• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koah başlangıcı babam

zeholll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
1.741
2.853
133
31
Herkese merhaba. Sanırım en beni kahreden konuyu açıyorum buraya. Babamda ''koah diyemem ama başlangıcı'' diye doktorun söz ettiği bir durum var. Ve malum ülkemizdeki salgın...

Babamı kaybedeceğim için çok korkuyorum. Mezun olmama iki ay var. Yapacağımız bir sürü güzel şey vardı babamla. Okulun bitmesini bekliyorduk. Anlatırken bile sanki babamı kaybetmişim gibi konuşuyorum...

Babamı kaybedersem kendimi kaybederim. Elimden gelse bi fanusa koyacağım. Her gün ona fazlaca sarılıyorum. Bu belki son yediğimiz yemek olabilir diye ona daha çok bakarak yemek yiyorum.Babam 51 yaşında bunun yanında kalp rahatsızlığı ve yüksek tansiyonu var. Bu salgında babamı kaybetme korkusundan aklımı yitireceğim.

Biraz sakin kalmaya çalışın, benimde babam kanser hastası, annem kalp, bende ise hem başlangıç düzeyinde kalp hastalığı hem de romatizmal hastalık var. Bağışıklık baskılayıcı ilaçlar kullanıyorum. Üstelik işe gitmek zorundayım. Bu durumda yapılması gereken kurallara dikkat etmek, minimum insanla temasta olmak ve bol bol dua etmek. Babanıza acil şifalar diliyorum.

Sarilmayin lutfen. Severken oldurceksiniz. Allah korusun siz atlatirsiniz ama.babaniza gecmesin. Ben yaninda hapsurmaya bile.korkuyrm ya virus bulastysa ona gecmesin diye. Koah, sekee hastasi, tansiyon o yaslardaki herkesde illa bir tanesi var hepimiz ayni dertteyiz üzulmeyin babanizla hayal kurmaya devam edin

Herhangi bir hastalığı olmayan bir sevdiğimizle de yediğimiz son yemek olabilir. 🤷🏻‍♀️ Benim de babam hasta beyin kanaması geçirdi 1.5 ay yoğun bakim çok agir bir ameliyat ve sol tarafı felcli kaldı. Kolunu hiç kullanamiuor ev icinde anca ihtiyaçlarını gideriyor. Görsen dağ gibi 3 katım bi adam. Ama aklım çıkıyor bu virüsten onun için. Bin tane ilaç kullanıyor. Çok uzun zaman oldu görmeye gidemiyorum. Ama ona bir şey yansıtmıyorum. Biz de ölebiliriz aniden her şey olabilir. Babanıza bir şey yansıtmayın lütfen. 😔

Emin olun yaşı 25 35 arası değişen jenerasyonlar olarak çoğumuzun anne babası kronik hasta
Hepimiz şu an aynı tedirginlikleri yaşıyoruz

Tedbir alıp tevekkül edeceğiz yapacak bişey yok :(

Tere otu yesin 2 günde 1 demet bitirsin 12 günde 6 demet bitirsin sonra ara versin aynı şekilde 1 ay sonra tekrarlasın taze olsun sararmışları yemesin sökemediklerini söker nefes alması rahatlar

Herkese merhaba. Sanırım en beni kahreden konuyu açıyorum buraya. Babamda ''koah diyemem ama başlangıcı'' diye doktorun söz ettiği bir durum var. Ve malum ülkemizdeki salgın...

Babamı kaybedeceğim için çok korkuyorum. Mezun olmama iki ay var. Yapacağımız bir sürü güzel şey vardı babamla. Okulun bitmesini bekliyorduk. Anlatırken bile sanki babamı kaybetmişim gibi konuşuyorum...

Babamı kaybedersem kendimi kaybederim. Elimden gelse bi fanusa koyacağım. Her gün ona fazlaca sarılıyorum. Bu belki son yediğimiz yemek olabilir diye ona daha çok bakarak yemek yiyorum.Babam 51 yaşında bunun yanında kalp rahatsızlığı ve yüksek tansiyonu var. Bu salgında babamı kaybetme korkusundan aklımı yitireceğim.
Babam kalp şeker ve koah hastası. Yaklaşık 4 senedir bu teşhis ile yaşıyor ilaçları var sürekli kullanıyor. Hiç bişey olmadı dikkat ederse sağlıklı yaşamaya çalışırsa ve bu süreçte izole olursa hiç bişey olmaz merak etmeyin

Fanus a değilde cidden eve koyun ve sizde az gidin yanına sizden birsey geçmesin .. 95 yaşında dedemiz yenmiş hastalığı Allah büyük ☺️☺️☺️☺️

Herhangi bir hastalığı olmayan bir sevdiğimizle de yediğimiz son yemek olabilir. 🤷🏻‍♀️ Benim de babam hasta beyin kanaması geçirdi 1.5 ay yoğun bakim çok agir bir ameliyat ve sol tarafı felcli kaldı. Kolunu hiç kullanamiuor ev icinde anca ihtiyaçlarını gideriyor. Görsen dağ gibi 3 katım bi adam. Ama aklım çıkıyor bu virüsten onun için. Bin tane ilaç kullanıyor. Çok uzun zaman oldu görmeye gidemiyorum. Ama ona bir şey yansıtmıyorum. Biz de ölebiliriz aniden her şey olabilir. Babanıza bir şey yansıtmayın lütfen. 😔
Rabbim acil şifalar versin babana. Her isini kolaylaştırsın INŞAALLAH

Anlamadım niye kaybediyorsunuz hemen ya? Benim babam da 51 yaşında ve neredeyse 10 senedir koah başlangıç durumunda. Tedavi gördü, sigara içiyordu bıraktı, şu anda da işini gücünü bıraktı kendini izole etti oturuyor evinde. Kötü düşünmeyin hemen öyle geçmiş olsun.

Back