• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Klorane sampuan kullanan var mı?

dersimm

ne mutlu İNSANIM diyene
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2010
1.070
3
158
Ankara
kızlar ben testerini almıstm eczaneden ve iki yıkamada bile çok iyi geldı acba devamlı kullanımda nasıl olur etkısı kullanan varmı kızlar?yada yıpranmış saça dermokometık bi sampuan önerırmısınız

bende bu urunun adını bı dergıde duydum deneme fırsatım olmadı sacları guclendırdıgnı duymustum rıca etsem fıyatını yazabılır mısın?

canım fiyat 19 tl idi.sanırım kullanan yok ama forumda.ben kullanırsam yazarım artık

ben klorane kinin şampuanı kullanıyorum ve çok memnunum 200 ml 22 lira saçlarım çabucak uzadı bu şampuanla =)

Kizlar ben de yogun sac dokulmesi sebebi ile eczaneye gittigimde bu urunu onerdiler ve cok etkili oldugunu soylediler.bugun kullanmaya basliyorum.etkilerini burada sizinle paylasacagim. Bu arada urun 400 ml fiyat 35 tl.

Kizlar ben de yogun sac dokulmesi sebebi ile eczaneye gittigimde bu urunu onerdiler ve cok etkili oldugunu soylediler.bugun kullanmaya basliyorum.etkilerini burada sizinle paylasacagim. Bu arada urun 400 ml fiyat 35 tl.

Aslında kullandığım sampuandan memnunum ama dökülme hala devam ediyor benim de.Sanırım seninki de kinin içeren ürün.Nasıl gidiyor yazarsan sevinirim cok.

Doğumdan sonra saçlarım çok fazla dökülmeye başladı, ben de klorane kinin içeren şampuanını, saç kremini ve quianafort bakım ampullerini aldım inşallah işe yarar kullanıp sonucu yazarım.

Back