Canimmm.. okurken cok uzuldum.. gercektem sarsilmissin.insanlar cok kotu insanlar berbat.hic hak etmedigin seyleri yasamissin.. gercekten sabretmesi dayanilmasi zor seyler yasamissin.. peko bisey sormak istiyorum esinle severek evlendin degil mi? Ve seviyor musun? Ayrilik olayini dusunuyor musun.. cunku bu sekilde hayat gecnez be canimin ici.. yarali kuzuAnnem biliyor hamile olduğumu bi. Diyemiyorum ki abime filan. Utanıyorum. Nasıl yaptın dicekler çünkü. Demeseler de düşünecekler. Evet doğru da derler. Ne aptallık. Ama benim işte o çocuk. Olmadi boşanırım. Bakarım ben çocuğuma deyip teselli ediyorum.
Ama bi kere gözümle gordum. Herkes baba diye etrafta gezerken o kötü babayı bile çocukların aradığını. Boyunlarının büküldüğünü. Suç benim. Evlenmemeliydim. Bana böyle yapan ailesi baştan belliydi. Oğulları da bir dinlemese ikinciye dinleyecekti.
Demek o da öğretmen. Zaten ben bi kadının sıkıntı çekmezse ayrılacağını düşünmüyorum. Ben cocuguma bakarim. Allah im güç versinVallahi birsey diyeyim.. baba olayi pek te onemli olmuyor.. benim annemle babam ben taa cocukken ayrildilar..birde kardesim var oda benden iki yas kucuk yani ben 5 o 3 yasindayken ayrildilar. Ve ben babami en son 8nyasimda gordum bidaha sesini duymadim..annemle buyuduk biz ve bil bakalim annemin meslegi ne? Ogretmen.. bizi yetistirdi..buyuttu.. 1 degil 2 cocuk.. benim simdi yeni bir ailem var erkek kardesim askerligini bitirio gelecek bi aya oda evlenecek.. bak, ANNE olunca babaya gerek kalmiyor.. insalllah bebegin saglikla gelir ve senin sansin olur..insalllllah yolun sansin bahtin hep acik olur.. kendini uzme hatta sabretme ya birak gitsin..
Öyle de iste o karari vermek soyle bir durumda hicc kolay degildir sanirimCanim sen bide bu adamdan cocukmu yapiyosun !!
Öncelikle kac kendini kurtar böyle bir adamin yaninda cocuk bile büyütülmez...
Evet.. ögretmen kadinlardn korkulur :) gucludurler ve bunun gibi hikayeleri olan ne emektar ogretmenler taniyorum bi bilsen.. senin sansin var su an hayat sartlari o zamankilerden daha iyi ve sen katbe kat daha basarili olursun.. eger boyle bir sansin varsa kac kurtar kendini..cunku normal degil durumDemek o da öğretmen. Zaten ben bi kadının sıkıntı çekmezse ayrılacağını düşünmüyorum. Ben cocuguma bakarim. Allah im güç versin
Öyle de iste o karari vermek soyle bir durumda hicc kolay degildir sanirim
Haklısın arkadaşım. Boşanmak kolay olmuyor ama. İçinde olduğun büyüdüğün toplum. Tabi ki sen de öyle düşünüyorsun. İşte dediğim gibi sabrın bittiği yerde evlilik bitecek. Çocuk için de lütfen öyle deme. Evet haklısın ama deme. O çok küçük. Belki benim annem aynı şeyleri yaşasa yine öyle şeyler demesini istemezdim. Ölmek yada olmamak istemezdim. Dertleşmek istedim. Kimsem yok. Dediğimde geri önüme getirmeyecekCanim sen bide bu adamdan cocukmu yapiyosun !!
Öncelikle kac kendini kurtar böyle bir adamin yaninda cocuk bile büyütülmez...