koca dayağı ve mutsuz bayram

Polise gitmekten korkuyorsunyz soyleyin bir komsunuza sesinizi duydugunda arasin polis gelsin esiniz korkar zaten uyari alinca

şu bayram günü kimseyi üzmeyeyim diyorum
büyük konuşmamam lazım benim halim ne olabilir gelecekte diyorum
ama öyle konular çıkıyor ki ben deliriyorum burada

ben konunun fake olduğuna bile inanmıyorum çünkü var meslek hiç fark etmez
hakim olup dayak yiyen kadın olduğunu biliyorum :KK14:
çünkü boşanmak imkansız ölmekten etrafında gözünde morluklarla dolaşmaktan bir taraflarının kırılmasından daha zor

şimdi niye çocuk yaptın sorusunu burada her konuya yazılması taraftarı değilim
ama gerçekten
sen neden çocuk sahibi oldun konu sahibi
çocuğun daha doğmadan dayak yemesini sağlamak için mi ?
evliliğin ikinci gününden itibaren dayak yediğin muhteşem evliliğinizi bir de bebekle taçlandırmak için mi ?
ayrılsan bile bu adamla sürekli bir bağ kurmak yüz yüze gelmek için mi ?

o yavruya öyle üzüldüm ki anne baba ayrılmasa her gün annesinin yediği dayakları göre göre büyüyecek,
kendi de nasiplenecek dayaktan
güya çocuk ana babalı ortamda büyüsün diye ayrılınmıyor
o hamileyken yediğiniz dayakların çocuğun sakat bırakma ihtimalini düşündünüz mü peki
sakat kalırsa kalsın babasıyla birlikte olsun yeter mi diyeceksiniz
bir çocuğa üzülüyorum bu konu da
özellikle kendi annesi babası ayrılsınlar diye eve çağrılmışken gitmeyen konu sahibine üzülecek yerim yok benim

Yahu arkadas o kadar alismissin ki dayaga bi de hic bisey olmamis gibi hamile kalmissin.
Aman bosanma, sev kocani, en son o yastiklarla boguverir seni iste o zaman herkes rahatlar.
Ya bi de ilk gunden beri dayak yiyip asagilandigin bi evlilikten ne bekliyorsun?

Eee bacim madem bu kadar siddet olay var daha niye cocuk yapiyorsun ben gercekten sizi anlamiyorum siz mutsuzsunuz o yavrucagin sucu ne !eyy Allahim biz parayla bulamiyoruz bu adamda doverek oldurecek cocugu

Ne yorum yapacagimi sasirdim. Simdi yanlis anlamadiysam severek evlendiniz ve daha ilk gun dayak yediniz ve oyle boyle dayak degil yastikla bogmalar hamile kadini savurmalar felan. Onceden hic mi belli etmiyordu bu adam bir gecede kurt adama mi donustu? Zira ilk okuyunca sizi gorucu usuluyle evlenmis bir ev kizi zannettim ama siz severek evlenen bir ogretmensiniz. Ne oldu da asik oldugunuz adam sizi hergun doven bir canavar a donustu?

Canım Allah yardımcın olsun:KK43:
Bence boşanmak senin ve çocuğun için daha hayırlı olur çünkü bende şiddet dolu bi ortamda büyüdüm. Çocukluğum babamın annemi dövdüğü anılarla dolu :KK61: Hani insanın bazen gözü uzaklara dalar çocukluğunu hatırlar gülümser mutlu olur, bense hiç bi zaman mutlu olamıyorum ne zaman çocukluğumu düşünsem babamın annemi boğmaya çalıştığı, kendi yorulana kadar annemi dövdüğü günler aklıma gelir. Bi düşün çocuğun benim gibimi olsun? Böyle bi ortamdamı büyüsün? Ben anneme hep derdim hala da diyorum keşke boşansaydın diye.
Tabi yine de senin kararın, ama değişir diye umma bi insan yedisinde neyse yetmişinde de o oluyor.

