Kocaeli///41

selam pişmaniyelerim...
yarın sabahtan ankaraya gidiyorum, işler acayip yoğun, fazla uğrayamıyorum buraya da ama güzel kaynatıyosunuz, takipteyim kaydirigubbakcemile3
feyzacım hayırlısı olsun canım, izmitte düğününde göbecikleri atarız artık :))
nehir kuşumla benim isimlerimizi de yazdırırız ayakkabına kaydirigubbakcemile3

öpüyorum sizi kızlar.....

teşekkür ederim nehir, evet istanbul'dan geleceğim bakalım hayırlısı inş, bu arada seninki de hayırlı olsun a.s.

Nisan Allah mı söyletti kız. Ne için dedin seninkide hayırlı olsun diye. :)))

Aynen çeneciğim ayakkabı altına en silinecek yerine isimlerimizin yazılmasını reca ediyorum.
Sanada kolay gele Allah işlerini rast getirsin, hayırlı yolculuklar.
Ankara-ızmit tam olarak kaç saat ve dakika sürüyor, benim için bak tamammı şekerim.

elam hemşolar feyza bekar arkadaşların adını kurşun kalemle yaz oldumu ben öyle yapmıştım delikafadulden

nisancım hoş gel sefalar getir inşallah delikafadulden

nehirim 4buçuk saate yakın sürüyo tatlım delikafadulden

fatom kurşun kalem, evet süper fikir :lepi:

canim, malesef sizleri hayal kirikligina ugratacagim :) bizim dügünde sadece yemekli yapiyoruz, yani oynama v.s. yok :) biraz sofi bir aileyiz sanirim :):):)

yinede beklerim ama tabiki, ve isimleride yazariz :)

huuuuuuuuuuu kocaeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
titreşim gönderiyorum uyanınnnnnnnnnnnnnn !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! delikafadulden delikafadulden

3 gündür yokum, kocaelim beni özlememiş mi (

feyza kuzum, buralarda değildim, netle pek ilgilenemedim, katılırız grubu bi bulayım da delikafadulden

hemşolarım ben sizi özledim amaaaaaa

a.s.a.s.a.s.a.s.

hemşolar selamlar kaç gündür görüşemedik kk ya yapılan saldırıdan dolayı siz neler yapıyosunuz bakalım iyisinizdir inşallah

fatom a.s. ben iyiyim, çok güzel gezdim tozdum, kkdan dostlarımla görüştüm :lepi:
sen neler yapıyosun, ayy kızlar yaz gelsin artık delikafadulden

bende geldiiimmm, uzaklara gitmistim, dogdugum büyüdügüm yerleri ziyaret ettim geldim :)

hoşgeldin feyzacım, nerde doğdun büyüdün gezdin bakem
yediğin içtiğin senin olsun, gezip gördüklerini anlat hele delikafadulden

hoşgeldin feyzacım, nerde doğdun büyüdün gezdin bakem
yediğin içtiğin senin olsun, gezip gördüklerini anlat hele delikafadulden

canim ben almanyada mannheim serinde dogdum. 3 gün ordaydim, her günüm dolu dolu gecti. eglendik kiz kiza yani hihoyyythihoyyyt siz neler yaptinizzzhihoyyythihoyyyt

Kızlar kusura bakmayın yaa. Ancak yeni girdim siteye.
Birazdanda eve gideceğim inşallah. Bir selam vereyim, unutmayın beni diye :)))

Site sorunlu benim nette zaten sorunlu,ikisi denk gelince süper oluyo bildiğiniz gibin deel:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…