Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şampuan ve Saç KremleriKlorane sampuan kullanan var mı?
kızlar ben testerini almıstm eczaneden ve iki yıkamada bile çok iyi geldı acba devamlı kullanımda nasıl olur etkısı kullanan varmı kızlar?yada yıpranmış saça dermokometık bi sampuan önerırmısınız
Kizlar ben de yogun sac dokulmesi sebebi ile eczaneye gittigimde bu urunu onerdiler ve cok etkili oldugunu soylediler.bugun kullanmaya basliyorum.etkilerini burada sizinle paylasacagim. Bu arada urun 400 ml fiyat 35 tl.
Kizlar ben de yogun sac dokulmesi sebebi ile eczaneye gittigimde bu urunu onerdiler ve cok etkili oldugunu soylediler.bugun kullanmaya basliyorum.etkilerini burada sizinle paylasacagim. Bu arada urun 400 ml fiyat 35 tl.
Aslında kullandığım sampuandan memnunum ama dökülme hala devam ediyor benim de.Sanırım seninki de kinin içeren ürün.Nasıl gidiyor yazarsan sevinirim cok.
Doğumdan sonra saçlarım çok fazla dökülmeye başladı, ben de klorane kinin içeren şampuanını, saç kremini ve quianafort bakım ampullerini aldım inşallah işe yarar kullanıp sonucu yazarım.