koca dayağı ve mutsuz bayram

İki yıllık evliyim. Evlendim ertesi gün ne dediğimi hatırlamıyorum. Dediğim laftan dolayı eşim boğazımı sıktı. Ben ağladım. Kaynana amcasının karısı geldi noldu diye. Neyse ben hata ettim özür dilerim suç benim dedi onların önünde. İki gün sonra kendi evimize gittik. Bu arada o gün ilk gecemiz olacaktı. Babası telefon etti. Gece ikide gelecekmiş. Alın beni diye. Bu arada babası kavga etmek için sürekli sataşıyo. Sürekli eleştiriyo. Şöyle kötüsün böyle kötüsün diye. Bu ne böyle her istedikleri vakit gelip gidecekler mi dedim. Evet dedi eşim. Ben de olmaz dedim. Dediğim an beni yatağa attı. Ağzıma yorgan mi yastık mi ne kapattı. Boğuluyorum. Tapınıyorum. Bağırdım haliyle. Bıraktı. Sonra kafama defalarca öyle yumruklar attı ki. İki üç gün başım ağrıdı. Sonra bi gün durup bi gün sonra babası yine geldi. Bu seferde dıdısının dıdısı bi akraba ile. Akşam on birde. Bu arada farklı şehirlerdeyiz. 300 km var. Ama adam zaten niyet başka. Sonra neyse ben bunlara hoşgeldin dedim. Yatak odasına geçtim. On beş dakika geçti geçmedi. Bu arada eşim çay koyacaksın. Şöyle böyle yapacaksın dedi. Gerginligini gösterdi. Sonra bunun babası geldi oğlum bu bizi istemiyor boşa dedi. Zaten yüzüğü parmağama taktılar. Bizi istemiyo dediler ertesi gün. Ki yemin ederim öyle değildi. Şimdi görmek bile istemiyorum. Gece üçe kadar oğlunu boşanmak için iknaya çalıştı. Ailemi çağırdı gelin alın diye. Neyse kapandı gitti. Kapanıp da eşim aylarca bana koca gibi davranmadı. Şimdi diyor da ne fayda. Neyse ben hamileyim. Beni dövdü. Bu hafta sonra kanamam oldu. Geçti o. Şimdi yine dövdü. Sarı bi akinti geldi. Normalde ufak ufak sızım olurdu rahim mi büyüyor. Yoksa çocuk hareketinden mi bilmuyorum. 10 haftalık hamileyim. O dahil herşey kesildi. Hamile değilim gibi. Öldü mu acaba. Yerlere fırlattı beni. Yine boğazımı sıkıyo nefessiz kalıyorum. Hamile olduğum sürece zaten 5-6 defa dayak yedim. Öncesinde artık herşey kesilmişti. Hamile olunca geri başladı. Çok dertlendim. Paylaşmak istedim. Çocuk ölse de kurtulsa diyorum. Bana biri öyle dese ne üzülürdüm diyorum. Ultrasonda kımıldıyo filan.

Okurken icim sikildi, ayrilin gitsin o evden cenazenizin cikmasini mi bekliyorsunuz.
Hayir kor goze parmak misali ilk gunden oluyor bunlar ve yine hamile kaliyorsunuz!

yazdıklarını okurken şok oldum gercekten ınanamadım....ah be arkadasım sıddet görmussun neler cekmıssın kalkıp adama cocuk yapmıssın...yazını okurken kesın okumayan ezılen tıpık yazık kadınlarımızdan dedım...yazmışsın oğretmenım dıye şok oldum....nıye cekıyorsun????? sana bunu hamıleyken bıle yapan adam yarın bırgun cocugunun yanındada yapar. o çoçuktan sonra hayır gelırmı???? meslegın var mıs gbı....dunyaya dayak yemeyemı geldın nıye hala o evde nıye hala evlısın saka gbısın ya...yemın ederım sarsıldım okurken kocan olacak pisliğe hala katlandıgına ınanamadım....
o evlat bence babasını daha tanımadan ayrıl bu pislikten

Kesinlikle en acilinden boşanmalı ve şehir irini bile değiştir bence hayata yeniden başla mesleğinde var Gül gibi

Bence sizin de aklınız başınızda değil. Bir de öğretmenmişsiniz. Bu çağda çağda böyle hayvan muamelesi görmek, buna rağmen çocuk yapmak ve hala boşanmamak... Bilemiyorum.

Bebeğine sahip çık. Sen onun hayattaki en yakın dostusun. Sen onu korumazsan kimse korumaz . Bu heriften boşan ama önce darp raporu alman lazım. Bu saatten sonra nasıl olur bilmem. Donuna kadar al. Şerefsiz köpek. Erkek olsaydım ıslak sopayla döverdim.

Hiç anlamam dayak yiyeceğinizi bile bile neden diklenirsiniz? yahu adam ilk akşam yumruk atmış daha ne demeye baban gelmeyecek tarzı çıkışlar yapıyorsunuz ki? sakın boşanmayın, hatta senesine kalmasın bir tane daha çocuk yapıp kocanızı ödüllendirin.. aslında size değil, çocuğunuza ve yetiştirdiğiniz çocuklara üzülüyorum.. keşke bu ülkede "hiçbir şey olmazsa öğretmen olur" mantığı bir an önce bitse..

neyse benim yorumumun sonu iyiye gitmeyecek, umarım ölmezsiniz diyerek bitireyim..

vlla bunca zaman cevap gelmediğine göre konu sahibini öldürdü kocası... tövbe yarabbim. yakında gazetelere haber olmak istemiyorsan ve bebeğini bir an olsun düşünüyorsan ayrıl.

