Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eşim koc...
zor cok zor...
yazacak kadar ne yer bulabılırım ne zaman......
mylight cim bende öyle sürekli kendi içimde sorunlar yaşıyorum.ayrıca hep ben diyorum sanırım ve hep her konuda enbaşta ben olmak istiyorum.ayrıca kimselere itiraf edemediğim ve değiştiremediğim bazı gerçekler de var hep dikkat çekmek istemek gibi,bundan da çok utanıyorum ve bunu
değiştiremiyorum trajikomik olacak ama ne zaman flört edinsem aşkı çabucak yaşayıp bitirdiğim için uzamadan bitiriyorum.bitirmek istemediğimde de karşımdakinin canını sıkacak heyecan oyunları buluyorum(nedense) ve karşımdakini maelsef deli etmeyi çok seviyorum.kıskanmayı çok seviyorum fakat ben kıskanılıdğımda ve özellikle güvenilmediğimde herşeyi bir kalemle geçebiliyorum.tüm bunlara rağmen aslında çok iyi yürekli eli açık karşılıksız sevgi ve iyilik lerde bulunan biriyim
offf yaaa neden herkes gibi normal deilim
kesinlikle koç burçlarını bende iyilikperver buluyorum. bi kötü özelliğimde çabuk ve gereksiz alevleniyorum.ama hemende sönüyorum.bağlıyım körükürünede bağalnırım ama monotom bi ilişki istemiyorum. hatta bazen eşime diyorum ki ben sana tekrar kör kütük aşık olmak istiyorum diyorum gülüyo.bende sanırım bazı şeyleri çabuk tüketiyorum.renk olmalı.ama tabi bu duruma dur demek de önemli ben yavaş yavaş kabulendim çünkü eşim deli oluyo gerçekten benim deliliklerime ve bu da hiçi iyi olmuyo zamanla normalleşiyosun zaman zamanda olsa kırıntılar kalıyo ama sölimsenağlama
mylight cim bende öyle sürekli kendi içimde sorunlar yaşıyorum.ayrıca hep ben diyorum sanırım ve hep her konuda enbaşta ben olmak istiyorum.ayrıca kimselere itiraf edemediğim ve değiştiremediğim bazı gerçekler de var hep dikkat çekmek istemek gibi,bundan da çok utanıyorum ve bunu
değiştiremiyorum trajikomik olacak ama ne zaman flört edinsem aşkı çabucak yaşayıp bitirdiğim için uzamadan bitiriyorum.bitirmek istemediğimde de karşımdakinin canını sıkacak heyecan oyunları buluyorum(nedense) ve karşımdakini maelsef deli etmeyi çok seviyorum.kıskanmayı çok seviyorum fakat ben kıskanılıdğımda ve özellikle güvenilmediğimde herşeyi bir kalemle geçebiliyorum.tüm bunlara rağmen aslında çok iyi yürekli eli açık karşılıksız sevgi ve iyilik lerde bulunan biriyim
offf yaaa neden herkes gibi normal deilim
Sanki beni anlatmışsın canım ya bende kelimesi kelimesine aynıyım. Ve koçun bütün kötü özelliklerine rağmen sevgiliminde koç olmasını isterdim