klomenn

folower

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2014
1.114
1.754
35
kızlar bizde de sperm sayı sorunu vardı.eşim 3ay klomen trental carniten kullandı su an sayımız 35.000 000 oldu çok şükür. ama hareket de sıkıntı var su an onu da proxeed plus kullanmaya basladık. eşi klomen kullanan var ve sonuc merak edıyorsa yazayım ıstedım.ıns hareket problemınıde aşarız.mujdeli haberler verırız :)

Bu kullandığın ilaçları doktor kontrolünde mi kullandiniz canim birde onceki sayiniz kaçtı ne kadar sure kullandin baska takviyeler yaptin mi. Cok soru sordum ama affet. Rabbim tez zamanda neticesini almak nasip etsin inşallah

Havuc suyu denedin mi canim hareketlilikte cok onemliymis. Cok memnun kalan var

Merhaba
öncelikle cok teşekkür ederim güzel dileklerin için Rabbim herkesin gönlündekini versin. canm biraz uzun olcak. Ilk once sayımız 12 milyondu. Sonra doktor klo
merhaba canm guzel dıleklerın ıcın cok tesekkur ederım.rabbım herkeın gonlune gore versın. bızım ılk tedavıye baslamadan oncekı sayımız 12 mılyondu. sonra tedavıye basladı eşim klomen trental evıcap carniten kullandı..ılk bırıncı ay da sayı 4 mılyona düştü. ama bu 3aylık bır tedavıydı.moral bozmadık 3 ay kullandı eşim gecen ay test yaptırdık 35 mılyon olmuştu. tabı keçiboynuzu kürü de yaptım 3 ay boyunca. cok sukur sayıyı hallettık.ınsallah daha da yukselır.. hız problemımız var doktor yukarıdakı ılaclara devam dedı ve ek olarak proxeed plus verdı.bu da 3 aylık bır tedavı. bellı olmaz bu surecte de gebe kalabılırsın dedı doktor.ınsallah rabbım hayırlısını versın..sımdı de 3 ay boyunca havuc suyu denıcez bakalım hakkımızda hayırlısı :)

Masallah canim masallah kirk bin keere... :) boyle seyleri duyunca cok mutlu oluyorum. Csnim 3 ay havuç suyu demişsin ama çok degil mi? Cok seker içeriyor canim onu cok ddikkatli kullanmalısınız. .. rabbim bebeginin kokusunu almayi nasip etsin canim benim. Bizde sayi 1 milyonun altinda oldugu icin dr ilac vermedi çocuğun olmaz deyip kovalamis çok aci

canım benım daha havuc suyu vermedım bu ay baslıcaz nasıp olursa.dogru dıyorsun doktora danısırım seker oranı kısmını.. olur mu oyle sey nasıl doktormus o oyle.allahtan ümit kesılmez.bende cok agladım cok uzuldum.yukselmezse ne yaparız dedım..rabbıme cok sukur..içinizi ferah tutun moral bozmayın.doktor degıstır mutlaka en ıyı doktoru bulmaya calıs.hepsı aynısını derse aşılama yaptırırsın.rabbim herkese nasıp etsın tek duam allahım mahrum bırakmasın herkesın yuzunu guldursun ınsallahhh

canm benım allah gonlune gore versın.moralınızı bozmayın olur mu.ınsallah guzel haberler verebılırım bende. sende oldu mucizem geldi diye verırsın ınsallah kendıne ıyı bak.

