• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomenle tedavi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Jade25

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2020
89
28
3
30
Arkadaşlar ben 1,5 yıllık evliyim ama hiç korunmadim geçen 2 ay önce doktora gittim sıkıntın yok dedi ilaç verdi kullan dim hamile kalmadim tekrar gittim geçen hafta klomen baslatti olurmu dersiniz

Arkadaşlar ben 1,5 yıllık evliyim ama hiç korunmadim geçen 2 ay önce doktora gittim sıkıntın yok dedi ilaç verdi kullan dim hamile kalmadim tekrar gittim geçen hafta klomen baslatti olurmu dersiniz
Benimde bir buçuk yıl olmadı cnm geçen ay klomen kullandım . Çok şükür şuan hamileyim. Ama sürekli yattım hiç iş yapmadım ve yaparken hiç çocuk düşünmedim keyfime baktım. Birde herşeyi saatli düzenli yaptım ilacida eksiksiz içtim

Olur neden olmasın ama bebek düşüncesini kafandan atmalısın.

Olur aynn bende 1 yil ugrastm olmuyodu stres yapiyodum bu ay sadece kafamdan atacak ne varsa onu yaptm bi de baktm test gunu ve pozitf ben bide yaki kullandm 2 gün klomenden sonra

Benimde bir buçuk yıl olmadı cnm geçen ay klomen kullandım . Çok şükür şuan hamileyim. Ama sürekli yattım hiç iş yapmadım ve yaparken hiç çocuk düşünmedim keyfime baktım. Birde herşeyi saatli düzenli yaptım ilacida eksiksiz içtim

Ben çalışıyorum tekstilde bütün gün ayaktayım insallah bu durum sknti yapmaz 😒

Ben 4 aydır klomen kullanıyorum hala mutlu haberi alamadım. Takıldığın bir şey olursa bana sor. 🤣 2 ke, de çatlatma iğnesi oldum. Yapmadığı belirti kalmadı. Sakın belirtilerini dinleme. 🤗

Ben 4 aydır klomen kullanıyorum hala mutlu haberi alamadım. Takıldığın bir şey olursa bana sor. 🤣 2 ke, de çatlatma iğnesi oldum. Yapmadığı belirti kalmadı. Sakın belirtilerini dinleme. 🤗
Hımm anladım bana klomen kullan gel iğne yapicam dedi bu ay 26 snda

Merhaba kizlar bir şey sormak istiyorum ben klomen 5 gün günde 2 adet kullandım doktorum söyledi yumurta tembelligi var dedi bitti bugün kontrole gittim yumurta oluşmuş dedi peki çatlatma iğnesi dedim gerek yok dedi aklım takıldı çatlatma iğnesi vurmak istemedi başından attı diye düşündüm iğne olmadan çatlar mı acaba

Back