrp 2011 falan yeni yorumlar hic bulamiyorum ben 4 aylik hamileyim medikalparkta dogum yapmak istiyorum ozel saglik sigortam var hangi doktoru onerirsiniz.murat api ye gidiyorum suan ama bi arkadas muzdarip bu doktordan luften tecrubelerinizi paylasin herkes yararlansin.konak hastanesini sevemedim bi türlü çalışanlarını

Merhaba hanımlar
Bende çocuk sahibi olmayı planlıyorum ama gebzede hangi doktora gitsem hiç bilmiyorum. Hanımlar ne yaptınız hangi doktora gittiniz paylaşırsanız çok sevinirim

Merhaba kim tavsiye edilir bilmiyorum ama kim edilmez konusunda fikirlerim var Keske buraya da normal dogum yanlisi,dogum gece de olsa hastaneye gelen bir doktor adi yazsalar En buyuk sorun doktorlarin bize musteri gibi bakmasi. hamileligin ilk aylarinda o doktora gitmezsen sonrasinda yuzune bakmiyorlar cok ovulenler bile malesef. zoraki son derece ilgisiz davraniyorlar. ben mecburen son aylarda gittim cunku onceki aylarimda farkli bir sehirdeydim. cok isme gittim karsilastirmak icin ama biri var ki 38 haftalikken durduk yere beni sezeryana almaya kalkti sebepsiz kabul etmedim.. biri var ki bir dunya vitamine ilaca bogdu(sonrasinda gittigim erkek doktor saglikli bir kadinin bunca kalsiyuma vitamine ihtiyaci yok kendini de bebegi de sisirmekten baska bir ise yaramamis bunlar diye uyardi) bir digeri ozel muayne oldugu icin hastanede baska doktora gonderip ordan tahlil yaptirirdi.. hem hastane doktoru hem hastane hem muayenehane parasi yani.. hamilelikten sirf bu ticaretten biktigim icin ve kimin dogru soyledigini kestiremedigim icin korkuyorum. halden anlayan musteri gibi bakmayan bir bayan doktor var mi gebze veya cevresinde lutfen onerebileceginiz

Back
X