koca burun

zorhanim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2010
26
0
kızlar ameliyat olalı 1.5 ay oldu ama burnum çok büyük eski hali daha iyiydi doktor küçülttük dedi ama çok büyük :KK43: şiş desem 1.5 aydada ne kadar şiş kalırki napacam ben ya :KK43:

beklemekten başka maalesef yapacak başka birşey yok neresi kocaman burnun uc kısmımı özellikle şiş olan uç çok geç iyileşiyor bekle acele etme istersen eski ve yeni halini görmeden yorum yapmakta zor yani

Canım benimde 3.5 ay oldu hala esnerken burnum kasılıyor burun ucum desen ben bile şuan pek değişiklik göremiyorum şişlikten herkes 6 ayda iyileşmiyorkii örneğin bennnnnn

cnmm daha dur çok erken burnun yarısı şiş şuanda..6 ay sonra o gördügün burnun yarısı kdr bişy kalcak:)hiç üzülme düzelir:)

cnmm daha dur çok erken burnun yarısı şiş şuanda..6 ay sonra o gördügün burnun yarısı kdr bişy kalcak:)hiç üzülme düzelir:)

Yok olmasında allah korusun sanırım ben doktorum çok korkuttum (= sakin beni burunsuz bırakma diye sonrada kıkırdak şu bu eklemek zorunda kalıyorlar çift acıı bişey o yaaa allah yardımcısı olsun o kişilerin :sm_confused:

Yok olmasında allah korusun sanırım ben doktorum çok korkuttum (= sakin beni burunsuz bırakma diye sonrada kıkırdak şu bu eklemek zorunda kalıyorlar çift acıı bişey o yaaa allah yardımcısı olsun o kişilerin :sm_confused:

öle cnmmmm burun estetiginden sonra hayal kırıklıgına ugramak kötüdür keisnlikle...inş herkes istedigi buruna kavuşur:)güzel güzel gezeris:)

öle cnmmmm burun estetiginden sonra hayal kırıklıgına ugramak kötüdür keisnlikle...inş herkes istedigi buruna kavuşur:)güzel güzel gezeris:)

İnşallahhh şuan kendi burnuma bile sağlam bakamıyorumm şişliklerden sol buruntarafı şuan sağa göre daha şişş bakalımm zaman neler göstericekk şöle bolll kahkahalı mutluca gezeris umarım :):teytey:

Bugun sevgilim dediki sen burnunun kuculdugunu dusunuyomusun
Babam eski halin daha guzeldi dedi ama ben 2 sinede hiiic bisey demedim bekliyorum sisliklerim insin burnum fistik gibi olsun ozaman vercem cevabimi :)

burun etini resmen katliyorlar .o küçük bi sivilce degil ki neticede dimi.animasyon seklınde cok video var izlemiştim ..Düzelir kalın derilisindir bence çok güzel olucaktir.

burun etini resmen katliyorlar .o küçük bi sivilce degil ki neticede dimi.animasyon seklınde cok video var izlemiştim ..Düzelir kalın derilisindir bence çok güzel olucaktir.

Sendemi ameliyatlısın??? Benim derimde ince değil valla bende sabırla küçülsün diye bekliyorumm burun içi ama hala perttt o ayrıı (=

X