Koç Üniversitesi Hastanesi Doğum Yapan Var Mı??

vega9999

wtf..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2017
7
5
86
İstanbul
Merhaba Kızlar;

İlk doğumumu Acıbadem İnternational Hospital de yaptım. Epidural sezeryan ile yavrumu kucağıma aldım. Tekrar hamileyim ve başka bir hastane arayışına girdim.

İkinci gebeliğimde 5. Ayımdayım.
Daha önce Koç Üniversitesi Hastanesi’nde Doğum yapmış. Gebeliğini orada bir doktorla takip etmiş kimse var mı?

Çok güzel şeyler duydum hastane ile ilgili ama o kadar fazla doktor var ki kadın Doğum bölümünde bu hastanede deneyimi olan annelerden yardım rica ediyorum.

Şimdiden çok teşekkürler

Merhaba koç unisi hastanesine gittiniz mi :) bende araştırma asamasindayim

Merhaba
Ben de kasım 2 de doğum yaptım epidural olarak doktorum engin türkgeldi idi mükemmel sıcaklıkta süper bir insan,plasentam aşağıda olduğu için mecburi sezeryan olmam gerekiyordu 2 kasmda sabah suyum geldi engin beyi aradım 7:15 de tık diye hemen açtı telefonu beni sakinleştirdi ama kendisi istanbul dışında olduğu için ameliyata burcu isminde doktor girecekti bende biraz korktum açıkçası ama doğum anında bir baktım iki doktor vardı engin bey kendi olmadığı için arkadaşından rica etti sanırım emin ellerde olduğunuzu hissediyorsunuz sonrasında kontrollerime tekrar engin beyde devam ettim çok memnun kaldım hastane zaten size bebek gibi bakıyor ilk gün yatakda duş aldırdılar ikinci gün ayakta duş aldırdılar en az iki hemşire yanınızda oluyor her istediğinizde inşallah anlatabilmişimdir ben çok memnun kaldım
Doğum fiyatında 6.900 dü ayrıca ek hiçbirşey almadılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…