Selamlar canım, ben zübeyir beyin yaptığı bir kaç burun operasyonunu gördüm, başarılıydı.
meme ile ilgili bir bilgim yok, ancak burun zorlu bir operasyon orada başarı elde eden doktor meme de zorlanmayacaktır diye düşünüyorum.
Selamlar canım, ben zübeyir beyin yaptığı bir kaç burun operasyonunu gördüm, başarılıydı.
meme ile ilgili bir bilgim yok, ancak burun zorlu bir operasyon orada başarı elde eden doktor meme de zorlanmayacaktır diye düşünüyorum.
Kocaeli de özel muayenesine gittim Anlaşmalı özel hastaneler de yapıyor ben Cihan hastanesini tercih ettim yada marmara da olur dedi gayet ilgili ins sıkıntısız geçer
Doktor zubeyir örtere karin germe amaliyati oldum kesinlikle tavsiye etmiyorum benimle ilgilenmedi duzelt dedigim halde bakmadi seni mahkmeye vericem diyince beni aradi konustu bide hakaret yedim sonra ozur diledi ben hayatimda bole doktor gormedim karnim eskisi gibi sarkik cok az doku kesip birakmis paramida helal etmiyorum yaziklar olsun. Yaptigimin isin arksasindayim dedi para istedi birde garanti vermiyor karnimi duzeltcegine tam karin germe yapamam dedi paradan sepep 2 amaliyatimida ayni sekilde yapip birakcakti vazgectim sikayetciyim