Senin ve çocuğun hakkında en hayırlısı olsun, Allahım sana yardımcı olsun canım :KK15:

Valla üzülmekten çok kızdım size, aileniz varmış, mesleğiniz varmış siz neyin derdindesiniz? boşaın def edin gitsin canınıza kasıt eden bir adamdan boşandınız diye kinse sizi suçlamaz kötü gözle de bakamaz.
Bebeğinize çok üzüldüm, o masum yavrucak daha anne karnında şiddet görüyor...ölmezse doğmayı başarabilirse huzursuzluğun içine doğacak. Sizin çareniz belli neden korkuyorsunuz o adam düzelecek mi sanıyorsunuz hamile halinizle dövebilmiş sizi vahşi yaratık...
Geçenlerde bir konu vardı burada, bir üyenin ablasını kocası dövüyormuş ama nasıl olmuşsa 3 çocuk sahibi olmuşlar adam kadının karnındaki çocuğu bile döve döve öldürmüş ama kadın yine hamile kalmış...ablasına laf işlemiyordu bir türlü o adamdan vazgeçiremiyordu konu sahibi....kedi köpek bile yavrusuna yaklaşana saldırıyor...karnımdaki bebeğime kocam zarar verecek öyle mi, yaşatmam şah damarını düğümlerim...o yüzden gerçekten kınamıyorum ama bu kafaları anlayabilmem mümkün değil....

yaaaa icim sisti valla bu nedir yaa dayak hosuna gitmis gibi hic ayrilmayi dusunmemissin.
cahil degilsin ki ne diyim cocuk icin korunaydin bari...
boyle bi babayi cocuk ne yapsin anacimm evde huzur yok kavga gurultu
valla siniden cumle kuramiyorum en cokta sana kiziyorum....:KK67:

Birak kardesim birak.

Omrune canina yazik degil mi. Seven adam zarar verir mi sevdigine. Hz Muhammed a.s. ne demis. Kadinlariniz Allahin size emanetidir. Yapmayin etmeyin sonlandirin bu evliligi ne oluurrrr.

Sizi okuyunca annem geldi gozumun onune. Annecigimde ayni sekilde baslamis evliligi ve heeeppppp siddet hakaret bitmediii bitmedii. Her seferinde daha sidditli hemde .

Ne yalvarirdin annecigime anne ne olur ayril diye. Eko. Ozgurlugu ve gidecek yeri yok diye cekti. Simdi ayrilar Allahima cok sukur bin sukur. Annem keske ilk zamanlar ayrilsaymisim cekmeseydim cok pismanim der

Bacim. Para kazaniyorsun. Ailende var. Sirtin yere gelmez. Olmaz bu adan ne koca ne baba. Ailenizle konusun ve derhal bosanin. Hazmedemiyorum bu konulari annem geliyor aklima sinir krizu geciriyorum.

Daha gencsiniz hayirli bir es cikar karsiniza Allahin izniyle ama ne olur kurtulun bunlardan ve sonra hayir yapin.

Rabbim yar ve yardimcin olsun ins.

İki yıllık evliyim. Evlendim ertesi gün ne dediğimi hatırlamıyorum. Dediğim laftan dolayı eşim boğazımı sıktı. Ben ağladım. Kaynana amcasının karısı geldi noldu diye. Neyse ben hata ettim özür dilerim suç benim dedi onların önünde. İki gün sonra kendi evimize gittik. Bu arada o gün ilk gecemiz olacaktı. Babası telefon etti. Gece ikide gelecekmiş. Alın beni diye. Bu arada babası kavga etmek için sürekli sataşıyo. Sürekli eleştiriyo. Şöyle kötüsün böyle kötüsün diye. Bu ne böyle her istedikleri vakit gelip gidecekler mi dedim. Evet dedi eşim. Ben de olmaz dedim. Dediğim an beni yatağa attı. Ağzıma yorgan mi yastık mi ne kapattı. Boğuluyorum. Tapınıyorum. Bağırdım haliyle. Bıraktı. Sonra kafama defalarca öyle yumruklar attı ki. İki üç gün başım ağrıdı. Sonra bi gün durup bi gün sonra babası yine geldi. Bu seferde dıdısının dıdısı bi akraba ile. Akşam on birde. Bu arada farklı şehirlerdeyiz. 300 km var. Ama adam zaten niyet başka. Sonra neyse ben bunlara hoşgeldin dedim. Yatak odasına geçtim. On beş dakika geçti geçmedi. Bu arada eşim çay koyacaksın. Şöyle böyle yapacaksın dedi. Gerginligini gösterdi. Sonra bunun babası geldi oğlum bu bizi istemiyor boşa dedi. Zaten yüzüğü parmağama taktılar. Bizi istemiyo dediler ertesi gün. Ki yemin ederim öyle değildi. Şimdi görmek bile istemiyorum. Gece üçe kadar oğlunu boşanmak için iknaya çalıştı. Ailemi çağırdı gelin alın diye. Neyse kapandı gitti. Kapanıp da eşim aylarca bana koca gibi davranmadı. Şimdi diyor da ne fayda. Neyse ben hamileyim. Beni dövdü. Bu hafta sonra kanamam oldu. Geçti o. Şimdi yine dövdü. Sarı bi akinti geldi. Normalde ufak ufak sızım olurdu rahim mi büyüyor. Yoksa çocuk hareketinden mi bilmuyorum. 10 haftalık hamileyim. O dahil herşey kesildi. Hamile değilim gibi. Öldü mu acaba. Yerlere fırlattı beni. Yine boğazımı sıkıyo nefessiz kalıyorum. Hamile olduğum sürece zaten 5-6 defa dayak yedim. Öncesinde artık herşey kesilmişti. Hamile olunca geri başladı. Çok dertlendim. Paylaşmak istedim. Çocuk ölse de kurtulsa diyorum. Bana biri öyle dese ne üzülürdüm diyorum. Ultrasonda kımıldıyo filan.

