• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koç burcu erkeği

karamel2001

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2022
148
150
33
Merhabalar. Uzun süre sonra kalbimin tekrar çarpmasına neden olan biri çıktı karşıma. Kendisinden aşırı derecede etkileniyorum. İki kere görüştük. Kendisi koç burcu. İlgi gösterdi mi süper. Her şey çok iyi. Ben de aslan burcuyum. Ama bazı günler aşırı ilgisiz davranabiliyor. Koç burcu eşi ya da sevgilisi olanlar yazabilir mi acaba? Bu burcun erkekleri böyle midir? Pek iç açıcı şeyler okumadım haklarında 🤔

Merhabalar. Uzun süre sonra kalbimin tekrar çarpmasına neden olan biri çıktı karşıma. Kendisinden aşırı derecede etkileniyorum. İki kere görüştük. Kendisi koç burcu. İlgi gösterdi mi süper. Her şey çok iyi. Ben de aslan burcuyum. Ama bazı günler aşırı ilgisiz davranabiliyor. Koç burcu eşi ya da sevgilisi olanlar yazabilir mi acaba? Bu burcun erkekleri böyle midir? Pek iç açıcı şeyler okumadım haklarında 🤔
Evet öyleler. Eşim koç burcu. Bu burca özgü mü bilemem ama aldatma, kaşı gözü oynama vs olayları yok. Yani o taraklarda bezi yok. Sevdi mi tam sever. Birlikte olmaktan, bir şeyler yapmaktan keyif alır ve bunu da yansıtır. Olumsuz yanı ise sinirlendi mi gözü hiçbir şey görmüyor, duygusallık yok, mantık abidesi. Kendi doğruları var ve kolay kolay değişmez.
Bence burç önemli ama her insanın kendine özgü bir karakteri var. Çok da burçlara göre karar vermemek lazım. Aranızdaki uyum önemli. Bir şeye yoğunlaştığında kendisini geri çekiyor olabilir.

Koç burçları bencil olurlar. Kendilerini önceliklendirirler. Benim de eşim koç. Biraz zordurlar. Ama aslan koç uyumlu diye biliyorum

benim 2 oğlum ve doğacak olan oğlumda koç burcu. Henüz küçük oldukları içinde karakter yapılarını pek kestiremiyorum. Eşim aslan burcu oda koç gibi ateş grubundan. Ateş grupları çabuk öfkelenen insanlar, zor karakterleri var onlarla geçinmek gerçekten zor. Bazen durduk yere kavga çıkarttıkları bile olur içlerinde sönmeyen bir ateş oldukları için illaki bir yerde dışarı vurup kaos yaratıyorlar

benim hayatimdaki kişi koç. dünyanın en sakin, en anlayiş timsali insanıdır. kolay kolay sinirlenmez - hatta hiç sinirlenmez. iliskinin ilk yıllarında bazen kalbi kırılırdi, o zaman da cabuk kanardi güzel sözlere:))
bence yasamasi keyifli bir burc. en azindan ici ölmüş degil. gereksiz duygusalliklari vs yok.
ayrica daha ikinci bulusmadan ne ara ilgisiz davranmaya baslamis? bu sacma geldi. en pitircik pitircik aylarda olmasi gerekirken 😐😐
her neyse tavsiyem bu burcun insanı dogayi, kosmayi, tirmanmayi, keşfetmeyi, macerayi falan sever. bir sonraki bulusma icin trakking ayarlayin sehrinizde bir selaleye falan yürüyün. hem yürüyün hem konuşun.Cok mutlu olur. bir de telefondan trip atıyorsaniz bu huyunuzu birakin. kavga da edecekseniz beraberlen yururken, tirmanirken acin konuyu. neyse aranizdaki çözün. Oyle uzaktan uzaga kavgaya tribe gelemezler.

Selam K karamel2001

Sen aslan , O Koç'sa uyumludur ama uyum sadece Güneş burcuna göre bakılmıyor. Mesela Ay burcunuz Venüs burcunuz Mars burcunuz bunlara da bakmak lazım. Biraz astroloji öğreniyorum istersen sana yardımcı olabilirim.

Back
X