klozet temizliği hakkında

ç i d o

M U C İ Z E M...
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2008
1.969
95
41
kızlar klozeti temizlerken nasıl bir bez kullanıyorsunuz hangi deterjanı falan. malum sürekli temiz olması gereken bir yer. birde yeni taşındım da klozetin içinde sarı sarı lekeler var çıkaramadım pas gibi bişey. nasıl çıkartırım aynı sorunla karşılaşan oldumu. tecrübelerinizden faydalanmak isterim.

O sarı lekeler dediğinin domestosla geçeceğini düşünüyorum,gece domestosu sık,klazetin kapağını kapat sabaha kadar kalsın.sabah temizlenmiş olur,yine geçmezse tuzruhu dökersin hemen temizler ama sakın ikisini karıştırma zehirlenirsin.tuzruhunu başka yerde de kullanma,sadece klozetteki temizlenmeyen sarı kireç kalıntılarına dökersin.soluma,camları da aç evi havalandır.
Benim banyomda halı var o yüzden şöyle temizliyorum:eldivenlerimi takıyorum,sadece klozet için kullandığım bir sarı bez var,ona domestos döküp kapağı,oturağı,sifon düğmesinin olduğu yeri daha doğrusu içi hariç her bir yanını güzelce bastıra bastıra siliyorum ve duruluyorum.içine de yine domestos sıkıp fırçalıyorum mis gibi oluyor içime siniyor.her zaman porselen gibi bembeyaz kalıyor.eğer halı olmasaydı yine domestosu içine dışına döker içini klozet fırçasıyla,dışını da araba yıkama fırçası gibi yumuşak fırçayla yıkar sonra tüm banyoyu da fırçalar köpürtür,durular sonra çekpasla çeker çıkardım.oh mis.

O sarı lekeler dediğinin domestosla geçeceğini düşünüyorum,gece domestosu sık,klazetin kapağını kapat sabaha kadar kalsın.sabah temizlenmiş olur,yine geçmezse tuzruhu dökersin hemen temizler ama sakın ikisini karıştırma zehirlenirsin.tuzruhunu başka yerde de kullanma,sadece klozetteki temizlenmeyen sarı kireç kalıntılarına dökersin.soluma,camları da aç evi havalandır.
Benim banyomda halı var o yüzden şöyle temizliyorum:eldivenlerimi takıyorum,sadece klozet için kullandığım bir sarı bez var,ona domestos döküp kapağı,oturağı,sifon düğmesinin olduğu yeri daha doğrusu içi hariç her bir yanını güzelce bastıra bastıra siliyorum ve duruluyorum.içine de yine domestos sıkıp fırçalıyorum mis gibi oluyor içime siniyor.her zaman porselen gibi bembeyaz kalıyor.eğer halı olmasaydı yine domestosu içine dışına döker içini klozet fırçasıyla,dışını da araba yıkama fırçası gibi yumuşak fırçayla yıkar sonra tüm banyoyu da fırçalar köpürtür,durular sonra çekpasla çeker çıkardım.oh mis.

ayyy canım benim o kadar güzel anlatmışsın ki. gözümde bir bir canlandı.bende bir eldiven alayım. anlattığın şekilde temizleyim.halımda yok banyom küçük zaten. çook teşekkür ederim.

ayyy canım benim o kadar güzel anlatmışsın ki. gözümde bir bir canlandı.bende bir eldiven alayım. anlattığın şekilde temizleyim.halımda yok banyom küçük zaten. çook teşekkür ederim.

rica ederim canım,3yaşında oğlum var,tuvaletini yaparken eli kolu rahat durmuyor,klozetinin kapağına,oturağına dokunuyor,sifonu ben çekeyim diyor.böyle anlattığım gibi temizlediğim için içim rahat oluyor,elini lağıma sokmuş gibi hissetmiyorum :)

aynen canım benimde 3 yaşımda oğlum var otururken eliyle tutuyor. içim rahat etmiyor. birde sürekli temiz kalması gereken bir yer. o yüzden bu konuyu açtım. kim neyle temizliyor nasıl temizliyor. amway ın ürününü tavsiye etmiş arkadaşlar ondan araştırıyorum satan bulursam alcam. 1çifte eldiven :)

Bende merak ettim,kullananlar adını tam olarak yazarlarsa seviniriz.bir de banyoda duşakabin camları için kullanılan bir ürün varmış,onu da kullananlar çok memnun.satan kişiler bilir,bende öğreneyim

Halıfleksmi var? sağlıklı bir seçim değil ki ama :44:

Halıfleksmi var? sağlıklı bir seçim değil ki ama :44:

yok halıfleks değil,halı bile değil aslında,biri klozet takımının yolluğu,diğeri yine şu altı kaydırmazlı ince yolluklardan,1,5 metrekare falan.iki üç haftada bir makineye atıyorum.bunları sermesem kışın fayanslar buz gibi oluyor,çocuk var mecburen kullanıyorum.

yok halıfleks değil,halı bile değil aslında,biri klozet takımının yolluğu,diğeri yine şu altı kaydırmazlı ince yolluklardan,1,5 metrekare falan.iki üç haftada bir makineye atıyorum.bunları sermesem kışın fayanslar buz gibi oluyor,çocuk var mecburen kullanıyorum.

:KK1: hııı anladım.. kusura bakma olurmu yanlış anladım birde tuhaf geldi yani... teşekkür ederim cevabınız için :KK34:

Ben de eski evimdeyken e oturulan kısmı rezervuar kısmını elime eldivenimi takıp çamaşır suyu döküp süngerle bi güzel ovalar sonra sa su dökerdim mis gibi olurdu. Şimdiki evimde gider sorunu var su dökünce yayılıyor banyoya böyle temizleyemiyorum :KK43: yani yine çamaşır suyuyla siliyorum ama yıkamak gibisi yok içim çok rahat değil. :44:

Elime eldivenleri takıyorum ve bi tane bulaşık süngeri alıp klozetin içini cifliyorum
ardından süngerle eldiveni çöpe atıyorum

Merhaba arkadaşlar çocuklarım küçük, klozeti sürekli temiz tutmam gerekiyor ama çok fazla kimyasala maruz kalmalarını da istemiyorum hangi deterjanı önerirsiniz?

X