Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu hafta cektircem ama karar veremedim.hicmi kimse yok ankarada olupda anestezili hsg cektiren...!!!!
devlette çektireyim diyorsan zekai tahir buraği tavsiye ediyorlar. onun dışında tüp bebek merkezlerine telefon edip ücretlerini öğrenebilirsin.
ben bi sonraki adetten sonra yani önümüzdeki ay ankalifeda çektiricem. tecrübem yok o yüzden çok yardımcı olamıyorum kusura bakma
belki jinekoloji bölümünde sabit ''Rahim filmi (HSG) tecrübesini yaşayanların paylaşım alani'' yazan topiği okuyabilirsin...
Bu hafta cektircem ama karar veremedim.hicmi kimse yok ankarada olupda anestezili hsg cektiren...!!!!
Cok saol moral verdin cnm. Bende iste iki hafyadir hastane arstiriyrm galiba kesin linada cektircem fyti 600 tl ama napiym mecbur cnku tupler tikali oldugunda cok agri oluyrmuş bide kanamasi cok olan da olabiliymş.ben dayanamam o agriya.
Tamam canim senden haber bekliyorum. Allahrazi olsun valla bilgilerini paylasiyosun.
cnm bende etlik doğumda çektirdim
linayla etlik arasında hiç fark yokmuş ayrıca bana öyle söylediler