• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Klorane yaban mersini

victoria_seras

Guru
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2009
162
7
318
Bugün eczanede saç analizi yaptırdım saçlarımda aşırı yağlanmadan dolayı kepek problemi olduğunu söyledi ve fransız ürünü olan klorane adlı şampuanı önerdi aldım fakat ne zamana kadar etkisini gösterir bilmiyorum eğer kullananlar varsa yorum yazarlarsa sevinirim )=

@Tugba81 canım mesajlarım 100'ü geçmediği için özelden mesajına cevap veremedim o yüzden açtığım konuda cevaplıyorum sorunu .(

Bu bahsettiğim şampuanın fiyatı ucuz olduğu için aldım saçımda aşırı derecede kepek yaptığı için direk çöpe attım eczaneye giderek tekrar saç analizi yaptırdım bu seferde kepekten dolayı saç köklerim kapanmıştı :( bana DUCRAY KELUAL ve DUCRAY ELUTİON isimli şampuanları kullanmamı önerdiler yalnız fiyatı epey pahalı bu şampuanların benim psikolojim bozulmuştu artık saçlarım yüzünden parayı gözden çıkardım aldım 1 buçuk ay kullandım saçlarımdaki yağlanmaya bir faydası olmadı tekrar gittim eczaneye saç analizi yaptıklarında saç diplerimdeki kapanmaların açıldığını gördüm :) sonra bana saçlarımdaki yağlanma sorunu içinde DUCRAY ARGEAL isimli şampuanı önerdi eczacı hanım 2 haftadır kullanıyorum gayet memnunum önceden yıkadıktan hemen ertesi gün yağlanan saçlarım şimdi 4-5 günde yağlanıyo eğer seninde saç diplerinde kapanmalar varsa kepekten dolayı bahsettiğim şampuanları denemeni tavsite ederim ama sadece yağlanma sorunun varsa DUCRAY ARGEAL kullanabilirsin tabi bende etkisini gösterdi diye sendede aynı etkiyi gösterirmi bilemem o yüzden ilk önce saç analizi yaptır daha sonra seni yönlendir diye düşünüyorum dilerim en kısa sürede kurtulursun sende bu sorundan.

Son düzenleme:
Back