• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koca baskentte rahım fılmı cektıren yokmu ya

Bu hafta cektircem ama karar veremedim.hicmi kimse yok ankarada olupda anestezili hsg cektiren...!!!!

devlette çektireyim diyorsan zekai tahir buraği tavsiye ediyorlar. onun dışında tüp bebek merkezlerine telefon edip ücretlerini öğrenebilirsin.

ben bi sonraki adetten sonra yani önümüzdeki ay ankalifeda çektiricem. tecrübem yok o yüzden çok yardımcı olamıyorum kusura bakma:(

belki jinekoloji bölümünde sabit ''Rahim filmi (HSG) tecrübesini yaşayanların paylaşım alani'' yazan topiği okuyabilirsin...

devlette çektireyim diyorsan zekai tahir buraği tavsiye ediyorlar. onun dışında tüp bebek merkezlerine telefon edip ücretlerini öğrenebilirsin.

ben bi sonraki adetten sonra yani önümüzdeki ay ankalifeda çektiricem. tecrübem yok o yüzden çok yardımcı olamıyorum kusura bakma:(

belki jinekoloji bölümünde sabit ''Rahim filmi (HSG) tecrübesini yaşayanların paylaşım alani'' yazan topiği okuyabilirsin...

etlık dogum evınde cektırdım telden ogrenınız

ozelde ceken ank bı cok yer var

Cok saol valla en azindan bildigini seyleri paylastin.. ben cok korkuyorum o yzdn anestezi ile cektircem lina kadin saglgni dusunyrm ama gecen gunlerde orayla ilgili bi arkads yorum yazmisti hayatimi mahfettiler diye.. o arkadsa sesleniyorm lutfen niye oyle bi kelime kullandi yani ne yaptilar paylasin nolur

Bu hafta cektircem ama karar veremedim.hicmi kimse yok ankarada olupda anestezili hsg cektiren...!!!!

korkmayın inannki muayneden farkı sadece basınçlı ilaç verilirken adet sancısı gibi oluyor o da bir anlık bana 3 sefer verildi açık oldugu için hemen bitti 10 dk hazırlanması çekilmesi o kadar sadece agrı kesici içtim yarım saat önce 3 tane bende korkudan ölcektim ama çıkınca kendimden utandım açıkçası ben ki çatır çatır acıyla dogum yaptım bundanmı korktum diye umarım herşey yolunda gider güzel haberlerinizi alırız kızlar

istıpyosan ozeldede cektır maddı olarak ne kadar bılmıyorum kı hrs de cekıyolarmı cınnah caddesının uzerınde bı suru merkez var

Cok saol moral verdin cnm. Bende iste iki hafyadir hastane arstiriyrm galiba kesin linada cektircem fyti 600 tl ama napiym mecbur cnku tupler tikali oldugunda cok agri oluyrmuş bide kanamasi cok olan da olabiliymş.ben dayanamam o agriya.

Cok saol moral verdin cnm. Bende iste iki hafyadir hastane arstiriyrm galiba kesin linada cektircem fyti 600 tl ama napiym mecbur cnku tupler tikali oldugunda cok agri oluyrmuş bide kanamasi cok olan da olabiliymş.ben dayanamam o agriya.

dur bekle arkadasıma sorum

Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesi
Ankara / Cankaya

Ankara Güven Hastanesi
Ankara / Cankaya

Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Ankara / Altindag

75. Yıl Ankara Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Ankara / Altindag

Ankara Özel Yüzüncü Yıl Hastanesi
Ankara / Cankaya

Türkiye Diyanet Vakfı Ankara 29 Mayıs Hastanesi
Ankara / Cankaya

Özel Ankara Lina Kadın Hastalıkları ve Doğum Merkezi
Ankara / Cankaya

Ankara Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Ankara / Altindag

Ankara İsveç Ayak Sağlığı Merkezi
Ankara / Cankaya

ıbnı sına cebecıde de cok dusuk ucretle cekılıyormus

Son düzenleme:
Tamam canim senden haber bekliyorum. Allahrazi olsun valla bilgilerini paylasiyosun.

canım güven 750 cekıyormus anestezıde bırlıkte cekılırse 1500

basket unu 150 hsg
anstezı ıstersen 250
ılacıyla 50 veye 100 tutuyormus

0312/212/68/68 den ulasıp sorabılırsın dırek hsg fılmı bılgı ucre üt almak sıtıorm de

arkadasım gürganclınıkte tup bebekte calısyor ona sordum bız cekmıyoruz dedı

ıstersen baskent unı hastanesını soyledı daha ıyı gbı gozukuyor baska hastanede muane oldugunu soyle muhakkkak
ısın ıcıne aneztezı gırdıgı ıcın artıyor

cınnahta hera cekıyormus bır orayı arayıp sor oranın doktorları da ıyımıs

cebecıde ıbnı sına da cok dusuk ucretle cekıyormus ama randevu nasıl alınıyor bılemıorm onuda hastaneden ara bı sor

Son düzenleme:
genel anestezi altında Koru hastanesinde çektirdim, kısa süreliğine uyudum uyandım ve bitti. Hatta uyanırken sarhoşluk hissi pek güzeldi :) 750 tl çektirdim. Uyanınca yemeğimi yedirdiler ve eve gönderdiler. Çok şükür tüpler açık. Çok memnun kaldım.

Back