Başarılar dilerim canım...inanırsan olur...kaydirigubbakcemile5
Şimdi ben ne yaptım anlatayım tam 3 bitmiş 4.cü günü yaşarken dayanamadım içtim bi tane sonra merkezi aradım hemen gel dediler gittim bi seans daha aldım döndüm.Anladım ki hakikaten ben farklıyım demiyceksin bir tane içer tutarım kendimi demiyceksin tamamen kapıyacaksın kapılarını.Arkadaşlar ben bu konuda çok şeyler okudum ettim sizlerde bakmışsınızdır eminim.En doğru bilgilendirme hakikaten Allen carr de.Bırakma niyetiniz olmasa bile okuyun allen carr'in sigarayı bırakmanın kolay yolu adlı kitabını.
Belki henüz çok erken ama kendimi o canavara karşı güçlü hissediyorum.Bıraktıktan bir kaç gün sonra yenilmezliği kalmıyo kolaylaşıyor.
Ben varya zerre kadar sizlerden farklı değildim bugünü yaşayıcağımı anca hayal ederdim.Öyle tuhaf gelgitler vardı ki içimde ki hala kırıntıları yok değil bıraktığın zaman boşlukta olacaksın sıkılacaksın hani hepimizin kaygıları....Öyle değil ama yaşadıkça anlıyorum sabah kalkıyorsun farklı bir enerjin oluyor hakikaten sigara insanın kanını donduran ağırlaştıran hımbıllaştıran bişey bu hemen 3-4 gün sonra farkediliyor.Başarmak duygusunu yaşıyosun bu gerçekten keyifli hergün ona karşı güçlendiğini hissediyorsun.
ıçmeyen biri olduğunda artık kokusu nasıl kötü geliyor anlatamam ben bana tahammül eden içmeyen arkadaşlarıma teşekkür edeceğim hakikaten berbat.Ben bu hale gelebildiysem inanaın hepiniz gelirsiniz.
Bıraktıktan sonra kaçamak içitiğimde ne hissettiğimi paylaşmak istiyorum sizlerle.Dedimki geçmiş kızım senden artık sen bunu içerken eski keyfi alamıyacaksın.Çünkü kaç gündür vücudumun onsuz halini yaşamaya başladım ya içerken nereni tıkadığını düşünerek soluyorsun olmuyor yani ....Böye işte Allah hepimize kurtulmak nasip etsin.
Selam benim çok şükür iyi gidiyor ara ara istiyosun tuhaf oluyorsun ama geçiyor çabucak çok şükür.Ama vücudum kesinlikle istemiyor artık bunu biliyorum.Tamamen psikolojik bir istek ama bu bir istek değil aslında şeytani bir duygu gibi ama çabuk geçiyor çok şükür.ALLEN CARR'I BENDE ıKı DEFA OKUDUM ıKıNCıDE DEDıKLERıNı DAHA ıYı ANLADIM.
Nasıl oluyorki? Bir kaç saatlik seminerde insanlar nasıl bırakabiliyor.merhaba ben de sigarayı 2 ay önce allencarr yöntemiyle bıraktım. 1 defa seminere katıldım ve o seminer de son sigaramı içtim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?