arkadaşım bunları seni kırmak için yazmıyorum, gerçek anlamda yazıyorum
davranışların hiç normal değil
düşünüş tarzın, davranış şeklin hiç normal değil
burada ne kadar insan ayrıl, boşan, kendini de çocuğunu da kurtar yazarsa yazsın, ikna olmayacaksın
baksana, dayak yediğine değil, dayağın "bayram"a geldiğine daha çok üzülüyorsun!

arkadaşım lütfen kendine bir iyilik yap ve bir psikologdan randevu al
bence gerçekten ruhsal bir problemin, bir hastalığın var
derdini paylaş diye psikoloğa git demiyorum
sana insan olduğunu hatırlatsın, aşkın, mutluluğun, özgürlüğün, kadın olmanın ne demek olduğunu hatırlatsın, sağlıklı düşünebilmeni sağlasın diye diyorum

arkadaşım bunları seni kırmak, iğnelemek için yazmadım
gerçekleri göremediğini ve bunun gerçekten ruhsal bir bozuklukla ilgili olabileceğini, yani bir nevi hastalık olabileceğini düşündüğüm için yazdım
tedavi olursan, gerçeklerle yüzleşebilirsin belki diye düşündüğüm için yazdım

kendini ikna edip, 3-4 seans dene uzman yardımı almayı lütfen...

Allah senin de, yavrunun da yanında ve yardımcısı olsun...

İlk dayaktan sonrası müstehak ne diyim ki. Bir de bebek yapmışsın adama. İlk gecemiz olacaktı diyosun ilk dayak için. O gece hemen babanın evine gitseydin nikah iptali isterdin olurdu biterdi. Daha kaç kere dayak yemen lazım?

Haklısın arkadaşım. Boşanmak kolay olmuyor ama. İçinde olduğun büyüdüğün toplum. Tabi ki sen de öyle düşünüyorsun. İşte dediğim gibi sabrın bittiği yerde evlilik bitecek. Çocuk için de lütfen öyle deme. Evet haklısın ama deme. O çok küçük. Belki benim annem aynı şeyleri yaşasa yine öyle şeyler demesini istemezdim. Ölmek yada olmamak istemezdim. Dertleşmek istedim. Kimsem yok. Dediğimde geri önüme getirmeyecek

Ne toplumu allah aşkına? Bu toplum o kadar da ahlaksız değil be, bu toplum diye diye kadınlar siz çirkinleştirdiniz toplumu. Benim babam böyle şeyler yaşadığımı duysa yemin ediyorum bütün mahlleyi toplar o adamı sokak ortasında ibreti alem olsun diye döve döve hastanelik ederdi. Benim bildiğim bizim toplum böyle..

Boşansam da boşanmasam da hızlı kararlar almak istemiyorum. Benim cevremde hiç boşanmış yok. Benim için de sindirmek zor bunu
Ya canım çevrende hamile haliyle dayak yiyen, hatta hamile halini geçtim dayak yiyen var mı. Onu sindirmişsin boşanmayı mı sindiremeyeceksin. Yazık bebeğine yazık. Karnındayken şiddet uygulayan adam doğduktan sonra ona zarar vermeyecek mi sanıyosun. Ya da gözleri önünde annesinin dayak yemesini mi izlesin o yavrucak. Bırak elalem ne derse desin. Kendini kurtar canım nolur.

X