Kocaeli akademi hastanesi -evrim hanım-

RenateNL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2008
115
0
Merhaba arkadaşlar

kocaeli akademi hastanesinde normal doğum yapan varmı? Nasıl? Tek kişilik sancı odası mevcut mu? memnun kaldınız mı?
evrim hanım hakkında tanıyanlar varsa yorumlarınızı bekliyorum.

doğum esnasında eşler yada anneler iştirak edebiliyormu?

teşekkürler

sancı odası hakkında bilgim yok ama evrim hanıma epidural sezeryan yaptıran bi tanıdığım var.. memnun kaldığını söylüyordu. tüm bildiğim bu canım

bu forumdan birinden özel sancı odalar olduğunu öğrendim.

Dün eşim randevu için aramış ve hemen randevu alabildi..bugün gideceğim insaAllah.
muayene ücreti 60 tl..konaktan daha ucuz değil yani..daha pahalı. Bakalım doğum ücreti nekadar...800 den daha pahalıysa yinede buraya gidemeyeceğim herhalde.

var işte..
ama yinede bugün bir soracağım emin olmak için.

Su an doğum fiyatlardan biraz korkuyorum...çok yüksekse yinede başka bir yere gitmem lazım..çünkü 800 den fazla ödemem.

var işte..
ama yinede bugün bir soracağım emin olmak için.

Su an doğum fiyatlardan biraz korkuyorum...çok yüksekse yinede başka bir yere gitmem lazım..çünkü 800 den fazla ödemem.

değildir bence... daha ne olsun. bir de o akademi konaktan konforlu ve güzel bir hastane değil. o yüzden fiyat da ondan yüksek değildir...ben galiba konağa devam edicem. sancı odasından ziyade oranın yenidoğan ünitesi süper... kendimden önce bebeğimi düşünmeliyim. ne olacağı belli olmaz.doğum anında veya sonrasında Allah korusun hiç ummadık bişey gelse başına... o minikler için saniyelerin bile büyük önemi var. ordan oraya harab olsun istemem.ama yinede sonuna kadar direticem

canım bikaç topicte sormuşsun bu soruyu gördüğüm heryerde sana cvp yazdım burdanda yazayım

akademide normal doğum yaptım ben doktorum nuri beydi şimdi yine hamileyim yine akademide yine nuri beydeyim sancı odası diye bişey yok sancını odanda çekiyosun hemşireler ebeler hepsi çok ilgililer doğumhaneye eş yada yakın alınıyomu bilmiyorum
doğum fiyatına gelince normal doğum 550 mua ücreti konaktan daha pahalı ama doğum ücretleri daha ucuz çünkü usg makinası son teknolojilerden ve tam teşekkürlü hastane oldugu için yenidoğan bakım üniteside mevcut

ben akademi hastanesine gittim...ama hiç memnun kalmadım...hastaneyi hiç beğenmedim..muayene fiyatlar acayıp pahalı.. (77 tl) ama evet doğum fiyatı daha ucuz. Sadece bir tane ultrason aleti var...ayrı bir odaya gidiyorsun yani ultrasona girmek için. Makine çok güzel ve yeni..ama bana renkli ultrasonu bile açmadı..

sancı oda yokmus..ama oradayken içim hiç isinmadı..ve kesinlikle oraya gitmeyeceğim doğum için..

Konağa gitmekten başka bir çarem kalmadı yani..doktorumla bir konuşacağım bir sonra ki sefer..

aa kaç aylık hamilesinki renkli usg açmadı benim doktorum her iki hamileliğimdede 12. haftamda hemen renklki açtı ve hep renkli fotolarımız var bir sürüü hemde ayrıca cd filanda verdi bebeğin görüntüleri var içinde oğlumunkini hala izliyorum ara ara bu gittiğimdede bu oğluma yapıcak

36 hafta...

evrim hanımı da pek beğenmedim açıkçası..durumu açıkladım...ve bence o yüzden bana biraz değişik davrandı...belki bir daha gelmez diye..ama öyle davrandığı için evet bir daha gelmeyeceğim :)

çok ilginç 36.haftada neden renkli göstermemiş hala anlayamadım zaten o hastanedi kadın doktorlar bi tuhaflar figen hanım vardı ben ilk ona gitmiştim oda bi tuhaf biriydi gereksiz yere kürtaj yapıcaktı beni katil doktor allahtan nuri beye geçtimde hamileliğimin keyfini çıkardım ilk 10 hafta kabus gibiydiii ((

hastane binası eskiya ısınamaman çok normal ama nuri beyi seçseydin gerçekten memnun kalırdın diye düşünüyorum hemşiresi bile o kadar şekerki herkezle kendi akrabasıymış gibi ilgileniyo bi oğlum var cocuk doktoruna akademiye geliyorum bi altkatta bazetn doktorumla yada hemşiresiyle karşılaşıyorum hemen yanıma gelip hal hatır sorarlar

bence doktora ısınsaydın hastaneyede ısınırdın bende hastaneyi çok beğenmiyorum dedimya alikahyadaki hastanenin odaları akademiden bin kat daha güzel ve ferah ama doktoruma olan güvenimden başka hiçbir seçenek aklıma gelmiyoo

dilerim sende rahat ve güzel bir doğum geçirirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…