Doğuma Hazırlık Kocaeli Doğum Paketi 2022 Fiyatları

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Rline

Guru
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2012
2.281
209
Kocaeli de doğum ücretleri 2022 de ne kadar oldu? Kocaeli kadın doğum doktor önerileriniz nelerdir. Kocaeli de suda doğum yapan bildiğiniz hastaneler var mı?

Buradaki cevaplara benim de çok ihtiyacım var neden kimse yazmamış? 🙈

Kocaeli de doğum ücretleri 2022 de ne kadar oldu? Kocaeli kadın doğum doktor önerileriniz nelerdir. Kocaeli de suda doğum yapan bildiğiniz hastaneler var mı?
Bilgi alabilirsiniz mi acaba bu konuda?

Nisanda doğumum var. Aktif kocaeli hastanesine gidiyorum. 5500tl fiyat verildi. İkiz oldukları için 1000tl fark varmış, tek bebek 4500tl imiş. Aldıgım bilgi bu şekilde

Buradaki cevaplara benim de çok ihtiyacım var neden kimse yazmamış? 🙈
Konak hastanesinde 5500 müş şuan suda doğum değil ama Medical parkta paket 8500 mü neymiş ama tüm hastaneler Haziran ayında zam yapıcak

Konak hastanesinde 5500 müş şuan suda doğum değil ama Medical parkta paket 8500 mü neymiş ama tüm hastaneler Haziran ayında zam yapıcak
Ben medicalparktan kendi doktorum için doğum paketi yaptıracağım 9500 lira yarın yaptıracağım.

Ben medicalparktan kendi doktorum için doğum paketi yaptıracağım 9500 lira yarın yaptıracağım.
Hangi doktora gidiyorsunuz acaba tüp bebeğim pozitif olduktan sonra nereye gitsem diye hep bi acabam varda

Ben reyhan arpacıya gidiyorum gayet memnunum bir sorun yaşamadım. Şimdilik iyi gidiyor.
Bende onu rakip ediyorum bide ümit hanımı, ameliyathane kısmındaki ekibin çok fazla değiştiğini söylüyorlar o yüzden biraz tereddüt ediyorum sonrası için ama bende paket almak istiyorum hem fiyatım garantilenir çünkü tutarsa 2023 de doğacak bebişlerim hemde myayaneler kan tahlilleri hepsi içinde sonuçta nst falan 😁

Bende onu rakip ediyorum bide ümit hanımı, ameliyathane kısmındaki ekibin çok fazla değiştiğini söylüyorlar o yüzden biraz tereddüt ediyorum sonrası için ama bende paket almak istiyorum hem fiyatım garantilenir çünkü tutarsa 2023 de doğacak bebişlerim hemde myayaneler kan tahlilleri hepsi içinde sonuçta nst falan 😁
Evet bana da mantıklı geldi. Epidural ve suit oda +800 TL idi o da gayet makul.

Cihan hastanesinden fiyat alan var mı bende orda doğum yapıcam ama daha konuşmadık

ben bugun gittim sordum doğum paketimiz yok dendi. doğum 8bin . siz özel sigorta filanmı, özel sigortaya sorrdum oda 36bin dedi y

Medical park doğum paketini kaldırmış. Ben sorduğumda 12.500 hem normal hem sezaryen fiyatı dediler. 850₺ epidural ücreti var. 10 poz fotoğraf, lohusa şerbeti falan veriyorlar. Normal 1 gece, sezaryen 2 gece kalıyorsunuz. Op. Dr için muayene ücreti 715₺ ödüyorum aynı gün yapılan nst ücretsiz. 10 gün içerisinde yapılan kontrol muayenesine de para ödemiyorum. Sezaryen için yapılan rutin kan testlerine de para ödemedim

ben bugun gittim sordum doğum paketimiz yok dendi. doğum 8bin . siz özel sigorta filanmı, özel sigortaya sorrdum oda 36bin dedi y
Ben Mayıs ayında medicalparktan doğum paketi aldım benden sonraki dönemde her şeye son sürat zam geldiği için doğum paketini kaldırdıklarını söylediler. Şanslı kesimdenim. Hatta ben doğum paketi alırken doktorumun muayene ücreti 350 TL idi şimdi 620 TL oldu.

X