koca dayağı ve mutsuz bayram

Sapık mısın sapkinmisin zevk mi alıyorsun anlamadım dayak yemeyi seviyorsun herhalde ogretmensin diye konuya girmek istemiyorum taslarlar ana ozguven eksikliği olan insanları eğitimci yapmamaları lazım zira nesil farklı olur yazık acimamak elde değil
Not:sanirim gerçek degilsin
Koca sadist kadın mazoist galiba

Çok acımasızca bilinçsizce yorumlar yapılıyor.. Bayanın yaşadıklarını şaşkınlıkla okurken..
Bazı arkadaşlarının yorumlarını okuyamadım okumak istemedim..
Bu kadar kırıcı olmayın..
İnsan başına gelmedikten sonra hiç bir şeyi bilemez..
Bazen yaşadıklarımız düşündüklerimiz ile çarpışabilir. Uygulamakta zorluk çekebiliriz.

Arkadaş çevrem de kimse yok anlatabildiğim buraya yazıp rahatlamak istedim demiş..
Siz de yerden yere vurmuşsunuz.. Bu kadar iğneleyici laflar söylemek yerine ona kol kanat olsanız..
Bu tür cümleler kuran insanların gerçek hayatta arkadaşlarının da başına gelse aynı cümleleri mi kurarlar gerçekten merak ediyorum.

Arkadaşım eşin aşşalık pisliğin önde gideni. İnşallah başına bir iş gelir de kurtulursunuz.
Senin gibi güçlü bir kadın çocuğuna hem ana hem baba olur.
Bebişin daha küçük ama ilerleyen haftalar da oda seni düşüncelerini ve olacakları hissedecek..
O yüzden lütfen kurtul.. İnsanlar madem kocan kötüydü neden çocuk yaptın der ama.. Boşver desinler.
Aldırmayı düşünmediğin bebeğin senin için ne kadar kıymetli onu farkettim. O yüzden bunu ona mahkum etme..

hEaWenLy, post: 41840985, member: 152974"]Çok acımasızca bilinçsizce yorumlar yapılıyor.. Bayanın yaşadıklarını şaşkınlıkla okurken..
Bazı arkadaşlarının yorumlarını okuyamadım okumak istemedim..
Bu kadar kırıcı olmayın..
İnsan başına gelmedikten sonra hiç bir şeyi bilemez..
Bazen yaşadıklarımız düşündüklerimiz ile çarpışabilir. Uygulamakta zorluk çekebiliriz.

Arkadaş çevrem de kimse yok anlatabildiğim buraya yazıp rahatlamak istedim demiş..
Siz de yerden yere vurmuşsunuz.. Bu kadar iğneleyici laflar söylemek yerine ona kol kanat olsanız..
Bu tür cümleler kuran insanların gerçek hayatta arkadaşlarının da başına gelse aynı cümleleri mi kurarlar gerçekten merak ediyorum.

Arkadaşım eşin aşşalık pisliğin önde gideni. İnşallah başına bir iş gelir de kurtulursunuz.
Senin gibi güçlü bir kadın çocuğuna hem ana hem baba olur.
Bebişin daha küçük ama ilerleyen haftalar da oda seni düşüncelerini ve olacakları hissedecek..
O yüzden lütfen kurtul.. İnsanlar madem kocan kötüydü neden çocuk yaptın der ama.. Boşver desinler.
Aldırmayı düşünmediğin bebeğin senin için ne kadar kıymetli onu farkettim. O yüzden bunu ona mahkum etme..[/QUOTE]
Teşekkür ederim :KK43:

İlk kez KK'daki bir konu bana nedense çok iyi bir kurguymuş gibi geldi. Umarım yanılırım ama cümleler, anlatım tarzı filan bana kitap okuyormuşum gibi hissettirdi.

lütfen mümkünse kürtaj yaptırın ve boşanın o hayvandan!!! dehşete kapıldım. asla asla asla ıslah olmaz o adam, sadist, şiddete meyilli, korkunç bir yaratık. ailesi de istemiyor zaten. kafanıza yumruklar atıyor, ya beyin sarsıntısı geçirseniz? canınız güvende değil arkadaşım, mesleğiniz elinizde, kimseye muhtaç değilsiniz. yazık, genceciksiniz, yaşamaya mahkum değilsiniz bu hayatı. artık kimse kocasının bir kötü sözünü çekmiyor, siz defalarca şiddete maruz kalmışsınız. lütfen boşanın.

benim de inanasım pek gelmedi eğitimli bir insanın yapacağı bir şey gibi gözükmüyor ya da psikoloji ile ilgili bir şey olabilir.
eğitimle alakası olduğunu düşünmüyorum bende tamamen psikolojik bence ben hiç inanmadım yinede günahını almayayım doğrruysa.

evlendiğin gece şiddet görmüşsün yetmemiş şiddet görmeye devam edip birde o adamdan çocuk yapmışsın..
biz şimdi sana ne diyelim?

polise gidin darp raporu alın o şerefsiz uzaklaştırılsın evden sonra boşanma davası aç ne kadar delil şahit varsa topla. çok bilmiş ailesi de kendisi de bunların cezasını çeksin. ondan ne baba olur ne koca.

X