Kocaeli de Dr zübeyir örten 'e meme küçültme ameliyatı olan var mı ???

Selamlar canım, ben zübeyir beyin yaptığı bir kaç burun operasyonunu gördüm, başarılıydı.
meme ile ilgili bir bilgim yok, ancak burun zorlu bir operasyon orada başarı elde eden doktor meme de zorlanmayacaktır diye düşünüyorum.

Selamlar canım, ben zübeyir beyin yaptığı bir kaç burun operasyonunu gördüm, başarılıydı.
meme ile ilgili bir bilgim yok, ancak burun zorlu bir operasyon orada başarı elde eden doktor meme de zorlanmayacaktır diye düşünüyorum.
Siz Tonguç beye ameliyat olmuştunuz değil mi?

Tesekkur ederim liposuction ve yüz de de ufak degisiklik yapacak umarım iyi geçer

Karin germe amaliyati oldum mahvetti karnimi 12 milyarda param gitti bide hakaret yedim gerizekali dedi bana aramizi bozduk mahkmeye vericem. Tam karin germe degilde yarim islem yapmis karnim ayakda duz sis oturunca katlaniyor catklarim duruyor dokularin hepsini kestim attim diyor ama yalan konusuyor hepsini kesmis olsaydi tum catlaklarim giderdi. Cok yalanci makbuzumu vermedi cope attim dedi snei sikayet ederim diyince cikarip verdi makbuzda 3 milyar gostermis amaliyaltimi hakkimi kesinlikle helal etmiyorum

Doktor zubeyir örtere karin germe amaliyati oldum kesinlikle tavsiye etmiyorum benimle ilgilenmedi duzelt dedigim halde bakmadi seni mahkmeye vericem diyince beni aradi konustu bide hakaret yedim sonra ozur diledi ben hayatimda bole doktor gormedim karnim eskisi gibi sarkik cok az doku kesip birakmis paramida helal etmiyorum yaziklar olsun. Yaptigimin isin arksasindayim dedi para istedi birde garanti vermiyor karnimi duzeltcegine tam karin germe yapamam dedi paradan sepep 2 amaliyatimida ayni sekilde yapip birakcakti vazgectim sikayetciyim

X