• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

koç erkeğini aşık etme elde tutma yöntemleri

steril

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2008
228
4
96
40
Slm kızlar;
maalesef koç burcu bir sevgılım var ve ben buna 1 senedir katlanıyorum.
neler yaşadım neler ne kavgalar ne ağlamalar.
İlk başlarda elde edene kadar tabi peşimden koştu ilgi alaka saatlerce telefonda konuşmalar iltifatlar jestler vs vs vs.
Sora hooop özüne döndü ilgisiz bencil sinirli ego sahibi asla yaptıklaırnı sorgulamayacaksın hesap soramazsın onun canı isterse senı arar görüşürz istemezse asla görüşmez üstüne azar işitirsin sırf özlediğin için kabahatli olursun.
Nefret ediyorum bu özelliklerinden ama bir türlüde vazgecemıorum azarlayınca yeter be diyince bi kendıne gelir ama herseyıne tmm sensin paşam diyince havalara girer ne yapcagımı sasırdım kaldım.
sizin bir fikriniz yaşadgınız deneyimleriniz varsa benımle paylaşabılırmısınız ne yapmam gerekio ben mesela onun sesını duymadan yapamıom o aramasa ben ararım o denli ama kaçan kovalanırı uygulamayıda sevıolarmıs ne yapcam ben yaa :(

Slm kızlar;
maalesef koç burcu bir sevgılım var ve ben buna 1 senedir katlanıyorum.
neler yaşadım neler ne kavgalar ne ağlamalar.
İlk başlarda elde edene kadar tabi peşimden koştu ilgi alaka saatlerce telefonda konuşmalar iltifatlar jestler vs vs vs.
Sora hooop özüne döndü ilgisiz bencil sinirli ego sahibi asla yaptıklaırnı sorgulamayacaksın hesap soramazsın onun canı isterse senı arar görüşürz istemezse asla görüşmez üstüne azar işitirsin sırf özlediğin için kabahatli olursun.
Nefret ediyorum bu özelliklerinden ama bir türlüde vazgecemıorum azarlayınca yeter be diyince bi kendıne gelir ama herseyıne tmm sensin paşam diyince havalara girer ne yapcagımı sasırdım kaldım.
sizin bir fikriniz yaşadgınız deneyimleriniz varsa benımle paylaşabılırmısınız ne yapmam gerekio ben mesela onun sesını duymadan yapamıom o aramasa ben ararım o denli ama kaçan kovalanırı uygulamayıda sevıolarmıs ne yapcam ben yaa :(

Canım, ben 3 yıldır bir koç erkeği ile birlikteyim. Ama bu söylediklerinin tam zıttıdır benim sevgilim. Sakin, ilgili, anlayışlıdır. Asla azarlamaz beni. Hiç ilgisizliğini görmedim. Her gün buluşuruz, sürekli mesajlaşırız, telefonda konuşuruz. 3 yıldır bir gün bile eksilmedi bu ilgisi. Bunun burçla bir alakası yok bence erkek arkadaşının ruh haliyle ilgisi var ve hissettileri ile. Sana karşı verdiği değer azalmış veya bitmiş bence. Son bir kez alıp karşına konuş, rahatsız olduğun neyi varsa yüzüne söyle ama bunları yüzyüze konuş ve yelkenleri suya indirme. Gayet ciddi, net ve kararlı ol. Sabrının taştığını anlat. Anlayış gösterir düzelirse ne ala. Yoksa ayrıl bence.

ben 10 yıldır bir koçla evliyim onu aşık etmek yerıne nasıl uzaklaştırabılırsın bunun yollarını aramalısın bence :19:

benim esimde koc, anlattiklarinla hic alakasi yok. bogucu bi ilgisi var...
bence senin sevgilinin bu garip davranislarina burca yormak yerine
sebeblerini düsünmelisin...

hayatım boyunca koc erkeklerı kadar düz insanlar tanımadım.
kaçan kovalanır taktiğinin en cok işe yaradığı erkek.
ulaşılmaz ol,
asla teslim olma,
yanındayken ona bir prens gibi hissettir o yokken ise hatırlayıpta arama bile, aradığında da tlfnu kapatan taraf hep sen ol,

ve uysal kadınlardan hoşlanırlar, cok gurultu çıkaranlardan hic haz etmezler,
kadına tamamen hükmetmek kontrol altına almak isterler ama bunu yapabıldıklerınde de karşı taraf artık cezbedici gelmez,

çok gurultu yapma, soyledıklerıne ıtaat etme ama asgari düzeyde ediyormuş gibi gorun, illa değiştirmek istediğin birşy varsa ya da yaptırmak istediğin "şunun kocası şöyle yapmış ya da şu filmde böyle olmuştu bence böyle olmalıydı" gibilerinden bilinç altına işle kendi çözümlerini, cunku yap dedıgını asla yapmaz, inatçının allahıdır, kıskanç bencil ve kendini cok akıllı sanan erkeklerdir bunlar,

senin burcuna da bağlı tabi bence, bide allah sabır versın kuzum :)

Koç burcu olan bir sevgilim olmadı fakat etrafımda ki koç burcu arkadaşlarımdan yola çıkarak söylüyorum ki

en belirgin özellikleri ego'ları.

