• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları Koç İlköğretim Okulu Beylikdüzü

Nedret_34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2010
20
0
86
İstanbul
Merhabalar,

Beylikdüzü Yakuplu'da oturuyorum. Bu sene 5.sınıfa gidecek oğlum için iyi bir devlet okulu araştırıyorum. Beylikdüzü civarında eğitiminin iyi olduğunu bildiğiniz bir okul varsa lütfen bilgilerinizi paylaşın. Çocuğum RAM testinde +3 yaş seviyesinde çıkmıştı. Başarılı bir çocuk. Daha iyi bir eğitim alması için uğraşıyorum her anne gibi. Araştırmalarım beni Koç İlköğretim Okuluna yönlendiriyor. O okulda çocuğu okuyan velilerden yorum bekliyorum. Bu okula kayıt yaptırmak için bana yardımcı olabilecek birileri varsa bilgilerini paylaşırlarsa çok sevinirim. Bu sene ortaokulla için de adrese dayalı sistem uygulanacağı söyleniyor. Henüz bir okula kaydı görünmüyor. Başka bir okula göndermek istersem ne yapmam gerekiyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

koç bu sene ortaokul oldu,etütlü ve yemekli bir okul olduğu için çalışan veliler tercih ederdi.küçük bir okul bundan sonraki senelerde nesıl olur bilemem başarısı beykent tede iyi okullar var,oralara bakın.beylikdüzü ortalaması aynıdır okulların sınıf mevcutları değişir en fazla.sınıf mevcutları az okullara bakın.

koç bu sene ortaokul oldu,etütlü ve yemekli bir okul olduğu için çalışan veliler tercih ederdi.küçük bir okul bundan sonraki senelerde nesıl olur bilemem başarısı beykent tede iyi okullar var,oralara bakın.beylikdüzü ortalaması aynıdır okulların sınıf mevcutları değişir en fazla.sınıf mevcutları az okullara bakın.

Etütlü olduğunu bilmiyordum. Ben de çalıştığım için etütlü olmasını tercih ederim. Okul yerleştirmesi yapılmış. Ama biz daha iyi bir eğitim almasını istiyoruz. Bildiğiniz okul ismi var mı? Haldun Taner için de iyi olduğun hakkında duyumlar aldım ama okul hakkında hiçbir bilgim yok.

Ben de yakuplu da oturuyorum .Koç Ortaokuloldu .Ben de araştırıyordum ama Servise vermek istemiyorum .Mecbur evimin yanındaki okula göndermek zorundayım.Ha bu arada diş hastanesi var ya onunbi 2 sokak önünde yeni okul açılıyor bu sene.GüZel bi okul oluyormuş

Ben de yakuplu da oturuyorum .Koç Ortaokuloldu .Ben de araştırıyordum ama Servise vermek istemiyorum .Mecbur evimin yanındaki okula göndermek zorundayım.Ha bu arada diş hastanesi var ya onunbi 2 sokak önünde yeni okul açılıyor bu sene.GüZel bi okul oluyormuş

Ben oğlumu 4 sene kreşe göndermek zorundaydım. 2 senesinde servisle gitti. İyi bir eğitim alacaksa servisi sorun etmiyorum. Yeni okullarda öğretmen eksikliği olabilir mi diye düşünüyorum açıkçası. Etütlü olması benim için öncelikli. Çalıştığım için evde yalnız kalmasını istemiyorum.

Ben oğlumu 4 sene kreşe göndermek zorundaydım. 2 senesinde servisle gitti. İyi bir eğitim alacaksa servisi sorun etmiyorum. Yeni okullarda öğretmen eksikliği olabilir mi diye düşünüyorum açıkçası. Etütlü olması benim için öncelikli. Çalıştığım için evde yalnız kalmasını istemiyorum.

Evimin yanındaki okula da gidemedi .Kaydı yakuplu ilkögretimokuluna çıktı.GittikkonuşmAya yardımcı olmuyorlar.Sinirlerim çok bozuk

Evimin yanındaki okula da gidemedi .Kaydı yakuplu ilkögretimokuluna çıktı.GittikkonuşmAya yardımcı olmuyorlar.Sinirlerim çok bozuk

Kaçıncı sınıfa gidiyor? Biz de henüz okulla görüşmeye gitmedik. Başka okula kayıt için çok zor diyorlar. Ancak istediğiniz okula ait bölgede oturuyor olmak gerekiyor. Bakalım elimizden geleni yapacağız. Olmazsa ben bu sene özel dersle takviye yapmayı düşünüyorum.

Kaçıncı sınıfa gidiyor? Biz de henüz okulla görüşmeye gitmedik. Başka okula kayıt için çok zor diyorlar. Ancak istediğiniz okula ait bölgede oturuyor olmak gerekiyor. Bakalım elimizden geleni yapacağız. Olmazsa ben bu sene özel dersle takviye yapmayı düşünüyorum.

Saçmalık baştan sona kadar.Eger okulda ablası abisi okuyorsa o çocugu ilkokula o okula aldırabiliyorsun,Yer olmamasına ragmen .Nasıl bişeyse.Ben artık ciddi ciddi taşınmayı düşünüyorum ,ama yakuplu ilkö.göndermek istemiyorum

Saçmalık baştan sona kadar.Eger okulda ablası abisi okuyorsa o çocugu ilkokula o okula aldırabiliyorsun,Yer olmamasına ragmen .Nasıl bişeyse.Ben artık ciddi ciddi taşınmayı düşünüyorum ,ama yakuplu ilkö.göndermek istemiyorum

Haklısınız. Ben de olsam o okula göndermek istemezdim. Bizim okul imam hatip olmuş. Çok şükür bizi çağdaş yaşama vermişler.Bir arkadaşım anlattı. Onları direk imam hatipe göndermişler. Okula gidip görüşünce isterseniz çağdaş yaşama verin demişler. Çağdaş yaşam yerimiz yok demiş. Yakuplu İÖO'na yönlendirmiş. Onlarda hem uzak hem istemediklerinden mecburen çocuğu imam hatipe vermişler. Resmen kandırmışlar eğitim aynı, sadece 2 ders farkımız var diye. Seneye tekrar normal okul olacakmış diyorlar ama ben güvenemiyorum artık kimseye. Oğlum çağdaş yaşamı istemiyor ama inşallah orada daha mutlu ve başarılı olur. Çocuğum çok başarılı ve ben elim kolum bağlı hiçbişey yapamıyorum. Eğitim sistemini mahvettiler malesef. Bu sene dershane ve özel derslerle özel okul bursu kazanması için uğraşacağız.

Ben anlsmadım ki ,birinci sınıfa mı imam hatipe gönderdiler?ayrıca ben taşındım yakupludan ,acele oldu ams en azından başka okula kaydede bildim.

Ben anlsmadım ki ,birinci sınıfa mı imam hatipe gönderdiler?ayrıca ben taşındım yakupludan ,acele oldu ams en azından başka okula kaydede bildim.

Benim oğlum 5. sınıfa gidiyor. Okul ilk okuldu, orta okul oldu ama bu sene için imam hatip olacakmış. Seneye tekrar normal ortaokul olacakmış diyorlar.

Back