klozetteki su izleri

goldenpink

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2012
1.025
4
0
İstanbul
kızlar domestosla da ovsam cifle de ovsam klozetin içinde sarı sarı su lekeleri geçmiyor nasıl geçirebilirim bi fikriniz vardır elbet..
hani sifondan gelen suyun bıraktığı sarı izlerden bahsediyorum

porçözden korkuyorum ben:)
komik geliyor ama gereksiz endişelerim yüzünden böyle gereksiz korkular da yaşıyorum.ya bi yerime değer de yakarsa ya solurda ciğerlerim yanarsa diye almıyorum porçöz:)
düdüklü tencereden de korkarım aynı şekilde,patlar da kapak yüzüme çarparsa diye,konuyla alakasız oldu ama
karbonat mı ne temizlikte kullanılıyodu ya o temizler mi acaba?

Cillit bang ve domestosun kireç çözücüsünü kullanıyorum. Gerçi klozetimde sorun olmuyor ama normal domestos 1 temizliyorsa, bu dediğim ürünler 3 temizliyor. Ayrıca fırça veya sünger yerine zımpara kağıdı deneyebilirsiniz. Tabii klozetiniz porselen falan değilse. Karbonat ve sirke de çözüm olabilir. İkisi de beyazlatıcı özellik taşır.

teşekkür ederim,karbonat da sirke de var evde ama diğerleri yok.alayım onlardan olmazsa.önceden olmuyordu yeni olmaya başladı bu lekeler,sifonun içine de döksem bişeyler olur mu ki acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…