• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Kobra Yılan Yağı Şampuanı

CanEs

ÇoK MutluyuM
Kayıtlı Üye
14 Mart 2009
2.206
1.933
333
35
Saç dökülmesine son, saçlarınızı kaybetmek zorunda değilsiniz! İçeriği Propolis Özü ile güçlendirilmiş, kepeği ve saç dökülmesini önleyici şampuan. Şampuan saçtaki yağ, kir, deri parçacıkları, kepek, çevreden bulaşan tozlar ve diğer kirli parçacıkların, su ile birlikte saçtan ayrılarak, saçın temizlenmesini sağlayan, su ile temasında köpüren bir temizlik ürünüdür. Geleneksel Çin tıbbında kullanılan saç dökülmesini önleyen ve saçların yeniden çıkmasını sağlayan yılan yağı şampuan formu ile saç sağlığınız için kullanım kolaylığı sağlar. Saçlarınızın yıkamasını yaparken bu ürün sayesinde tedavisinide yapabileceksiniz.

Yılan Yağı Şampuanı:

- Kepeğin önlenmesine, - İrsi (genetik) dökülmelerde önce bölgede tüylenmeye ve zamanla yeni saçların çıkmasına,
- Saç kayıplarının azalmasına,
- Saç tellerinizin güçlenmesine, kalınlaşmasına ve hacim kazanmasına,
- Saçların daha çabuk ve hızlı uzamasına,
- İrsi olmayan dökülmelerde dökülen saçların yerine yenilerinin çıkmasına,
- Saçlarınızın canlanmasına, parlamasına ve derinlemesine temizlenmesine,
- Mantar hastalığını önlemeye yardımcı olur

Valensey yılan yağı şampuanı düzenli kullanıldığında kepeği önler. Kuru saç derisini nemlendirir. Saç dökülmesi oluşumunu önler ve yeni saç gelişimi için ihtiyaç duyulan sağlıklı ortamı yaratır.

Yılan Yağı Şampuanı Kullanımı:

Banyo esnasında saçlarınızı ılık suyla ıslatınız, en az 2 dakika masaj yaparak uygulayınız. Birkaç dakika saçınızda bekletiniz ve sonra bol suyla durulayınız. Valensey yılan yağı şampuanında cinsiyet farklılığı yoktur. Bayanlar ve baylar rahatlıkla kullanabilirler. Derinlemesine saç bakımı yapmak ve saçlı deriye sağlık kazandırmak için, her yıkanmada kullanılabilir. Sık kullanıma uygundur. Her saç tipi için uygundur.

En iyi sonucu, 1 ay aralıksız ve düzenli kullanarak alabilirsiniz.
Uyarı: Cilt ile doğrudan alakalı alerjik reaksiyon geçiren, çok hassas cilde sahip olan kişilerin ürünü kullanması tavsiye edilmemektedir. Yılan yağı şampuanının gözleriniz ile temas ederse bol su ile yıkayınız. Oda ısısında, çocukların ulaşamayacağı yerde saklayınız. Haricen kullanılır.

Valensey Yılan Yağı Şampuanın İçeriği:

Yılan yağı özü, Hordeum Distichon (Barley) Extract, stearic acid, peppermint oil, tocopherol, witch hazel extract, castor oil, coconut oil, palm oil, propolis extract, d-panthenol, fragrance.
Yılan yağı özü, Arpa özü, Stearik asit, Nane yağı, Tokoferol, Cadı fındığı yağı, Hint yağı, Hindistan cevizi yağı, Palmiye yağı, Arı reçinesi, Dekspantenol, Esans

Yılan yağı özü içeriği:

Omega 3 ailesine ait doymamış yağ asitleri;
20% eicosa pentaenic acid (EPA) Eikosapentaenoik Asit
48% myristic acid (14:0)
10% stearic acid (18:0)
14% oleic acid (18:1?9)
7% linoleic acid (18:2?6) ve arachidonic acid (20:4?6)
Propolis Extract (Arı Reçinesi) , arılar tarafından ağaçların tomurcuk ve kabuklarından toplanan mum kıvamında kahverengimsi renkte reçineli bir maddedir. Mikroplara karşı etkili özellikleri nedeniyle, bu madde kovanların mikroplardan korunmasını sağlar. Propolisin anti mikrobik ve anti-enflamatuar etkileri olduğu görülmektedir.

