How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Koca suratliyim 🤢🤮

Mericeyncim

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2020
164
73
28
Hanimlar kare bir yüz tipim var bir ara epeyce zayıfladım çığlık maskesi varya hani ayni onun gibi oldum.yanaklarim cökük gibi durdu. Şimdi masster botoksu araştırdım çene hattını inceltip yüze daha oval bir görünüm veriyormuş ancak şöyle bir endişem var bu defada suratım çok uzun durur mu? Ayrıca diş sıkma sorunumda var kanun içinde istiyorum çünkü dişlerimi sıkmaktan dişlerim oyuldu resmen. Cok dis sıkma sorunu olunca cene kaslari zaten gelişip suratı büyük gosterebilyirmusDaha evvel bu uygulamayı yaptıran var mi? Edilerek konusunda beni rahatlatacak? (Tüm ünlüler yaptırmış doğruysa eğer hande ercel,demet ozdemir vb.)

Son düzenleme:
Uzun ince yüz bana hep çok çekici gelir. Benim yüzümde tontik , yanağımdan aldırmayı düşündüm hatta bir ara.
Diğer dediğiniz şey annemde vardı. Dişlerine bir plak gibi bir şey vermişti doktor. Psikolojik oluyor diye söylemişti hatta.

Instagramda bir diyet hesabi takip ediyorum.O bayan da ayni bahsettiginiz gibi hatta densizler kadina neler diyorlar yuz hatlariyla ilgili.Dediginiz islemi yaptirdi onun da diş sıkma problemi varmis.Valla bambaska bir kadin oldu.Bence masster botoxu uzmanina danisip size uygunsa deneyin.

Edilerek konusunda beni rahatlatacak? (Tüm ünlüler yaptırmış doğruysa eğer hande ercel,demet ozdemir vb.)
Simdi buradan seni nasil rahatlatabilir ki..?
Kesseler acimaz mi desin ?
Bu konuyu su link uzerinden ac.
Belki orada tibbi bir gorus bile alabilirsin.Ozellikli saglik sihhat gibi konularda fikir aldiginiz kisiler mutlaka uzmanlar olsun.

Instagramda bir diyet hesabi takip ediyorum.O bayan da ayni bahsettiginiz gibi hatta densizler kadina neler diyorlar yuz hatlariyla ilgili.Dediginiz islemi yaptirdi onun da diş sıkma problemi varmis.Valla bambaska bir kadin oldu.Bence masster botoxu uzmanina danisip size uygunsa deneyin.
Kim acaba adını verir misiniz?

Uzun ince yüzleri hiç beğenmiyorum bide çene törpületiyorlar .. güzel durmuyor.
Oval yüz en iyisi. Ne tam yuvarlak nede uzun ve ince.

Uzun ince yüz bana hep çok çekici gelir. Benim yüzümde tontik , yanağımdan aldırmayı düşündüm hatta bir ara.
Diğer dediğiniz şey annemde vardı. Dişlerine bir plak gibi bir şey vermişti doktor. Psikolojik oluyor diye söylemişti hatta.
Demek ki benim de psikolojim bozuk

Kısa süreli dayanıyor o da maalesef
6 ay sanırım

Özellikle yüzle alakalı estetikler çok pahalı ya. Gıdı aldırayım dedim 15 bin istediler :KK70: gıdımı içime çeker yaşarım hdhjd
Gel bin bide istersen deseydin 😅

Bende ablam için Fransız askısı bakmistim
Hey maşallah 12 dediler diye hatırlıyorum Kasım Aralık gibiydi, vazgeçtik
Memesine yatırım yapacakmis şimdi ona sardı 😂😂😂

Hanimlar kare bir yüz tipim var bir ara epeyce zayıfladım çığlık maskesi varya hani ayni onun gibi oldum.yanaklarim cökük gibi durdu. Şimdi masster botoksu araştırdım çene hattını inceltip yüze daha oval bir görünüm veriyormuş ancak şöyle bir endişem var bu defada suratım çok uzun durur mu? Ayrıca diş sıkma sorunumda var kanun içinde istiyorum çünkü dişlerimi sıkmaktan dişlerim oyuldu resmen. Cok dis sıkma sorunu olunca cene kaslari zaten gelişip suratı büyük gosterebilyirmusDaha evvel bu uygulamayı yaptıran var mi? Edilerek konusunda beni rahatlatacak? (Tüm ünlüler yaptırmış doğruysa eğer hande ercel,demet ozdemir vb.)
Ben de kare suratliyim ve diş sıkma için yaptırmıştım ama suratım da bebek gibi olmustu

Gel bin bide istersen deseydin 😅

Bende ablam için Fransız askısı bakmistim
Hey maşallah 12 dediler diye hatırlıyorum Kasım Aralık gibiydi, vazgeçtik
Memesine yatırım yapacakmis şimdi ona sardı 😂😂😂
Estetik bir bağımlılıktır. Aklımda sürekli liposaction yaptırmak var. Yaptırıcam sanırım. Aldırıcam belimden yapcıklarımı hdjdj

Hatta tesaduf ki bakayim kadinin hesabina neydi adi dedim 3 dk once before after fotosu paylasnis yuzunu.Ozelden de yazabilirim hesabin adini.

Kim acaba adını verir misiniz
Hatta tesaduf ki bakayim kadinin hesabina neydi adi dedim 3 dk once before after fotosu paylasnis yuzunu.Ozelden de yazabilirim hesabin adini.
Size zahmet yazarsanız çok sevinirim

Back