- 24 Şubat 2016
- 291
- 354
- 33
- Konu Sahibi Denizzz0101
Klomen Kullanan arkadaşlarım kaçıncı ayınızda hamile kaldınız ve yumurtanız kaç mm idi ? İğne vuruldunuz mu :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Klomeni doktorlar kime verio bende klomen kullanip o ay hamile kalan cok duydum bende kullanmak istiyorum acaba ne icin klomen veriolar adet duzensizligindemiKlomen Kullanan arkadaşlarım kaçıncı ayınızda hamile kaldınız ve yumurtanız kaç mm idi ? İğne vuruldunuz mu :)
Canım yok adetim düzeniyle alakasız 1 sene korunmayıp hamike kalamıyosannveriyoe doktor doktora gidip sorabilirsin canım ben klomen istiyorum diye bu sadece planlı bi hamilelşk yumurtamı takip ediyor ne kadar büyüdüğüne bakıyor istediği boyut olunca iğne yapıyo yani ve sana ilşki için gün veriyor canımKlomeni doktorlar kime verio bende klomen kullanip o ay hamile kalan cok duydum bende kullanmak istiyorum acaba ne icin klomen veriolar adet duzensizligindemi
Test yaptın mı canım tedavini bırakma çünkü klomen kesintisiz kullanılmalı mesala bi kaç ay içmesen sonra yine başlasan 1.tedavi olarak sayılıyor. Yani önemli bu süreç. Birinci de fazla kalan uok zaten iki üç falan çoğunluklaBu ay ben kullandim. Adetim 25 de yani yarin ama dün aksam pembe sulu akinti geldi bir defa bugün de kahverengi ye dönüşmüş bir günlük ped kirletmeyecek kadar. Sanırım bu ayda olmadı.
Nasıl yani karşılamıyoeuz 17 mm için iğnenvuruldun mu 18 21 arası iğnenvuruyplar yoksa kist oluşuyor yumurtalaman güzel 3 tane ama 17 için iğnenvurdu mu canom doktorunBen bu ay kullandım klomen bi defa kontrole gittim 3 tane yumurta oluşmuş 2si 17 biri de 13müş muhtemelen bugün ovulasyon günüm ama eşimle karşılamıyoruz
Oo ozmn hic sansim yok ben bir yıllik evliyim bir kurtaj birde kimyasal gebelik yasadim acaba bu haldede verirlermi bide ben ilcedeyim doktok yok merkezede uzaktayizCanım yok adetim düzeniyle alakasız 1 sene korunmayıp hamike kalamıyosannveriyoe doktor doktora gidip sorabilirsin canım ben klomen istiyorum diye bu sadece planlı bi hamilelşk yumurtamı takip ediyor ne kadar büyüdüğüne bakıyor istediği boyut olunca iğne yapıyo yani ve sana ilşki için gün veriyor canım
verir tabi canım sne doktora git ben klomen istiyorum de gerekli testleri yapsın sana bu işler şakaya gelmez güzel bi doktora git rahim filmi çektirdin mi ? Ben her şeyi araştırdım valla çünkü bu süreç önemli bi süreç canım inşalllah kalırsın hemen hamike :)Oo ozmn hic sansim yok ben bir yıllik evliyim bir kurtaj birde kimyasal gebelik yasadim acaba bu haldede verirlermi bide ben ilcedeyim doktok yok merkezede uzaktayiz
Ya ben hep kendimi nasil tesseli ediorm biliomsn ilki dustu diorm ki en azindan hamile kalabiliorm oluo yani bide doktor kurtajda hersey normal rahmin tertemiz dedi hic korunma bende oyle yaptm iki ay sonra tekrar kaldm ama kimyasal oldu buda genelde kadinlarda farkina varmadan oluomus bide bnm adetlerim hep duzenli hic gecmez diorm bi sıkıntı olsa duzensiz olurdu sinyal verirdi yani ondn daha 4. Ay bu 1 ay korundk yani 3 aydir deniorm bikac ay daha bekliym dio sence ne yapmliymverir tabi canım sne doktora git ben klomen istiyorum de gerekli testleri yapsın sana bu işler şakaya gelmez güzel bi doktora git rahim filmi çektirdin mi ? Ben her şeyi araştırdım valla çünkü bu süreç önemli bi süreç canım inşalllah kalırsın hemen hamike :)
Sen nekadarlik evlisn cnmverir tabi canım sne doktora git ben klomen istiyorum de gerekli testleri yapsın sana bu işler şakaya gelmez güzel bi doktora git rahim filmi çektirdin mi ? Ben her şeyi araştırdım valla çünkü bu süreç önemli bi süreç canım inşalllah kalırsın hemen hamike :)
canım benim benim arkadaşım 1 senede 3 düşük yaptı mesela şuan hamile. Sadece stress yüzünden bunlar olıyor yoksa hamilelik nasip meselesi . Bence güzelce stressden uzak dur önce düşünme düşünemdiğin zaman oluyo. İlşkiden sonra hemen kalkma mesela bu tür şeyler önemliYa ben hep kendimi nasil tesseli ediorm biliomsn ilki dustu diorm ki en azindan hamile kalabiliorm oluo yani bide doktor kurtajda hersey normal rahmin tertemiz dedi hic korunma bende oyle yaptm iki ay sonra tekrar kaldm ama kimyasal oldu buda genelde kadinlarda farkina varmadan oluomus bide bnm adetlerim hep duzenli hic gecmez diorm bi sıkıntı olsa duzensiz olurdu sinyal verirdi yani ondn daha 4. Ay bu 1 ay korundk yani 3 aydir deniorm bikac ay daha bekliym dio sence ne yapmliym
Bende 1 seneyi geçti evleneli ama benim eşimin bi sorunu yok ama kalamadım hiç hamileSen nekadarlik evlisn cnm
Sadece aklından at mesela araştırma bişey düşünme. Kendini bebek diye sartlama çünkü sen zaten kalmışsson hamike kalabiliyosun ama bi kaç ay da ancak olur şimdi çünkü rahim güzdlce dinleniyo . Ha bi de meryem süresini oku 41 gün. Her gün bitane. Bide sürekli ya varis çek . Bunlar hep önemli şeylercanım benim benim arkadaşım 1 senede 3 düşük yaptı mesela şuan hamile. Sadece stress yüzünden bunlar olıyor yoksa hamilelik nasip meselesi . Bence güzelce stressden uzak dur önce düşünme düşünemdiğin zaman oluyo. İlşkiden sonra hemen kalkma mesela bu tür şeyler önemli
Bende 3 ağustos hadi inşalllah hepimiz hamile kalırız :))Bende bu ay ilk kez klomen kullandim 2 ymurta var 17 mm igne de yapti doktor 2 tane . 2 gun sonra gittim catlamis dedi . Beklemedeyiz bat 4 agustos 10 gunvar daha
Yok canım doktor kendisinin çatlamasını bekleyecez ayın 1inde kanda progesteron baktıracam ona göre belli olacakmış çatlayıp çatlamadığı. Eşimle iş saatlerimiz çakışıyor ben gündüz çalışıyorum o gece denk gelemiyoruz yaniNasıl yani karşılamıyoeuz 17 mm için iğnenvuruldun mu 18 21 arası iğnenvuruyplar yoksa kist oluşuyor yumurtalaman güzel 3 tane ama 17 için iğnenvurdu mu canom doktorun
Kaç gün ilşki dedi doktor sana canımBende 3 ağustos hadi inşalllah hepimiz hamile kalırız :))