koca dayağı ve mutsuz bayram

Bu olayda zaten en magsum olan cocuk , ama bir baba dogmayan cocugunu anne karninda hirpaliyosa , o adam daha ilerde neler yapar ..
Kendine biraz deger ver bu adamdan kurtul , annen seni dünyaya böyle biri dövsün diyemi getirdi ..
Adamin degisecegi yok 1 yil siddeti biraksa ikinci yil yine baslar ..
Calisiyomusun ?

Kac yasindasin? Polise git. Once darp rapory verirlet sonra siginma evine gidersin. Kendi ailen yok mu? Yoksa da onemli degil. Gucluyuz biz. Guclu.
Bi kere gittim polise. Öyle muamele ki. Normal prosedür ama cok utandim. Ağladım hep. Keşke böyle olmasaydı diye. Hastaneye götürdüler ekip arabasıyla. Bi öğrencim görecek diye çok utandım. Öğretmenim ben. Sonra mahkeme oldu. Okuldan izin isterken utandım. Barıştık gibiydi. Ceza olsa parayı yine ben ödeyecektim. Onun parası anca bizi gecindiriyo. Hapis yatacağını bilsem vazgeçmezdim. Düşünmek zorundaydım bunları. Biraz daha zaman. Senin de yaraların inşallah geçer. Güzel bi hayat yaşarsın bundan sonra

Evet. Öğretmenim ben. Doğrusun da zor kararlar bunlar. Olması gerektiğinde tabi ki olacak şeyler. Ama yine de kötü ve zor.

Evet. Öğretmenim ben. Doğrusun da zor kararlar bunlar. Olması gerektiğinde tabi ki olacak şeyler. Ama yine de kötü ve zor.
Bir egitimcinin bunlari yasamasi hic hos degil.
Meslegin var kendi ayaklarinin üstünde duruyosun ..
Arkadasim zor olan suan yasadiklarin böyle bir adamdan bosansan ancak mutlu olursun...

Bir egitimcinin bunlari yasamasi hic hos degil.
Meslegin var kendi ayaklarinin üstünde duruyosun ..
Arkadasim zor olan suan yasadiklarin böyle bir adamdan bosansan ancak mutlu olursun...
Boşansam da boşanmasam da hızlı kararlar almak istemiyorum. Benim cevremde hiç boşanmış yok. Benim için de sindirmek zor bunu

Boşansam da boşanmasam da hızlı kararlar almak istemiyorum. Benim cevremde hiç boşanmış yok. Benim için de sindirmek zor bunu
Ah o cevreler ah.. zaten cogu zaman insani daha da zora somar o cevreler... Zeki kadinsin belli.. neyin ne oldugunu en iyi sen bilirsin, dusun tasin ver kararini ama disaridan bir gozle bakan bizler de cogunluk olarak ayrilip kendine hayat kurman gerektigi yonunde hem fikiriz.. kendine daha fazla zarar verdirtmeden canini yakmalarina izin vermeden en dogru karari ver lutfen..

Umarım herşey daha güzel olur benim ve çocuğum için

D
Senin öğretmen olduğuna inanmadim ne yalan soyliyim ben ev hanimiyken ekonomik ozgurlugum yokken kendimi böyle ezdirmem bu ne yaa
Tek yapacağını şey boşanmak
İnanmadim sana sanki
Doğru söylüyorum. Yalan söylemek için bana artı getiren bi sebep olmalı. Sizden ne artı gelebilir bana

Bu ne yaa hiç inandırıcı değil oksdar dayağı ye bide karnımda bebeğim var bide üstelik meslek sahibiyim... Dünyayı başına yıkarım be!! Ne çekicem elin herifinin derdini üstelik tam bi hayvan .. Burda ne dertleniyosun boşan kurtul kendine en ufak saygın yoksa o karnındaki masuma acı biraz..tee Allahım ya sinir oluyorum

Bu adamla 2 yıldır evlisin bir de cocuk yapıyorsun ve bir de öğretmensin.
Öğrencileri de böyle kendin gibi gucsuz, pısırık, boyun eğen bireyler olarak mı yetiştireceksin. Asla istemem cocugumun böyle bir öğretmeni olmasını.
Hala bir de bosanmak zor karar ne yapsam diyorsun.
Yazık.

Böyle bir öküzden çocuk yapmayı göze alıyorsun, üstüne hamile halinle dayak yiyorsun, insan muamelesi görmüyorsun ve hala boşanmak bunlardan çok daha zor bir meseleymiş gibi davranıyorsun. Boşanmak için başka nasıl geçerli bir sebebin olması gerekiyor? Üstelik mesleğin var, kendi ayakların üzerinde durabilirsin. Azıcık cesaret, azıcık dirayet, azıcık azim yahu! Bu kadara aciz davranmaya hakkın yok, ne kadar aciz davranırsan çocuğunun hayatı o kadar zor olacak, lütfen bunun farkına var. Eşinin iyi bir baba olabileceğine inanıyor musun, o dengesiz adamla çocuğunu aynı evde düşünebiliyor musun? İnsan olsa, sana el kaldırmaz, bir de hamilesin, of Allahım ya! Ben çıldırdım burada yemin ederim. Bir silkelen, kendine gel lütfen, lütfen. Bu adamı hayatından çıkarmak, çocuğuna zarar vermez, aksine onun için çok doğru bir şey yapmış olursun.

ha birde öğretmensin ha... nedenn ilk dayakta ayrılmadın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…