mümkün değil. akp buna izin vermez. bu koalisyonun ömrü kısa bu nedenleUmarim hayirli olur. Umarim mhp dedikleri arkasinda durur. Yolsuzluklarin uzerine gidilir , ak koyun kara koyun ortaya cikar !
Patlasin ozmaan zaten o koalisyon. Eger sonuc öyle olursa secmenide koyar tavrini ha koymalida..mümkün değil. akp buna izin vermez. bu koalisyonun ömrü kısa bu nedenle
eşimle aramızda sohbet ettik,4bakan yargılanmazinş milli eğitim bakanı mhp den olur ama bahçeli çözüm süreci için tavırlarından taviz vermez inş
adamdan ne kötülük görsünüzki,sol kaç defa başa gelmi bu ülkede allah askınakılıçtaroğlunun hevesi yine kursağında kaldı...boşa gitti noter imzalı belgesi....boşa gitti o kadar alkış tühhh...
evet gösterdi kendini mhp,o bahçeli seçim sonrası nasıl kükrüyordu yavMhp ye bosuna demiyirlar akepenin vagonu diye. Bravo bahceli akepe ne zaman sikissa koooos. Sonrada cik meydanlara ne serefsizliklerini birak nede adamliklarini. Demekki neymis, ayni seyin seyleriymissiniz....Ve buda oyunu mhpye veren abicagizima kapak olsun
sevmemem için bana birşey yapması gerekmiyor...halini tavrını siyasetini zekasını sevmiyorum bu adamın....adamdan ne kötülük görsünüzki,sol kaç defa başa gelmi bu ülkede allah askına
bence günahını alıyorsun,bahceli neler demediki şimdi aynı masaya oturuyorlar baksevmemem için bana birşey yapması gerekmiyor...halini tavrını siyasetini zekasını sevmiyorum bu adamın....
iktidar olmak için yapmadığı şey kalmadı...yine kucağı boş kaldı....bunu demek istedim...
iftira atmıyorum ki günahını alayım...ne yaptıysa onu söylüyorum....bence günahını alıyorsun,bahceli neler demediki şimdi aynı masaya oturuyorlar bak
Cryptic eğer dsp anap dönemindeki gibi herşeye olur dşyecekse bahçeli ben bu koalisyondan bişey anlamam yine bildiğin tek baş olur malesef nedense bahçeliyi severim ama güvenemiyorum bu konydaeşimle aramızda sohbet ettik,4bakan yargılanmaz
çözüm süreci durur diye
ben bir olayı dışında başka olayını duymadım sadece bir muhalefet gerek ok bu kadar üstüne gitmeye tabii sen bilirsiniftira atmıyorum ki günahını alayım...ne yaptıysa onu söylüyorum....
onun günahı da çekilmez
Helal olsun adamin gunahinida bildin ya..iftira atmıyorum ki günahını alayım...ne yaptıysa onu söylüyorum....
onun günahı da çekilmez
kimsenin günahı beni alakadar etmez....seni de etmese iyi olur...zira cayır cayır yanarken kılıçtaroğlu kurtaramaz seni...Helal olsun adamin gunahinida bildin ya..
Kilicdaroglunun gunahi bana , digerininki sana kabul mu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?