• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocaeli de onerebileceginiz kadın doğumcu arıyorum .Yardım lütfen! !!!!

mevzey

Çalış ,sev ,sevil
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2008
2.822
908
688
Kocaeli
Benim için büyük dert aslında izmit konak hastanesine gidiyorum .Doktorum Funda Salihoğlu .Erkan bey ve gulcin hanima gittim diğer gebelikler imde erkan çok gerdi bizi doğum güzel gecsede eşim hem o tavırları hemde erkek olması sebebiyle istemiyor.

Gulcin hanima geçen sene gidiyordum şikayetim coktu ama onemsemedi rapor bile vermedi dinlenmem için sonuç bebegimin kalbi durdu nasip aslinda ama uğursuz geldi bana .

Funda hanim medikal parka gecicek Orası da kazık bir yer arkadaşım grip i cin gitti 600 tl test parası bayıldı. Ben doktorun peşine gidemem hemde çok iyi bir doktor demiyor lar kime sorsam ne yapacağımı şaşırdım. 2 hafta sonra ikili testi var nerelere gidem ne olur bana akıl verin çok acillll

akademi hastanesinde nuri bey yaptırdı ilk doğumumu.
ikincide de kendisine gitmeyi düşünüyorum.

ben çok memnun kaldım, ayrıntılı muayene eder, ama hastasına ayrıntılı bilgi vermez, çok karışmaz, onu yeme-bunu yeme demez, vitamin vermez, kısaca doğal bir süreç olarak hamileliği ilerletir. hiç gerilmeden hamilelik yaşadım kendisi sayesinde. dikkat edeceğim 2-3 kural söyledi o kadar.

ancak siz her ayrıntıyı anlatsın, beni bilgilendirsin diyorsanız memnun kalmayabilirsiniz.

Marmara Körfez'de İsmail Yılmaz var canım, mükemmel bir doktor ancak hastane de hastane değil yani, asla o hastanede doğum yapmanı önermem. İsmail bey medical park ta da part time olarak çalışıyormuş sanırım, kendisinden bilgi alabilirsin bu konuda.

Her yenidoğanı 5 günden önce küvözden çıkarmıyorlar, ben doğum yaptığımda yaklaşık 10 kadın vardı doğum katında yeni doğum yapan, bir tane bebek bile annesinin yanında değildi siz düşünün :( ömrümden ömür gitti o 5 gün, eğer devletten para almak uğruna ise ki kesin öyle, Allah'larından bulsunlar...

kızlar ben de akademi de arzu hanıma gidiyorum. hala daha dr araştırıyorum. önerebileceğiniz dr var mı? kadın olsun ama :)

Back