Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben memnun kalmadım ınsallah sana faydası olur hangı sube bakırkoy ve merkezı yerler fena degılmıs ama dıgerlerı ıcın pek umutlu degılım ..![]()
sorması ayıp kaç liraya kayıt oldun.son sınıfta mı okuyorsun.bende oğlumu 11. sınıf için finale kayıt ettirdim.bende iyimi yaptım kötümü bilmiyorum.dershane çok olunca tercihde zor..Allah yardımcın olsun.
canım öncelikle hayırlı olsunopuyorumnanaktan
umarım sınavı kazanır istediğin bölüme girersin..Allah yardımcı olsun hepimize..:Saruboceq:
bende kayıt olmayı düşünüyorum da dersane ne zaman başıyor? ilk sınav tarihi falan?
canım mrbhihoyyytben kültür dershanesinde 2 yıl öğretmenlik yapmış biri olarak tavsiye ederim ki şu anda ilköğretimdeyim ama tekrar kültürde olsam diye bazen düşünüyorum..gerçekten çok ii bir dershane ben oks deydim ama öss de çok iyi..kurumsal bir dershane için rahat olsun bir öğretmen olarak tavsiye ederim:hooray:
teşekkür ederim tatlım..dersane 7 ekimde başlıyor 5-6 ekim sınf belirleme sınavı..
ya bende kültür hakkında sorucam. ben feme yazıldım bu 2. girişim olcak sınava ve össden yaptığım puanla kültüre bedava gideblcem bunu bugn öğrendm femden kaydımı alıp bedava gideblrm ama kültre güvenmyrm 2 mlyr için bu deişikliği yapmalımıyım.kültürün kaynakları bile ii deil bence