koca dayağı ve mutsuz bayram

peri11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2015
36
0
İki yıllık evliyim. Evlendim ertesi gün ne dediğimi hatırlamıyorum. Dediğim laftan dolayı eşim boğazımı sıktı. Ben ağladım. Kaynana amcasının karısı geldi noldu diye. Neyse ben hata ettim özür dilerim suç benim dedi onların önünde. İki gün sonra kendi evimize gittik. Bu arada o gün ilk gecemiz olacaktı. Babası telefon etti. Gece ikide gelecekmiş. Alın beni diye. Bu arada babası kavga etmek için sürekli sataşıyo. Sürekli eleştiriyo. Şöyle kötüsün böyle kötüsün diye. Bu ne böyle her istedikleri vakit gelip gidecekler mi dedim. Evet dedi eşim. Ben de olmaz dedim. Dediğim an beni yatağa attı. Ağzıma yorgan mi yastık mi ne kapattı. Boğuluyorum. Tapınıyorum. Bağırdım haliyle. Bıraktı. Sonra kafama defalarca öyle yumruklar attı ki. İki üç gün başım ağrıdı. Sonra bi gün durup bi gün sonra babası yine geldi. Bu seferde dıdısının dıdısı bi akraba ile. Akşam on birde. Bu arada farklı şehirlerdeyiz. 300 km var. Ama adam zaten niyet başka. Sonra neyse ben bunlara hoşgeldin dedim. Yatak odasına geçtim. On beş dakika geçti geçmedi. Bu arada eşim çay koyacaksın. Şöyle böyle yapacaksın dedi. Gerginligini gösterdi. Sonra bunun babası geldi oğlum bu bizi istemiyor boşa dedi. Zaten yüzüğü parmağama taktılar. Bizi istemiyo dediler ertesi gün. Ki yemin ederim öyle değildi. Şimdi görmek bile istemiyorum. Gece üçe kadar oğlunu boşanmak için iknaya çalıştı. Ailemi çağırdı gelin alın diye. Neyse kapandı gitti. Kapanıp da eşim aylarca bana koca gibi davranmadı. Şimdi diyor da ne fayda. Neyse ben hamileyim. Beni dövdü. Bu hafta sonra kanamam oldu. Geçti o. Şimdi yine dövdü. Sarı bi akinti geldi. Normalde ufak ufak sızım olurdu rahim mi büyüyor. Yoksa çocuk hareketinden mi bilmuyorum. 10 haftalık hamileyim. O dahil herşey kesildi. Hamile değilim gibi. Öldü mu acaba. Yerlere fırlattı beni. Yine boğazımı sıkıyo nefessiz kalıyorum. Hamile olduğum sürece zaten 5-6 defa dayak yedim. Öncesinde artık herşey kesilmişti. Hamile olunca geri başladı. Çok dertlendim. Paylaşmak istedim. Çocuk ölse de kurtulsa diyorum. Bana biri öyle dese ne üzülürdüm diyorum. Ultrasonda kımıldıyo filan.

Hayvan muamelesi
Yaşlarınız kaç?
Böyle hayat geçer mi?

Hayvan muamelesi
Yaşlarınız kaç?
Böyle hayat geçer mi?
bebek için erken
yazık o bebeğe

Kendimi öyle kötü hissediyorum ki. Su bayram günü. Allah im sorsun. Hamileyim bide. Ne vicdan ne merhamet. Zaten ailesi oldum olası düğünde dernekte her heryerde rezil ettiler beni. Beni gelin çıkarmaya gelmediler. Amcası geldi çıkarmaya. Neymiş işleri varmış. Lafa yalana bakın. Zaten niyet baştan belli. Evlenmesini istemediler. Babasi karı kız peşinde gezicem kumar oynicam diye çalışmayıp hava atcam diye de yemesinden geçmeyip borç yapiyo. Oğlu da ödesin. Olmaz şimdi evlenemez o yüzden

Ben 25. O 28. İkimizde okuduk ettik ha. Öğretmenim ben. İnsanların yüzüne bakamıyorum. Utaniyorum. Bir yıl boyunca gözümun yaşını silip derse öyle girdim. Konu komşu bilmem. Ne diyeyim. İçime kapandım. Öteden gören ne soğuk diyo. Zaten sesimiz olduğu için mahcubum. Sağolsun. Onlar da bunaltıyo rezil oluyorum iyice. Yahu ben ister miyim. Şöyle meraktan açık arayan değil de dert dökeceğim bi komşu olmaz mi. Çok bunaldim.

Evet bebek çok erken. Ama ne diyim ki. Sadece öylece ona üzülüyorum. Karnımdayken sarsiliyo daha. Fiziksel olarak. O orda ne sağa sola savrulmustur.

Annem biliyor hamile olduğumu bi. Diyemiyorum ki abime filan. Utanıyorum. Nasıl yaptın dicekler çünkü. Demeseler de düşünecekler. Evet doğru da derler. Ne aptallık. Ama benim işte o çocuk. Olmadi boşanırım. Bakarım ben çocuğuma deyip teselli ediyorum.
Ama bi kere gözümle gordum. Herkes baba diye etrafta gezerken o kötü babayı bile çocukların aradığını. Boyunlarının büküldüğünü. Suç benim. Evlenmemeliydim. Bana böyle yapan ailesi baştan belliydi. Oğulları da bir dinlemese ikinciye dinleyecekti.

