- 16 Ocak 2020
- 164
- 73
- 28
- Konu Sahibi Mericeyncim
-
Simdi buradan seni nasil rahatlatabilir ki..?Edilerek konusunda beni rahatlatacak? (Tüm ünlüler yaptırmış doğruysa eğer hande ercel,demet ozdemir vb.)
Kim acaba adını verir misiniz?Instagramda bir diyet hesabi takip ediyorum.O bayan da ayni bahsettiginiz gibi hatta densizler kadina neler diyorlar yuz hatlariyla ilgili.Dediginiz islemi yaptirdi onun da diş sıkma problemi varmis.Valla bambaska bir kadin oldu.Bence masster botoxu uzmanina danisip size uygunsa deneyin.
Demek ki benim de psikolojim bozukUzun ince yüz bana hep çok çekici gelir. Benim yüzümde tontik , yanağımdan aldırmayı düşündüm hatta bir ara.
Diğer dediğiniz şey annemde vardı. Dişlerine bir plak gibi bir şey vermişti doktor. Psikolojik oluyor diye söylemişti hatta.
Kısa süreli dayanıyor o da maalesefInstagramda bir diyet hesabi takip ediyorum.O bayan da ayni bahsettiginiz gibi hatta densizler kadina neler diyorlar yuz hatlariyla ilgili.Dediginiz islemi yaptirdi onun da diş sıkma problemi varmis.Valla bambaska bir kadin oldu.Bence masster botoxu uzmanina danisip size uygunsa deneyin.
Hepimizin bozuk canım. Gel bi estetiklenelim :dDemek ki benim de psikolojim bozuk
Bedava yapacaklarsa olurHepimizin bozuk canım. Gel bi estetiklenelim :d
Özellikle yüzle alakalı estetikler çok pahalı ya. Gıdı aldırayım dedim 15 bin istedilerBedava yapacaklarsa olur
Gel bin bide istersen deseydinÖzellikle yüzle alakalı estetikler çok pahalı ya. Gıdı aldırayım dedim 15 bin istedilergıdımı içime çeker yaşarım hdhjd
Ben de kare suratliyim ve diş sıkma için yaptırmıştım ama suratım da bebek gibi olmustuHanimlar kare bir yüz tipim var bir ara epeyce zayıfladım çığlık maskesi varya hani ayni onun gibi oldum.yanaklarim cökük gibi durdu. Şimdi masster botoksu araştırdım çene hattını inceltip yüze daha oval bir görünüm veriyormuş ancak şöyle bir endişem var bu defada suratım çok uzun durur mu? Ayrıca diş sıkma sorunumda var kanun içinde istiyorum çünkü dişlerimi sıkmaktan dişlerim oyuldu resmen. Cok dis sıkma sorunu olunca cene kaslari zaten gelişip suratı büyük gosterebilyirmusDaha evvel bu uygulamayı yaptıran var mi? Edilerek konusunda beni rahatlatacak? (Tüm ünlüler yaptırmış doğruysa eğer hande ercel,demet ozdemir vb.)
Estetik bir bağımlılıktır. Aklımda sürekli liposaction yaptırmak var. Yaptırıcam sanırım. Aldırıcam belimden yapcıklarımı hdjdjGel bin bide istersen deseydin
Bende ablam için Fransız askısı bakmistim
Hey maşallah 12 dediler diye hatırlıyorum Kasım Aralık gibiydi, vazgeçtik
Memesine yatırım yapacakmis şimdi ona sardı
Instagram hesabi vermek serbest mi yaKim acaba adını verir misiniz?
Kim acaba adını verir misinizInstagramda bir diyet hesabi takip ediyorum.O bayan da ayni bahsettiginiz gibi hatta densizler kadina neler diyorlar yuz hatlariyla ilgili.Dediginiz islemi yaptirdi onun da diş sıkma problemi varmis.Valla bambaska bir kadin oldu.Bence masster botoxu uzmanina danisip size uygunsa deneyin.
Size zahmet yazarsanız çok sevinirimHatta tesaduf ki bakayim kadinin hesabina neydi adi dedim 3 dk once before after fotosu paylasnis yuzunu.Ozelden de yazabilirim hesabin adini.
65hedef diye bir hesap.Kadin muthis kilo verdi.Resmen yarisi gitti kadinin ama yuzunden gitmemisti.Bu islemi yaptirdi.Cok basarili oldu bence.Kim acaba adını verir misiniz
Size zahmet yazarsanız çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?