Faydaları :

Anti bakteriyel, antifungal ve doku yenileyici, Trikofiton mantarını inhibe ederek tineanın (saçlı derinin mikotik (mantar) hastalıkları) iyileşmesini, Yanık enfeksiyonlarının önlenmesini, yanıkların iyileşmesini, Deri ülserlerinin iyileşmesini, Oldukça ızdırap veren decubitus ülserlerinin iyileşmesini, Ameliyat sonrası yaraların iyileşmesini hızlandırmaya yardımcı olur.

HAMAMELIS VIRGINIANA – WITCH HAZEL OIL (GÜVERCİN AĞACI-CADI FINDIĞI YAĞI):Yağ salgılanmasının düzenlenmesinde etkilidir. Kızarıklık ve hassasiyet oluşumunu önler. Ciltte kan dolaşımını hızlandırır.
PEPPERMINT OIL – NANE YAĞI: Yağlı, zayıf ve ince telli saçlarda saç tellerine maksimum seviyede hacim ve güç kazandırmayı destekler. Saça yeniden hacim, enerji ve parlaklık kazandırmaya yardımcı olur.
CASTOR OIL – HİNT YAĞI: Saçları güçlendirerek, dökülmesini önlemeye yardımcı olur.

COCONUT OIL – HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞI: Yıpranmış saç uçlarınıza bakım yaparak yumuşak ve parlak bir görünüm kazandırır. Saç dökülmesini önlemeye yardımcı olur.
PALM OIL – PALMİYE YAĞI: Saça dayanıklılık verir, nemlendirir.

HORDEUM DISTICHON – BARLEY EXTRACT ( ARPA ÖZÜ ): Hassas cildi rahatlatır ve cilde ihtiyacı olan bakımı sağlar. Kolojen kaybını önler ve ciltteki kolojeni korur.
TOKOFEROL: Vitamin E (tokoferol) antioksidan ve serbest radikal yakalayıcısı olup kapiller kan dolaşımını ve kollajen sentezini arttırır. Antienflamatuar etkiye sahiptir.
D-PANTHENOL – Dekspantenol: İyileştirici etkiye sahip. Tedavi edici özelliğinin yanında kıl köklerini besleyerek, uygulandığı bölge de kılların daha güçlü çıkmasını sağlayan maddedir.

kullanan varmı arkadaşlar ben sipariş verdim geldi kullanmaya başlıcam inş. faydasını görürüm

Kimsenin bir bilgisi yokmu ya duyan yada kullanan olmadımı hiç :S

Kobra Yılan Yağı Şampuanı,saç çıkartıcı,saç dökülmesi,saç bakımı

burdan aldım kargo dahil 25 tl daha 2 defa kullandım ve ciddi bir uzama oldu saçımdaki beyazlardan anlıyorum ki saçlarım baya inatçıdır uzamazdı böyle sevdim bu şampuanı hemde zahmetsiz

çok sevindim sizin adınıza umarım daha da uzar bizlede paylaşın lütfen.
kafam artık o kadar karışık ki denemediğimiz şey kalmadı hiç biride tatmin edemedi. sanırım burdaki bütün förmüllerin çok oluşu gözümüzü boyuyor ilk formülüme geri dönüş yapmayı düşünüyorum şampuanıma çam terebentin koymayı planlıyorum yine eskisi gibi.. ama bu sizin paylaştığınız da dikkatimi çekti sanırım bunu da deneyeceğim sizden güzel gelişmeler bekliyorum.

ınş. canım ama faydalı gibi çünkü boyayalı 3-4 hafta oldu 5- günde beyazlar çıkmaya başladı çokta az çıkmadı önümdeki bebe saçlarımda uzamış onuda ilk defa farkettim inş. belime kadar uzar :)

Back