Merhabalar lütfen yardımcı olun banada perşembe günü catlatma iğnesi oldum doktor iki tane yumurtan oluştu dedi fakat bu benim 4 cu catlatma ignem ilk hamileliğin kendiliğinden tedavisiz oldu sonra bir daha kendiligimden hamile kalamadim ve catlatma ignesiyle ikinci hamileligim gerçekleşti oda düştü şimdi catlatma iğnesi ilede hamile kalamadim inş bu sefer olur benim sorum şu ilk defa bu catlatma ignesinden yumurtalarınolduğu yerde ağrı var acaba normalmi bu agri 2/yumurta olması güzel bir şey miağrıların sebebi ne acaba tutmadida ondanmi bugün agrim yoktu hiç akşam ilişkiye girdik eşimle ilişki sırasında müthiş agrim oldu acaba neden

Merhaba canım klomen kullanmadım hiç. Eşim kullandı. Yalnız tup bebek yaptırdım ben o tedavi sırasında çatlama iğnesi oldum.evet ağrı olmasi normal. 2 yumurtanın mi oluşmuş anlayamadım. Ben tüp bebek tedavisinde 12 yumurtam olmuş. 12 sini aldılar. Ama tabi is burda bitmiyor. Sadece 6 tanesi olgundu.
Tüp bebek tedavisinde kullanılan çatlama ignesiyle sizin kullandığınız aynı mı bilemiyorum. Size sadece şunu soylim biliyorum çok zor ama kafanızdan atın bebek düşüncenizi inanin o kadar çok etkiliyor ki psikolojiyi imkansız duruma getiriyor nerdeyse. Benim mesela 2 yıldır olmuyor ne tadaviler ne doktorlar. Hala da bişey yok. 1 tane dondurulmus embriyom var. İnşallah nasip olursa onu deniyecegim. Allah gönlünüze göre versin. Her şeyde bir hayır vardır. Kafanıza çok takmayin. Xamani gelince olucak allahın izniyle.sağlıcakla kalın.

İnfertılıte tedavısı goren bırı olarak hıc hazetmedıgım ve duymamak için kımseyle durumumu paylasmadıgım sozler;
Stres yapma
Kafandan bu konuyu at
Nasıl olacaksa tedavı gorup bunu ypmak. İlaclarla hormonların yakınlıgını dusunursek:) en guzeli pozitif dusunmek :)

Ne yapalım peki canım söyle bakalım. İnan senin duymak istemediğin o lafları bende duymak istemiyorum emin ol.

Ne yapalım peki canım söyle bakalım. İnan senin duymak istemediğin o lafları bende duymak istemiyorum emin ol.
Pozitif olalım
Umutla bekleyelim umutsuzlukla degıl
Boylesı daha sempatık geliyor kulaga. Biliyorum canım hıcbırımız duymak istemıyoruz. Benımkıde bır fıkır tabı. Bana boylesı daha zararsız gelıyor. Tam umutsuzluğa kapılıyorumki dusunce gucundekı pozıtıf kısma yogunlasıyorum. :)

erhaba kızlar 3 buçuk yıldır evliyim. 1 yıldır korunmuyoruz ama malesef hamile kalamadım doktora gittik Bi sorun yok. Klomen kullanıyorum 5 aydır falan. Çatlatma iğnesi yapmıyor doktorum çatlamanda sorun yok diyor. Bu arada 26 yaşındayım. Şu an adetime 1 hafta var. Kasık Ağrı'larım var özellikle sol kasık. Dün feci bir bel Ağrı'sıyla uyandım ama bugün geçti gibi. İnsan buna üzülür mü üzülüyo işte :) bide dün içimde Bi alev topu var gibiydi. Bugün oda geçti gibi :)) sadece solkaşığımda arada sancı gibi ağrı gibi Bi his var. Ne dersiniz olmuş mudur sizce?

Canım. Kendi adıma ne dersem yalan olur. Umut vermek istemem.zamanı gelince görürsün ins. Bu tür hissiyatlara girme çok yipranirsin bence.biraz sabret adet tarihine kadar en doğrusu o zaman belli olur zaten.bi kaç doktora git tek doktorla kalma derim.

Evet Can'ım gerçekten yıpranıyorum farkındayım sanırım bikaç ay sonra başka Bi doktor daha denycm ne zor işler ya Allah herkesin gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…