Fakat ilişkinizin tek sorunu burç değil bana kalırsa. Tamam burçlar kişilik üzerinde etkili olabilir fakat

ilişkinde ki sorunu tamamen burca yormak çokta mantıklı değil.

cnm ben de koç erkegıyle bırlıkteyım hıc bır olumsuz halini göremedim hanı koc erkegının olumsuz yanlarını henüz bizimkinde gözlemlemedim ben...güzel gayet gidio ki bunun bence burcla murcla hıc alakası yok YARADAN gönlune neyı koyuorsa öyle davranıorsun burçtan cok bu dusunceye baglıyorum ben mevzuyu.YANİ kalpler Allah'ın elındedir sevgılının burcunu deıl de kalbını sorgula:(
ıcındekı seni sorgula
umarım bıtmemıstır bısıler:((
acı cekmenı ıstemem .. onunla konusmalısın..

benim burcum balık;
Yok ya artık ben yoruldum onu kovalamaktan birazda ben kendimi geri çekicem kaçan kovalanır taktiği ise şimdi de ben kaçıcam bıktım artık yoruldum hergün ağlıyorum hergün huzursuzum sürekli allaha dua ediyorum ama ayrılmıyorumda yoksa çekicek hiçbir yeri yok o kadar mutsuzumki bigün gözümü karartıp yol vericem o olcak yanı peşimden gelmezse de gelmesin yeter artık ya resmen psikolojim bozuldu kızlar:43:

benim burcum balık;
Yok ya artık ben yoruldum onu kovalamaktan birazda ben kendimi geri çekicem kaçan kovalanır taktiği ise şimdi de ben kaçıcam bıktım artık yoruldum hergün ağlıyorum hergün huzursuzum sürekli allaha dua ediyorum ama ayrılmıyorumda yoksa çekicek hiçbir yeri yok o kadar mutsuzumki bigün gözümü karartıp yol vericem o olcak yanı peşimden gelmezse de gelmesin yeter artık ya resmen psikolojim bozuldu kızlar:43:

zor bir ikili, sen ne kadar duygusal ve paylaşımcı fedakarsan o o kadar bencil duygusuzdur. umarım ikiniz içinde en hayırlısı olur.

benımde bır koc burcu vardı, bir yılda defalarca kez terk ettim ama bırakmadı peşimi, enson baktım olacak gibi değil ailesi gelmiş istemeye bizim şehre, o zamanda onu beni terk etmek zorunda bıraktım,

böyle bir adamla bir ömrü geçiremezdim,
ve bence herşeyden önce sen kendine bu soruyu sor
bir ömür böyle yara bere içinde savaş alanında yaşıyor gibi geçer mi_?

şimdi ben ondan ayrılsam o benım peşimden gelir mi bilmiyorumkı ben ayrılıp da ona istediğini vermek istemıyorum kendi ayrıldı dicek vicdan yapmıcak ama bu şekilde de olmazkı ben cok yoruldum :43:

Bende 4 yıldır koç erkegiyle birlikteyim ama senin anlattıklarınla hic alakası yok gayette ilgilidir 7 24 mesajlasiriz buluşuruz. O benim her yaptigimdan haberdar olmak ister anlatmami ister herseyime koşar işini gücünu birakir gelir yanima hastayken bakar kardeşlerime filan hediye alır çok şükür boylr bi sevgilim var ♥ Allah nazarlardan saklasn

En çok anlamadığım meselelerden biri de burca göre yorum alma durumu olmuştur.
Bunun koçla, kovayla, başakla falan ne ilgisi var?
Milyonlarca kişi bulursun bahsettiğin erkek gibi.
Burçtan değil, seni sevmemesinden, bağlanma sorunları yaşadığından vs. böyledir bu insanlar.
Kimseyi zorla aşık edemezsiniz.
Ancak ilgisini çekmek adına belki bir şeyler yapılır fakat sonucunda böyle biri yine bırakıp gider.
Gelgit yapar, dengesizliğini sürdürür ... Belli ki gram değer verdiği de yok.
Yazık zamanını heba ediyorsun koç ya ondan böyle diyerek ve bir çıkış yolu olduğuna inanarak.
Lütfen biraz mantıklı olun.

Astolojiyle cok fazla ilgileniyorum. kendi burcum terazi ama en once yukselenimi okurum..sevgilinizin yukseleni onu etkiliyordur..dogum saatine gore bakin derim.

Cogu arkadasimizin sevgilisi alakasi yok demis benim sevgilim boyle degil cunki yukselen burc etkiliyor.okuduguma gore yuz seklimizden insanlarin bizi gordugu hal haraket herseyi yukselenimiz gibi algiliyorlar yukselen burc etkisi.burcum yukselen burcum ve ay burcu bunlara bakin.birde ucretsiz harita cikariliyor ben kendiminkini inceliyorum sizde bakin fikir olur

koç erkeğiyle 5 yılımızı doldurduk :nazar:

ben burçlara inanıyorum ya
benim sevgilim de hesap vermeyi sevmez biraz hesap sorayım hemen sinirlenir
kendini her zaman öyle bir savunur ki ben artık onu herhangi bir şeyden dolayı suçlamaktan vazgeçtim
'tamam hayatım sen haklısın' derim uzatmam :27:

ama koç erkeği ilgili olur, sadık olur, sever, sevdiğini hissettirir :44:

zamanla birbirinizi daha iyi tanıyacağınızı düşünüyorum
biraz sabredin

çok üzerine gitmeyin derim

Back
X