Evlilik ne zor yutulamayan zehirmis. Yüreğim parça parça acıyor. Hiç böyle düşünmezdim. Ben mutlu olucam derdim. Ama bu adamla ama yalnız ama başkasıyla mutlu olucam bi gün. Başka adam yazarken bile vazgeçtim. Yooo. Kimseye inanamam. İyi ki çalışıyorum. Ailem bosanmama asla sahip çıkmaz. Hep bir kakıçlı olur. En azından çalışıyorum kimseyi dinlemem kendim kazanır kendim yerim çocuğa da bakarım. Herşey olurum Allah in izniyle ona. Babasının borcunu ödeyip dayak yiyecegime. Bekliyorum işte. Sabrımin bittiği yeri. Bu arada kendisinin öteki abileri de boşanmaya varmışlar bi kaç kere. Bilin bakalım konu ne. Babaları tabi ki. Babası nasıl biri. Annesini bir sürü kadınlarla uzun süreli aldatmış. Bi onunla yıllarca bi başkasiyla yıllarca. Kumar oynar. Öyle pek de calismaz. Gerisini siz düşünün. Para ister ondan bundan. Borçları oğullarına havale eder. İntihar ederim ne diyerek. Şimdi bırakmış ama. Tabi kadınlar para ister. Bitince tekme. E borçlar duruyo tabi

Canimmm.. okurken cok uzuldum.. gercektem sarsilmissin.insanlar cok kotu insanlar berbat.hic hak etmedigin seyleri yasamissin.. gercekten sabretmesi dayanilmasi zor seyler yasamissin.. peko bisey sormak istiyorum esinle severek evlendin degil mi? Ve seviyor musun? Ayrilik olayini dusunuyor musun.. cunku bu sekilde hayat gecnez be canimin ici.. yarali kuzu

Evet severek evlendim. Ama o sevmemiş galiba. Boşanmak zor bi karar. Zamanla belli olur. Ama gidişattan pek ümitli değilim.

Vallahi birsey diyeyim.. baba olayi pek te onemli olmuyor.. benim annemle babam ben taa cocukken ayrildilar..birde kardesim var oda benden iki yas kucuk yani ben 5 o 3 yasindayken ayrildilar. Ve ben babami en son 8nyasimda gordum bidaha sesini duymadim..annemle buyuduk biz ve bil bakalim annemin meslegi ne? Ogretmen.. bizi yetistirdi..buyuttu.. 1 degil 2 cocuk.. benim simdi yeni bir ailem var erkek kardesim askerligini bitirio gelecek bi aya oda evlenecek.. bak, ANNE olunca babaya gerek kalmiyor.. insalllah bebegin saglikla gelir ve senin sansin olur..insalllllah yolun sansin bahtin hep acik olur.. kendini uzme hatta sabretme ya birak gitsin..

İnsanlara diyemiyorsun ki işte. Doktora gidiyorum bebek için. İşte bir ay sonra gel diyor. Bi hafta sonra gidiyorum. Üç gün geciyo gidiyorum. Niye geldin diyo haliyle. Ağrım var diyorum. Telaşlı oluyo adım. Bilmiyo ki nasıl diyeyim. Dayak yedim. Sancim ondan sonra oldu. Korkuyorum diye. Yoksa olur sancı deyip otururum. İnsan mi oldum ki anne oldum diye naz edeyim.

Demek o da öğretmen. Zaten ben bi kadının sıkıntı çekmezse ayrılacağını düşünmüyorum. Ben cocuguma bakarim. Allah im güç versin

Acilen bosan o cocuk icinde senin icinde cekilmez bi hayat.

Annem 25 inde seker oldu, tek cocugu benim kalan cocuklarinin hepsi dustu ya da oldu.

Aldatildi dayak yedi. Ben her seyi hatirliyorum 3 yasimdan iyibaren. Zor deme naparim ederim deme.

Garsonluk yap ama dayak yeme boyun egme.

Ben buyudugumde bas ettim annemide kurtardim ama benim bozulan psikolojim duzelmedi, yasadiklarimi ise unutamiyorum.

Demek o da öğretmen. Zaten ben bi kadının sıkıntı çekmezse ayrılacağını düşünmüyorum. Ben cocuguma bakarim. Allah im güç versin
Evet.. ögretmen kadinlardn korkulur :) gucludurler ve bunun gibi hikayeleri olan ne emektar ogretmenler taniyorum bi bilsen.. senin sansin var su an hayat sartlari o zamankilerden daha iyi ve sen katbe kat daha basarili olursun.. eger boyle bir sansin varsa kac kurtar kendini..cunku normal degil durum

Canim sen bide bu adamdan cocukmu yapiyosun !!
Öncelikle kac kendini kurtar böyle bir adamin yaninda cocuk bile büyütülmez...
Haklısın arkadaşım. Boşanmak kolay olmuyor ama. İçinde olduğun büyüdüğün toplum. Tabi ki sen de öyle düşünüyorsun. İşte dediğim gibi sabrın bittiği yerde evlilik bitecek. Çocuk için de lütfen öyle deme. Evet haklısın ama deme. O çok küçük. Belki benim annem aynı şeyleri yaşasa yine öyle şeyler demesini istemezdim. Ölmek yada olmamak istemezdim. Dertleşmek istedim. Kimsem yok. Dediğimde geri önüme getirmeyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…