- 22 Kasım 2015
- 20
- 11
- 34
Bu hafta meme küçültme ameliyat-ı Olacağım dr Zübeyir örter gerçeklestırecek daha önce olan varmı ilk defa deneyeceğim
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz Tonguç beye ameliyat olmuştunuz değil mi?Selamlar canım, ben zübeyir beyin yaptığı bir kaç burun operasyonunu gördüm, başarılıydı.
meme ile ilgili bir bilgim yok, ancak burun zorlu bir operasyon orada başarı elde eden doktor meme de zorlanmayacaktır diye düşünüyorum.
Siz Tonguç beye ameliyat olmuştunuz değil mi?
Tesekkur ederim liposuction ve yüz de de ufak degisiklik yapacak umarım iyi geçerSelamlar canım, ben zübeyir beyin yaptığı bir kaç burun operasyonunu gördüm, başarılıydı.
meme ile ilgili bir bilgim yok, ancak burun zorlu bir operasyon orada başarı elde eden doktor meme de zorlanmayacaktır diye düşünüyorum.
Kocaeli de özel muayenesine gittim Anlaşmalı özel hastaneler de yapıyor ben Cihan hastanesini tercih ettim yada marmara da olur dedi gayet ilgili ins sıkıntısız geçerHangi hastanede?
Ben de onu düşünüyordum, size mesaj atmıştım bilgi için ama farklı doktora ameliyat oldum sonradan..Ben meme büyütme oldum Tonguç Bey e evet.