Kocaeli de Akademi Hastanesine giden var m ?

• Konu Sahibi zeynebinannesi
  • Başlangıç Tarihi
Z

zeynebinannesi

Ziyaretçi
slm...

akademi hastanesine gidiyorum en başından beri..31 haftalık olduk ama biraz tedirginim ...hastane şartlarından haberdar olan var mı ?? ya da orada doğum yapan ??

valla canım bende enbaşından beri akademiye gittim 1 eylülde normal doğum yaptım doktorum nuri beydi ve ben çok memnun kaldım gerek hastaneden gerek doktorumdan
yine bu siteden bir arkadaş daha vardı ayşegül41 diye oda nuribeyin hastasıydı o sezeryan la doğum yaptı oda çok memnun kaldıgını söylemişti ayrıca yine bu s,iteden hayat tıpmerkezine giden birçok kişide yine akademide sezeryanla doğum yaptılar hiçbirinden şikayet duymadım arkadaşında dediği gibi beklentine bağlı
sadece odalar biraz ufak zaten bi standart oda var birde lüks odalar var seçimine kalmış ve oda seçimin ne olursa olsun sezeryanlı doğumda önceden oda ayırtmak en doğrusu
senin doktorun kim canım

bende haziranda dogum yaptım sabah akşam temizlik yapıyordu doktorumdan hemşirelerden hastaneden memnun kaldım

sezen arkadaşımın dediği gibi bende orada doğum yaptım ve çok memnun kaldım.bende sabah akşam temizlik yapıldığına şahit oldum.hijyen konusunda da bir sorun yoktu.başka hastanelerle kıyaslandığında biraz daha pahalı bu doğru ama ben değer diyorum..siz hangi sebepten dolayı tedirginsiniz zeynep'in annesi?

bilindik tedrgnlikler işte :bbo:

ben gökhn bey e gdyorum...aranız da bnm doktorumda doğum yapan var mı peki ??

ben gökhan beye gidiyordum normel dogum yaptım

nasıl oldu peki cnm memnun kldın mı ?? ben 35.hftadayım ve en bşından beri gökhn bey e gdyorum ...bana ilk kontrolümde sezeyn mı norml mi die sormuştu ?? kendisi hiç fkir wermio mu ?? bize mi bırakıck anlmadım ... bu hafta kontrolüm var bunlrı konuşcm ama szn deneymlernizi de merk edyrum...

eşimin bi akrabasıda gökhan beyin hastasıydı oda sezeryan doğum yaptı ok memnun oldugunu söylemişti zaten akademiyi seçmemde onunda payı büyük
hijyene gelince belki hastane binası biraz eski oldugu için öyle geleblir yoksa gerek doğumhane gerek odalar banyolar gayet temizdi
bide 401 nolu odaya dikkat hastanenin en ufak odası :)) ayşegül 401 di dimi canım

bunları okudukça içim rahatlıyor valla...çok tşk ederim.. akademi hastanesiyle ilgili bi kaç biş anlattılar korktum :S doktorumdan memnunum ama aklımı karıştırdılar işte..yok biri sezeryan olmuş haala bilinci yerinde değilmiş..yok biri epudrl olmuş felç kalmış :S daa bissürü şeyler moramilimi bozdu : (

35.haftamdayım bubları aklıma getirmemeye çalışıyorum...

bir an önce kontrol günüm gelse de ne kadar kalmış bi öğrensem

404:) benim planlanan tarihten önce olduğu için doğumum küçük odaya kaldım malesef.tek boş oda oydu tek kişilik oda olarak.ama onada şükür diyorum şimdi ,ya oda dolu olsaydı nolurdu acaba:) cnm sende hiç korkma.ben kendi isteğimle sezeryan oldum.inan ben kan aldırırken bayılan biriyimdir normalde.ama doğumum o kadar rahat geçtiki.spinal sezeryan oldum.hastane dönüşü hiç yatmadım.hep hareketliydim.sonradan dedim, yaaa bunun için mi korkmuşum..şu anki psikolojini çok ii anlayabiliyorum ama olurda sezeryan yaparsan spinal sezeryan la doğum yap.genel anestezide ayılırken çok ağrı oluyormuş.spinalde belden aşağın 8 saat uyuşuk.uyuşukluk geçmeye yakında ağrı kesici yapıyorlar,ağrı sızı olmuyor cnm.sakın kötü kötü şeyler düşünüpte strese girme.allah güç veriyor valla..

benim yengem doğumunu akademide yaptı..GÖKHAN GÜMÜŞTAŞ a ..8 ay boyunca kontrole hep ona gitti ve çok memnun kaldı ve kaldık.kesinlikle tavsiye ederim

5 haftan kalmış canım bişiy değil göz açıp kapayıncaya kadar geçiyo inan doğum sonrası belki altkatta çocuk bölümünde karılaşırız

bu arada inşallah bebeğinin ilk kontrolünü hülya hanım yapar
valla eğer ilk kontrolü yalçın bey yaparsa 1 hafta sonra yine çağırıyolarya direk hülyaya git gitme o adama uyuz ukala şey

cumaya gün verdi gökhan bey..
spinal sezeryana ikna etti beni...

çok heycnlıyım...

canım gözün aydın inşallah sagsalim kurtulursun yeni gördün yazılarını

memnun kaldım canım doktorumdan çok ilgili anlayışlı sürekli gelip halimi hatrımı soruyordu bir sorun olursa arattır beni hemen gelirim saat kaç olursa olsun dedi hastanedende memnundum sabah akşam temizlik yapıyorlar hemşireler çok iyiler yardımcı oluyorlar allah kurtarsın senide canım bebegini sagsalim kucagına alırsın inşallah:Saruboceq:

:Saruboceq:

çok heycanlıyım sabah kızımı alcm kucağıma inşallahhhhh...

cnm bende akademide doğum yapıcam.inş sağlıkla bebeğini kollarına alırsın.hayırlı doğumlar.haberlerini bekliyoruz.a.s.

canım nasılsın iyimisin kızın nasıl merak etttim seni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…