ya canım ben sölemiştim 4 geçti benim için eşim 5te işten geliyo
işten ve ben değirmendereden imkansızdı yani gelmem
kusura bakmayın çok üzüldüm şimdi okuyunca inanın
ama telafi edicem nede olsa 1 ay sonra izmite taşınıyorum daha rahat olur hepinizden özüe dilerim
şişştt.... denizcininprensesi aşağılarda sıkılmadın mı kaydirigubbakcemile3
gel baken, sen de kocaelili görünüyomuşsun, bizden kaçmaz delikafadulden
kendi adıma effettim, gel öpim Şeniz tabi telafi koşuluyla :1rolleyes:
ahh sorma canım dun bakınıodum ama yazamadım kocamdan
basımda gezıp druoo..
bende degirmenderedeyim eylulde 3 sene olacak gelin geleli buraya..
canakkaleden geldim..
merhaba arkadaslarr, nasilsiniz?
iyi canımsen nasılsın?
Merhaba bayanlar,yoğunum pek açamadım pc,gelir gelmez de Kk Kocaelime dalayım dedim:)
Çenebaz buluşma oldu mu kuzucugum,ben gönülden diliyorum katılmayı lakin temmuz ağustosda geleceğim Türkiyeye..inşaAllah cümleten görüşür kaynaşırız bolcanak
AHhhHH gider Kumpir yeriz şöööyle sahil kenarında en özlediğim
Fato kafanın bana sözü var zati dimi kuş...
DenizcininPrensesi bebişine maşaAllah Rabbim hayırlı uzun ömürler versin
Tebrik ederim..
merhaba libyana,hosgeldin. biz henüz tanismiyoruz gerci ama tanisiriz insallah. bende yurtdisindayim, almanyada yasiyorum. bulusma olmus ama malesef burcu ile cenebaz harici kimse gelmemis, burcu ile cenebazda ayni mekanda birbirini bulamamis :) bidahakine iyi bir organize ile olcak yine bulusma insallah. yazdan sonra bende varim :lepi::lepi:
Ciddi misin şaka gibi:bbo:
delikafadulden Koca İzmitten iki kişi hıı senağlama
Ben uzun süredir ilgili topikleri takip ediyorum,memleketimiz e dair bilgi ve haberleri almak için can atıyorum,lakin çok sıkıı organizasyonlara şahit olamadım:teselli:
Bizim insanımız o kadar sıcak ve canlıdır ki,daha güzel gelişme ve neticeler umuyorum her defasında..
En azından bu topikte..bir ara hiç kimseler yoktu,yazmadı..Ben de umutlarımı yitirmeye başlamıştımgamyoncuiremsu
Ne olursa olsun bu ciddi ve bizler için çok değerli bir mesele..Kaldı ki dünyanın öbür ucundan hemşehrilermizi bulmuşuz büyük mutluluk..
Kalpten kalbe yol gider daima,mesafeler hiç önemli değil.Ayrıca senede 3-4 defa İzmitteyiz ,inşallah görüşürüz.
Dostluklar asla unutulmaz çünkü..
Ben Libyadayım can..Şeniz
Almanyaya da sevgiler.
ben de en arkada oturuyodum, 4 kişilik masaya oturdum, hatta kk da yazdım :roflol:
3buçukta ordaydım :)) neyse kısmetten ötesi olmazmış... bidahakine daha tecrübeliyiz artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?