Kocaeli de spor salonu

juno

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2008
4.301
46
arkadaşlar kocaelide spor salonuna giden var mı??
varsa memnun musunuz ve de fiyatlar nasıldır??
:hulya::hulya:

konuyu yukarı çekeyim bari belki gören duyan birileri olur :)

canım ben golcukte gtmıstım
ama kapandı orası
memnun kalmıstım bı donem gttım bıraktım ben
fıtık cıkkınca

ben bi tane buldum b-fit diye bi yer fiyatı 80 miydi neydi aylık yaz için kampanyaları vardı ama 21 haziran son gün diodu sınavlardan dolayı kaçırdım..
bi de değişik bi sistemleri vardı günde 30 dk çalışma şeklinde her gün müydü o kısmı hatırlamıyorum (telefonla aradım) her gün gitmek bana uymuyo gibi.. bi gün deneme yapılabiliyomuş..

degırmenderede var aslında bı tane fıyatıda uygun ıstedıgın saatlerde gırebılıosun
kardesım gttı ıkı ay olcak sanırım bırakalı
yakınsan orayıda bı arastyrabılırsın

sporium yahyakaptanda olması lazım.
ben kadınlara yönelik yer arıyordum bfit ve bi yer daha vardı bulvarda orayı görmüştüm şimdi adını unuttum
bi arkadaşım da çarşıda fitness life diye bi yere gidiodu memnundu şimdi geldi aklıma..

sporium yahyakaptanda olması lazım.
ben kadınlara yönelik yer arıyordum bfit ve bi yer daha vardı bulvarda orayı görmüştüm şimdi adını unuttum
bi arkadaşım da çarşıda fitness life diye bi yere gidiodu memnundu şimdi geldi aklıma..

fitnisi bende duydum. yahya kaptan bana yakında işte çocuk olunca nasıl imkanlar sağlanıyor aceba. sen hangisine gittin

Değirmendere'de Drop Spor Merkezi var, gitmedim; ama baya bir övüyor tanıdıklarım. :)

bende şuan bir spor salonu arıyorum :)
kışın evde durmak zor :)

dikkatimi çeken fitness life var ama fiyatını bilen varmı?

mrh risus benim arkadasım gitmişti fitnes life'a öğrenciye 80 normalde 90tl hergün günde 2 saat falan calısıyordu(kilo vermek için) ramazan dolayısıyla bırakmıstı fiyatlar aynıdır sanırım ayrıca sadece bayanlara ait katı da var.:KK19:

arkadaşlar kocaelide spor salonuna giden var mı??
varsa memnun musunuz ve de fiyatlar nasıldır??
:hulya::hulya:
Evet var . Ben Çayırovada Aksupark Spor ve Yaşam merkezine üyeliğim var. Büyük ferah bi spor kompleksi. Büyük olmasına rağmen fiyatlarıda çok makul. On numara olanakları var. Fitness salonu 2 açık bi kapalı havuzu hamam saunası halı saha tenis kord cafe vs. Bir çok spor tesisi gezdim gördüm ama böylesi elit ve nezih insanların olduğu bir salona daha rasgelmemiştim. taa ki Aksupark'a gelene kadar. Çevremdeki herkeze tavsiye ediyorum. Çok mumnunum . Yazınızı gördüm sizede tavsiye etmek istedm.

X