Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilgi alabilirsiniz mi acaba bu konuda?Kocaeli de doğum ücretleri 2022 de ne kadar oldu? Kocaeli kadın doğum doktor önerileriniz nelerdir. Kocaeli de suda doğum yapan bildiğiniz hastaneler var mı?
Kocaeli de doğum ücretleri 2022 de ne kadar oldu? Kocaeli kadın doğum doktor önerileriniz nelerdir. Kocaeli de suda doğum yapan bildiğiniz hastaneler var mı?
Konak hastanesinde 5500 müş şuan suda doğum değil ama Medical parkta paket 8500 mü neymiş ama tüm hastaneler Haziran ayında zam yapıcakBuradaki cevaplara benim de çok ihtiyacım var neden kimse yazmamış?
Ben medicalparktan kendi doktorum için doğum paketi yaptıracağım 9500 lira yarın yaptıracağım.Konak hastanesinde 5500 müş şuan suda doğum değil ama Medical parkta paket 8500 mü neymiş ama tüm hastaneler Haziran ayında zam yapıcak
Hangi doktora gidiyorsunuz acaba tüp bebeğim pozitif olduktan sonra nereye gitsem diye hep bi acabam vardaBen medicalparktan kendi doktorum için doğum paketi yaptıracağım 9500 lira yarın yaptıracağım.
Ben reyhan arpacıya gidiyorum gayet memnunum bir sorun yaşamadım. Şimdilik iyi gidiyor.Hangi doktora gidiyorsunuz acaba tüp bebeğim pozitif olduktan sonra nereye gitsem diye hep bi acabam varda
Bende onu rakip ediyorum bide ümit hanımı, ameliyathane kısmındaki ekibin çok fazla değiştiğini söylüyorlar o yüzden biraz tereddüt ediyorum sonrası için ama bende paket almak istiyorum hem fiyatım garantilenir çünkü tutarsa 2023 de doğacak bebişlerim hemde myayaneler kan tahlilleri hepsi içinde sonuçta nst falanBen reyhan arpacıya gidiyorum gayet memnunum bir sorun yaşamadım. Şimdilik iyi gidiyor.
Evet bana da mantıklı geldi. Epidural ve suit oda +800 TL idi o da gayet makul.Bende onu rakip ediyorum bide ümit hanımı, ameliyathane kısmındaki ekibin çok fazla değiştiğini söylüyorlar o yüzden biraz tereddüt ediyorum sonrası için ama bende paket almak istiyorum hem fiyatım garantilenir çünkü tutarsa 2023 de doğacak bebişlerim hemde myayaneler kan tahlilleri hepsi içinde sonuçta nst falan
Aynen 800 normal bi fiyat artık gözümüzdeEvet bana da mantıklı geldi. Epidural ve suit oda +800 TL idi o da gayet makul.
5700 demişlerdi sanırım nakitte %10 indirim vardı ama 1 ay önce sormuştumCihan hastanesinden fiyat alan var mı bende orda doğum yapıcam ama daha konuşmadık
İyiymiş o zaman bu ay bende ayarliyim artık5700 demişlerdi sanırım nakitte %10 indirim vardı ama 1 ay önce sormuştum
ben bugun gittim sordum doğum paketimiz yok dendi. doğum 8bin . siz özel sigorta filanmı, özel sigortaya sorrdum oda 36bin dedi yBen medicalparktan kendi doktorum için doğum paketi yaptıracağım 9500 lira yarın yaptıracağım.
ben bugun gittim sordum doğum paketimiz yok dendi. doğum 8bin . siz özel sigorta filanmı, özel sigortaya sorrdum oda 36bin dedi y
Ben Mayıs ayında medicalparktan doğum paketi aldım benden sonraki dönemde her şeye son sürat zam geldiği için doğum paketini kaldırdıklarını söylediler. Şanslı kesimdenim. Hatta ben doğum paketi alırken doktorumun muayene ücreti 350 TL idi şimdi 620 TL oldu.ben bugun gittim sordum doğum paketimiz yok dendi. doğum 8bin . siz özel sigorta filanmı, özel sigortaya sorrdum oda 36bin dedi y