• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocaeli değirmendere,gölcük,izmit semtinde oturanlar fikrinize ihtiyacım var

badem41

Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2012
68
0
16
Kocaeli
kocaeli değirmenderede oturuyorum,kendime işyeri açamak istiyorum.buralarda oturan yada buraları iyi bilen arkadaşlarım yardımlarınıza ihtiyacım var.İzmittemi,değirmenderedemi,gölcüktemi açayım.nerde ne eksik.hangi semtte neyi açsam daha iş yapar.yada iş fikirleriniz neler.benimle düşüncelerini paylaşırsanız minnettar kalırım

Ben degirmendere de oturuyordum.su an almanyadayim..benim arkadasim cocuk kiyafetleri satan icin dükkan acmisti.iyidiama sonra istanbula tasininca kapatti.dükkanda asagida laminant yapan yer varya onun yanindaydi.bu sene gelemedim degirmendereye..ama degirmenderede kyafet biraz zorgibime geliyor..insanlar daha cok gölcüge gidiyor..

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım ilgine.bende aynı fikirdeyim gibi gölcükmü izmitmi kararsızım.izmit olursa bana gelgit mesafe uzun olcak kafam çok karışık.ama herşeyi birbir yeri oturtmam gerekiyor.temkinli ilerlemek istiyorum.

Ne iş yeri açacaksınız ki öncelikle onu söyleyin ona göre yardımcı olalım :)

tesektür giyim olur,büyük beden giyim.yada bebe giyim.hangisi olursa olsun modern tarz şeyler istiyorum

Bence İzmit te aç, git gel mesafeyi düşünüyosan işin zor. Ticaret yapıcaksın sonuçta ekmek nerdeyse orada olmak gerek.. Büyük beden çok iyi fikir ayrıca, her yerde bulunmuyor, izmitte böyle bi tane yer var benim bildiğim, annem için ne zaman bişeyler bakmaya gitsek dükkan hep dolu..

kocaeli değirmenderede oturuyorum,kendime işyeri açamak istiyorum.buralarda oturan yada buraları iyi bilen arkadaşlarım yardımlarınıza ihtiyacım var.İzmittemi,değirmenderedemi,gölcüktemi açayım.nerde ne eksik.hangi semtte neyi açsam daha iş yapar.yada iş fikirleriniz neler.benimle düşüncelerini paylaşırsanız minnettar kalırım

merhaba ,

İşyeri açma konusunu naptınız? benimde suan aynı konu da düşüncem mevcutta.

Back