Ben 25. O 28. İkimizde okuduk ettik ha. Öğretmenim ben. İnsanların yüzüne bakamıyorum. Utaniyorum. Bir yıl boyunca gözümun yaşını silip derse öyle girdim. Konu komşu bilmem. Ne diyeyim. İçime kapandım. Öteden gören ne soğuk diyo. Zaten sesimiz olduğu için mahcubum. Sağolsun. Onlar da bunaltıyo rezil oluyorum iyice. Yahu ben ister miyim. Şöyle meraktan açık arayan değil de dert dökeceğim bi komşu olmaz mi. Çok bunaldim.
Öğretmensin ve çalışıyorsun buna rağmen seni defalarca döven adamın hala karısı olup aynı yatağa yatıyorsun ya artık nerdeyse hakediyorsun. Sizin gibiler oldukca daha atan erkek çok olur

Arkadaşım neden hamile kalıyorsun ya neden? Boşanmak zor karar diyorsun bide merak ediyorum bu adamları boşamanız için ne yapmaları gerekiyor?

mesleğinizde var ne diye çekiyorsunuz anlamış değilim ama sizde hatalısınız o çocuk annesi şiddet görürken çok mu mutlu olacak zannediyorsunuz.kusura bakmayın nice kadınlar var okumamış mesleği yok ama ailesine sığınıp çalışıp çocuğuna gül gibi bakan.babasını yine görür çocuk olunca zaten babanın da hakları oluyor.fakat çok yanlış düşünüyorsunuz yazık o çocuğa

Durumunuza çok üzüldüm.Mağaradan mı kaçmış bu adam nerden bulursunuz böyle tipleri hiç mi anlamadınız huyunu,suyunu ne cesaret böyleleri ile Evlenip birde hamile kalırsınız. Çok cesurunuz çok...Allah yardımcınız olsun.

darp raporu al polise git uzaklaştırma al,,,boşanma davası ve nafaka aç eşşek gibi ödesin hayvan herif!
babasınıda şikayet et!!! Allah yardımcın olsun çok üzüldüm ... öyle hayvanla aynı evde oturulmaz canın tehlikede resmen!

Böyle bir adama çocuk doğurarak ne yapmaya çalıştığınızı daha çok anlamadım aslında ben.Yıl olmuş 2015! Korun be kardeşim!

tatli su romantikligi yapip sana uzuldugumu soyleyemem cunku uzulmedim. bu hayati bilincli olarak surduruyorsun cunku. ama daha anne karninda dayak yemeye baslayan zavalli yavru.. o ölse kocanla el birligiyle onu oldurseniz ne olucak ki uc kurusluk d. kontrol hapini yutamayan sen yenisini yapmayacak misin?

Oha yaa psikopat bu adam :KK57: hayir canim bosanma karari siddet ve aldatma yoksa zor. Cok fena dövüyormus seni ilk gunden beri.seni o şekil bogmaya çalışırken ya da tekmelerken ölebilirsin de farkinda misin !!! O zaman bosanmana gerek kalmayacak işte. Mesleğin de var o çocuğu oyle bir adamla büyütme. Kendine acimiyorsan bari bebeğine acı. Boşanmalisin bence.

Yahu dayak yediğin adamdan neden bebek yapıyorsun bebek yaptın ne oldu hamile hamile gene dövüyor ha pislik şerefsiz :KK62:

Sapık mısın sapkinmisin zevk mi alıyorsun anlamadım dayak yemeyi seviyorsun herhalde ogretmensin diye konuya girmek istemiyorum taslarlar ana ozguven eksikliği olan insanları eğitimci yapmamaları lazım zira nesil farklı olur yazık acimamak elde değil
Not:sanirim gerçek degilsin

bide öğretmensin ya valla inanamadım nası böle bi aileye düştün farkındamısın kaç tane öğrenci sana emanet sen onlara böyle mi örnek olacaksın kocasından dayak yiyen bir öğretmen ! seviyorsan da boşanmanı öneririm çünkü sevmek yetmiyor inan

Annem biliyor hamile olduğumu bi. Diyemiyorum ki abime filan. Utanıyorum. Nasıl yaptın dicekler çünkü. Demeseler de düşünecekler. Evet doğru da derler. Ne aptallık. Ama benim işte o çocuk. Olmadi boşanırım. Bakarım ben çocuğuma deyip teselli ediyorum.
Ama bi kere gözümle gordum. Herkes baba diye etrafta gezerken o kötü babayı bile çocukların aradığını. Boyunlarının büküldüğünü. Suç benim. Evlenmemeliydim. Bana böyle yapan ailesi baştan belliydi. Oğulları da bir dinlemese ikinciye dinleyecekti.

Öyle düşünmeyin
Emin olun çocuklar mutsuz yuva istemezler
Ne çocuklar heba oldu sırf anneleri yavrum için bahanesine sığınıp boşanmadıkları için
Tecrübe konuşuyor bakın o çocuk yeri gelir sizi dövdüğü için babasından nefret eder.
Erkek olsa yine sizi korur
Ya kı olursa? Bu zihniyet ona da dünyayı dar eder döver
Bebeğiniz için şimdi alın bavulunuzu kaçın

X